Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد حسینی روز چهارشنبه در نشست کارگروه تخصصی اجتماعی فرهنگی خراسان رضوی افزود: هر چند هدف از اجرای این طرح در آموزش و پرورش آشنایی جامعه هدف با موضوع مهم شهید و شهادت بود و تولید آثار فاخر در دستور کار قرار نداشت اما در این راستا 72 جلد کتاب تالیف و منتشر شد.
وی ادامه داد: باید در هر خانه ای یک شهید الگوی تربیتی فرزندان قرار گیرد چون هیچ منبعی برای ساختن جامعه و تربیت فرزندان ما قویتر و مهمتر از شهدا و ترویج فرهنگ شهادت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون استاندار خراسان رضوی در ادامه ارتقاء فعالیتهای فرهنگی را یکی از هفت سیاست اولویتدار در این استان اعلام و بیان کرد: در این راستا پرداختن به موضوع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان یکی از منابع مهم فرهنگی در دستور کار دستگاههای دولتی و نهادهای فرهنگی خراسان رضوی قرار دارد.
وی گفت: شایسته است اقداماتی نظیر طرح شهیدپژوهشی که در آموزش و پرورش اجرا شد در دستگاههای دیگر که قابلیت اجرا داشته باشد انجام شود بگونه ای که زندگی شهدای هر دستگاه موضوع پژوهش توسط نیروهای آن سازمان و یا فرزندان کارکنانشان قرار گیرد.
حسینی همچنین در ادامه غیبت برخی مدیران کل دعوت شده به نشست کارگروه تخصصی اجتماعی فرهنگی خراسان رضوی را مورد انتقاد قرار داد و افزود: هم اکنون 50 درصد اعضا در نشست حضور ندارند در حالی که دستگاهها باید در سطح مدیرکل در این نشست حاضر شوند و یا با هماهنگی قبلی معاون مدیرکل حضور یابد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: اگر می خواهیم آسیبهای اجتماعی کاهش یابد باید فرهنگ ایثار در جامعه گسترش یابد. برای رشد و پرورش ایثار در جامعه نیز باید ارتقاء جایگاه و منزلت اجتماعی ایثارگران در دستور کار قرار گیرد.
حجت الاسلام حسین معصومی افزود: افزایش منزلت جامعه ایثارگری نه تنها حق این عزیزان بلکه حق کل جامعه است زیرا توجه به منزلت جامعه ایثارگری موجب ارتقاء هنجارها و ارزشهای انسانی و اسلامی در کل جامعه می شود.
وی ادامه داد: 9 میلیون سند مربوط به شهدا شامل تصاویر، اطلاعات و وصیتنامه در کل کشور جمع آوری شده که 1.2 میلیون نسخه آن در مرکز اسناد بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی نگهداری و دسته بندی شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: بر اساس تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر آموزش عمومی و عالی ایثارگران و مطابق قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی هم اکنون در خراسان رضوی 9 هزار و 963 دانشجوی شاهد و ایثارگر در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و 600 دانشجو در مقطع دکترا در حال تحصیل هستند.
وی افزود: از این تعداد دو هزار و 800 دانشجو در دانشگاههای روزانه و بقیه دانشجویان در دانشگاههای شهریه پرداز تحصیل می کنند.
خراسان رضوی 17 هزار و 111 شهید، 48 هزار و 384 جانباز و سه هزار و 372 آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است. 308 هزار نفر زیر پوشش خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران در این استان قرار دارند.
1922/2321/1858
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۳۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان گفت: روان‌سازی و ساماندهی در مرزهای مشترک با افغانستان می‌تواند به توسعه روابط تجاری دو کشور منجر شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حسن کاظمی قمی شب گذشته در حاشیه نشست مشترک با استاندار خراسان رضوی، معاونین استانداران خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و دیگر بازیگران مرز که در محل استانداری برگزار شد، گفت: پیگیری روند فعالیت‌هایی که در حوزه روان‌سازی و تسهیل در مرزهای مشترک با افغانستان صورت می‌گیرد، می‌تواند به توسعه روابط تجاری دو کشور منجر شود.

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان ادامه داد: این نشست‌ها با توجه به اینکه در استان‌های همجوار با مرز افغانستان برگزار می‌شود، به همکاری‌های بین‌استانی کمک می‌کند‌ و هر چقدر این همکاری‌ها افزایش یابد، قاچاق مواد مخدر کاهش، اشتغالزایی و تثبیت مرزنشینان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: اتخاذ رویه‌های یکسان در مرزها روند مثبتی را طی می‌کند و باعث می‌شود همه دستگاه‌هایی که در مرز هستند در یک چهارچوب هم‌افزا و هماهنگ باشند.

کاظمی قمی عنوان کرد: با توجه به همدلی خوبی که بین دستگاه‌های بازیگر مرز به‌وجود آمده و زمینه‌هایی که فراهم شده، فضای خوبی در توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری و سرمایه‌گذاری ایجاد شده است.

همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان با تقویت زیرساخت‌های شرق کشور

استاندار خراسان رضوی نیز در نشست مشترک با نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان، معاونین استانداران خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان و جمعی از بازیگران مرز، ضمن بیان اینکه تقویت زیرساخت‌های شرق کشور در ریل و جاده حتما در ارتباط ما با افغانستان موثر خواهد بود، گفت: اگر زیرساخت‌های شرق کشور را بتوانیم در دستور کار مشترک بگذاریم، سبب افزایش همکاری‌ها خواهد شد. 

یعقوبعلی نظری افزود: اگر بتوانیم عقبه ترانزیت در شرق کشور و استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان درست بکنیم، در تعامل ما بین و در تنظیم نقش‌ها تاثیر خواهد داشت و بسیار کیفیت خواهد بخشید.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: این استان می‌تواند به دلایل مختلف از جمله ظرفیت تولید بالا، به عنوان پیشانی اجرای سیاست‌های کشور در مورد افغانستان در نظر گرفته شود.

نظری افزود: تلاش ما در طول عمر دولت در استان این بوده است که در وهله اول هماهنگی‌های لازم بین ایران و افغانستان در مرز دوغارون به‌وجود بیاید.

استاندار خراسان رضوی گفت: در سالم‌سازی‌ها، ارتقای شرایط کیفی و کمیت‌ها، تغییرات خوبی اتفاق افتاده، بنابراین مسائل رو به پیشرفت است که همینطور هم ادامه خواهد داشت.

به گزارش تسنیم، در این نشست که با حضور حسن کاظمی قمی؛ نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان برگزار شد، از فرماندار شهرستان تایباد به دلیل تسهیل در افزایش تردد ناوگان حمل و نقل تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود
  • هویت‌سازی برای آینده دانش‌آموزان در دستور آموزش و پرورش است
  • معلمان افسران پیشتاز در مقابله با هجمه‌های فرهنگی هستند
  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • زوج تایبادی مراسم عقد خود را در مزار شهدای گمنام برپا کردند
  • تاثیرگذاری فرهنگی وظیفه آحاد مردم جامعه است
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است