Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@13:36:01 GMT

سهم ۱۳درصدی صنعت نساجی از اشتغال‌

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۱۲۳۴۶

سهم ۱۳درصدی صنعت نساجی از اشتغال‌

نایب رئیس انجمن صنایع نساجی ایران گفت: 13 درصد از اشتغال ایران مربوط به صنعت نساجی است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، علیمردان شیبانی  با بیان اینکه صنعت نساجی ایران در بسیاری از زمینه ها می تواند نیاز بازار داخلی را تامین کند، اظهار کرد: در بحث پارچه صنایع نساجی ما می‌توانند 70 درصد از نیاز بازار داخلی را تامین کنند، اما لازمه این کار تامین مواد اولیه است که اکنون با این مشکل مواجه ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پبنه یکی از مواد اولیه مورد نیاز در صنعت نساجی است که در بهترین حالت سالانه 50 تا 60 هزار تن پنبه داریم، درحالیکه دستگاه های نصب شده ما به 180 تا200 هزار تن پنبه نیاز دارند.

وی با اعلام اینکه 13 درصد از کل اشتغال کشور مربوط به صنعت نساجی است، گفت: درحال حاضر 10هزار واحد نساجی دارای پروانه در کشور وجود دارد که اکثر آنان فعال هستند.

 شیبانی با تاکید براینکه صنعت نساجی ایران از قاچاق پوشاک لطمه  بسیاری می بیند، عنوان کرد: مسئولین باید به موضوع جلوگیری از ورود پوشاک قاچاق و لطمه ای که به صنعت نساجی ایران وارد می کند، بیشتر توجه کنند.

وی خاطرنشان کرد: صنعتگران نساجی کشور با واردات پوشاک از مرزهای رسمی کشور مشکلی ندارند، اما باید به همان اندازه ای که مالیات و عوارض برای پوشاک داخلی در نظرگرفته می شود، برای کالاهای خارجی نیز لحاظ شود.

نایب رئیس انجمن صنایع نساجی ایران همچنین به موضوع تجهیزات و ماشین آلات صنایع نساجی ایران اشاره کرد و افزود: از آنجایی که 98 درصد صنعت نساجی ایران توسط بخش خصوصی اداره می شود، واحدها سعی می کنند در حد توان بهترین ماشین آلات را خریداری کنند.

وی با بیان اینکه در طول هشت سال تحریم ایران صنعت نساجی با مشکلات بسیاری مواجه شد، اظهار کرد: هرچند این تحریم ها پیشرفت ما را عقب انداخت، اما درعین حال باعث شد صنعتگران ما ماشین آلاتی نزدیک به ماشین  آلات خارجی طراحی  و بسازند و یا حداقل ماشین های خارجی موجود را تعمیر و به روز کنند.

شیبانی تاکید کرد: اگر مشکلات بانکی حل شود، در زمینه به روز کردن ماشین آلات و تجهیزان صنعت نساجی در ایران مانعی نداریم.

وی خاطرنشان کرد: طی چند سال گذشته با گشایش های اعتباری بین 10 تا 12کارخانه نساجی در ایران راه اندازی شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۱۲۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی