Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی جامعه الزهرا(س)، گفت: مهریه و جهیزیه حضرت فاطمه (س)، بسیار ساده و مختصر بود و ایشان با اکتفا کردن به حداقل ترین امکانات، در کنار همسر و فرزندانش با صلح و آرامش تمام زندگی می کردند. لذا زنان جامعه امروزی، باید سبک زندگی فاطمی را الگوی خود قرار دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معصومه ظهیری عضو هیئت علمی جامعه الزهرا(س)، در گفتگو با  قم فردا، در خصوص شاخصه های سبک زندگی فاطمی برای زنان امروز اظهار داشت: یکی از شاخصه های اصلی سبک زندگی فاطمی، شوهرداری حضرت زهرا(س) می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چراکه ایشان نه تنها هیچ گاه همسر خود را نرنجاد، بلکه در سخت ترین شرایط هم یار و یاور او بودند.

وی افزود: به طوری که حضرت علی(ع) می فرمایند: «سوگند به خدا، من زهرا(س) را تا آن زمان که خداوند او را به سوی خود برد، خشمگین نساختم و او نیز هیچ گاه مرا خشمگین نکرد و عملی از او سر نزد تا باعث ناخشنودی من شود.»

عضو هیئت علمی جامعه الزهرا(س)، ادامه داد: دومین شاخصه سبک زندگی ایشان، این بود که وی همیشه در برابر پدرش باادب، احترام و تواضع ظاهر می شدند. به طوری که وقتی آیه نازل شد که پیامبراکرم (ص) را با نامش خطاب نکنید، ایشان پدرش را با نام یارسول الله خطاب کردند که پیامبر (ص) فرمودند: دخترم این آیه برای تو و خاندان تو نازل نشده است.

سیره رفتار حضرت زهرا(س) با فرزندانش را الگوی تربیت فرزندانمان قرار دهیم

وی بیان داشت: سومین شاخصه سبک زندگی زهرای مرضیه (س)، تربیت و رفتار صحیح ایشان با فرزندانش بود. به طوری که وی همیشه رسیدگی و توجه به آنها را در اولویت کارهایش قرار می دادند.

ظهیری تصریح کرد: از نکات تربیتی ایشان می توان به تشویق فرزندانش از همان آغاز دوران کودکی به عبادت خداوند متعال، کسب علم و معرفت و... اشاره کرد. لذا می توان سیره رفتار ایشان با فرزندان خود را الگوی تربیت صحیح فرزندانمان قرار دهیم.

وی اضافه کرد: از دیگر شاخصه های سبک زندگی ایشان این بود که وی آگاه به زمان خود بودند و تمام مسئولیت هایی را که به ایشان واگذار شده بود، از دفاع از ولایت تا ترویج احکام الهی را به درستی انجام دادند.

ساده زیستی یکی از بارزترین شاخصه های سبک زندگی فاطمی است

عضو هیئت علمی جامعه الزهرا(س)، عنوان داشت: لذا حضرت زهرا(س) زمان را درنوردیده و همیشه از ما جلوتر است و این ما هستیم که باید تلاش کنیم تا خود را به ایشان برسانیم و با بهره گیری از سیره و منش ایشان در ابعاد گوناگون فردی، خانوادگی، سیاسی، اجتماعی و... تحولی عظیم در زندگی خود ایجاد کنیم.

وی در ادامه گفت: در پایان می خواهم به یکی از بارزترین شاخصه سبک زندگی ایشان، یعنی ساده زیستی و دوری از تجملات در زندگی ایشان، اشاره کنم. متاسفانه امروزه یک سری از تجملات و بریز و بپاش ها مانع از خوشبختی برخی خانواده ها و یا شروع یک زندگی مشترک شده است.

ظهیری خاطرنشان کرد: در حالی که مهریه و جهیزیه حضرت فاطمه (س)، بسیار ساده و مختصر بود و ایشان با اکتفا کردن به حداقل ترین امکانات، در کنار همسر و فرزندانش با صلح و آرامش تمام زندگی می کردند. لذا زنان جامعه امروزی، باید سبک زندگی فاطمی را الگوی خود قرار دهند

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۰۱۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری

قائم‌مقام سازمان امور عشایری کشور گفت: به دلایل مختلف نمادهای هویتی عشایر مغان در حال از دست رفتن است و مستندات زندگی عشایری رفته رفته به دست فراموشی سپرده می شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی میزبان ‌در آئین اختتامیه جشنواره کوچ عشایر در جعفرآباد مغان اظهار داشت: به دلایل مختلف نمادهای هویتی عشایر مغان در حال از دست رفتن است و مستندات زندگی عشایری رفته رفته به دست فراموشی سپرده می شود.

وی با تاکید بر اینکه سران طوایف عشایر باید نسبت به این فقدان حساسیت نشان دهند، خاطرنشان کرد: استفاده از نماد آلاچیق به عنوان سازه نماد استان اردبیل در همه تریبون‌ها و مراکز رسمی استان باید انجام شود تا با این روش های جلوی فراموشی و نسیان داشته های عشایری را بگیریم.

قائم مقام سازمان امور عشایری ایران با تاکید بر برندسازی محصولات و تولیدات عشایری باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: ضروری است تا دستاوردها و محصولات تولیدی عشایر مغان از قبیل لبنیات، تولیدات سنتی و بافته های داری آنها برندسازی شده و به نام این طوایف ثبت شود.

میزبان با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور 656 ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه 60 اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را 251 هزار خانوار و بیش از یک میلیون و 315 هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران 1.4 درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال 25 درصد گوشت قرمز و 35 درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • عروسی‌هایی بدون تالار و تشریفات
  • کارگران یکی از شاخصه‌های توسعه و جهش تولید هستند
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی
  • معلمان سکانداران علمی جامعه هستند