Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: صحبت‌هایی که درباره توجه به حقوق زن در دنیا مطرح می‌شود، در کامل‌ترین و عالی‌ترین شکل در دین مبین اسلام مورد عنایت قرار گرفته است که با مرور زندگی حضرت زهرا و توجه ویژه پیامبر اکرم به آن حضرت قابل اثبات است.

به گزارش ایسنا، آیت الله هاشمی شاهرودی در ابتدای این جلسه با تبریک سالروز میلاد حضرت صدیقه کبری(س) به بیان گوشه‌هایی از ویژگی‌های آن حضرت پرداخت و گفت: هر چند مقام رفیع و کرامات بی‌نظیر حضرت زهرا(س) برای ما قابل درک نیست، امّا هر نقطه‌ای از زندگی مبارک آن حضرت سرشار از درس‌هایی است که می‌بایست در زندگی همگان الگو قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی فعالیت‌ها، سخنان و مواضع حضرت فاطمه(س) را در تبیین ولایت مورد اتفاق همه علمای اسلامی دانست و افزود: با توجه به جایگاه بی‌بدیل آن حضرت، همین اقدامات از دلایل بسیار متقن برای اثبات ولایت بشمار می‌رود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، موضوع حقوق زن را در اسلام بسیار با اهمیت و مترقی دانست و افزود: زندگی حضرت زهرا(س) در ابعاد مختلف ، نمونه بارز جایگاه زن در نظام اسلامی است.

وی تبیین شخصیت ویژه حضرت فاطمه(س) را نیاز امروز جامعه بشری دانست و گفت: برای تأمین حقوق زن در جامعه الگویی برتر و کامل‌تر از دختر بزرگوار پیامبر اسلام نداریم و بسیاری از صحبت‌هایی که درباره توجه به حقوق زن در دنیا مطرح می‌شود در کامل‌ترین و عالی‌ترین شکل در دین مبین اسلام مورد عنایت قرار گرفته است که با مرور زندگی حضرت زهرا و توجه ویژه پیامبر اکرم به آن حضرت قابل اثبات است.

وی همچنین با تبریک سالروز میلاد حضرت امام خمینی(ره) گفت : راه سعادت ملّت و کشور در اهتمام به آرمان‌های بلند بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی است.

همچنین در جلسه امروز مجلس طرح الحاق یک تبصره به ماده 353 قانون آیین دادرسی کیفری، اختلافی میان شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی " در جرائم موضوع تبصره ماده(36) قانون مجازات اسلامی مصوب 1/ 2/ 1392 جلسات دادگاه با رعایت اصل یکصد و شصت وپنجم قانون اساسی به صورت علنی برگزار می‌شود و انتشار جریان محاکمه با ذکر نام متهمین به تشخیص دادگاه مجاز است "که شورای نگهبان آن را مغایر اصل 165 قانون اساسی دانسته بود.

بر اساس این گزارش پس از طرح دیدگاه‌های موافق و مخالف و بیان نظر نمایندگان قوه قضاییه ، دولت و شورای نگهبان ، پیشنهادهای جدیدی از سوی اعضاء ، مطرح و برای بررسی و اعلام نظر به کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع ارجاع شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۲۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد

رییس مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای به رییس‌جمهور، دو قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، طی نامه‌ای به حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور دو قانون به شرح زیر را برای اجرا ابلاغ کرد:

۱- قانون تفسیر ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی

۲- قانون ارجاع اختلاف بین شرکت مادر تخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) و شرکت گنت ترکیه به داوری

دیگر خبرها

  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • به‌دنبال تحقق «اصفهان من، شهر زندگی» هستیم
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند
  • امام جمعه تهران خطاب به متدینین: انگ زدن به یکدیگر مصلحت نیست
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند