Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@03:40:54 GMT

دلايل افت عجيب سوددهي صندوق ذخيره فرهنگيان

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۱۳۹۷۰

دلايل افت عجيب سوددهي صندوق ذخيره فرهنگيان

خبرگزاري آريا - کارشناسان کاهش افت سود صندوق ذخيره فرهنگيان و ضرر يک هزار ميلياردي از اين بابت را نشان‌دهنده سوءمديريت مي‌دانند، و در همين رابطه رئيس تيم تحقيق و تفحص از صندوق ذخيره معتقد است" وقتي از صندوق چيز نمانده است سودي ندارند و از موجودي پرداخت مي‌کنند."
به گزارش خبرگزاري آريا، جبار کوچکي نژاد در پاسخ به اين پرسش که برخي افراد مدعي هستند در گزارش نهايي تيم تحقيق و تفحص از واژه اختلاس يکبار هم استفاده نشده است و به موارد تخلف اشاره شده اظهار کرد: متاسفانه حاکميت باند سياسي شديد در صندوق ذخيره باعث شده است تا شاهد حمايت از متخلفان باشيم و البته نبايد از اين مورد نيز تعجب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود:اسناد تخلفات در صندوق ذخيره از هيئت مديره تا مديرعامل موجود است و اختلاس در بانک سرمايه نيز روشن است و 4 تا 5 هزار صفحه اسناد درباره تخلفات وجود دارد که دادگاه بايد مشخص کند اختلاس است يا نه.
* صندوق ذخيره فرهنگيان سهامدار عمده بانک سرمايه
رئيس تيم تحقيق و تفحص از صندوق ذخيره فرهنگيان گفت: بيش از 20 نفر از متهمان پرونده صندوق ذخيره و بانک سرمايه در زندان بودند و تعدادي با قيد وثيقه آزاد شده‌اند از سوي ديگر صندوق ذخيره سهامدار عمده بانک سرمايه است و نقش کليدي را در انتخاب مديرعامل بانک دارد.
کوچکي نژاد درباره علت افت سود صندوق ذخيره فرهنگيان عنوان کرد: وقتي از صندوق چيز نمانده است سودي ندارند و از موجودي پرداخت مي‌کنند.
* افت هزار ميلياردي سود صندوق ذخيره
به گزارش تسنيم، در همين رابطه ابراهيم سحرخيز معاون سابق وزارت آموزش‌وپرورش معتقد است مشارکت اندک معلمان در انتخابات هيئت امناي صندوق ذخيره فرهنگيان اين موضوع را اثبات کرد، آنها خواستار تغييرات اساسي در صندوق ذخيره فرهنگيان هستند و با انتخاب دو نماينده در هيئت امنا کاري نمي‌توان انجام داد بلکه ساختار اداره صندوق ذخيره بايد تغيير کند.
وي افزود: تحقيق و تفحص از صندوق ذخيره فرهنگيان آن قدر زمان‌بر شد که ارقام مختلفي از ميزان تخلفات گزارش شد و اخيرا نيز مي‌گويند 1500 ميليارد تومان از پول‌ها بازگشته است از سوي ديگر برخي متخلفان از کشور خارج شده‌اند.
معاون سابق وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اينکه ماهانه حدود 22 ميليارد تومان از حقوق معلمان به صندوق ذخيره فرهنگيان واريز مي‌شود، گفت: چطور است که سود سال 91 اين صندوق يک هزار و 150 ميليارد تومان بود اما هم‌اکنون به 140 ميليارد تومان تنزل داشته است و در شرايطي که مي‌گويند 6 درصد رشد اقتصادي داشتيم چرا سود صندوق تا اين حد افت داشته است.
سحرخيز با اشاره به کاهش افت سود صندوق ذخيره فرهنگيان و ضرر يک هزار ميلياردي از اين بابت خاطرنشان کرد: اين مسئله نشان دهنده سوءمديريت است. مديران صندوق بايد نگاه اقتصادي داشته باشند و نمي‌توان اين صندوق را به دست سياسيون سپرد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۱۳۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل کاهش نرخ باروری در کشور

 علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر می گردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۱/۳ درصد بود از همان سال‌ها هشدارهای رشد جمعیت آغاز شد. سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد. هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده ۵/۶ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد. درسال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تایید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و مواحده طرح کنترل جمعیت در سطح بین الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشورما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلا پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

وی در ادامه گفت:، اما به تعبیر خودم این‌ها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث تنگ دستی که ناشی از افزایش فرزند می شود. بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزند آوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزند آوری در مقابل هم قرار گیرند؛ و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

وی تاکید کرد: بر روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت بگیرد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همینطور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم.

جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر و در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند. چرا که بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند. 

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاهای اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • سود تلفیقی وبشهر به ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • حسن روحانی دلایل رد صلاحیت خود را اعلام کرد
  • حسن روحانی دلایل ردصلاحیتش را اعلام کرد
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟