Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از پایان سفر ولیعهد عربستان به انگلیس بیانیه مشترکی صادر شده که شامل قرار دادهایی میان دو کشور و تکرار مواضع خصمانه ضد ایران و حزب الله است.

به گزارش تابناک به نقل از سی ان ان عربی، عربستان و انگلیس بیانیه مشترکی در پایان سفر سه روزه محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به لندن که طی آن چندین توافقنامه در زمینه های مختلف به ارزش ۱۰۰ میلیارد دلار ۱۰ ساله به امضا رسید، صادر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شراکت راهبردی و حمایت از چشم انداز ۲۰۳۰

در این بیانیه آمده است که انگلیس حمایت خود را از چشم انداز ۲۰۳۰ و برنامه های اصلاحات اقتصادی و اجتماعی هدفمند اعلام می کند و در این راه از ارائه تجارب برای کمک به عربستان در این اصلاحات دریغ نمی کند. عربستان نیز انگلیس را شریک راهبردی در چشم انداز ۲۰۳۰ می داند و این با توجه به توان مدرن انگلیس در بخش دولتی و خصوصی است.

لندن و ریاض تاکید کردند: محمد بن سلمان و ترزا می نخست وزیر انگلیس شورای شراکت راهبردی سالیانه که سازوکار اصلی برای گفتگو منظم برای تقویت همه جانبه روابط دوجانبه در همه زمینه های اقتصادی، دفاعی، امنیت و کمک های انسانی و موضوعات منطقه ای و بین المللی باشد را کلید زدند و طرفین بر طرح اجرای آن برای تحقق این شراکت راهبردی و پیگیری آن در نشست های دیگر در سال ۲۰۱۸ تاکید کردند.

در این بیانیه آمده است: عربستان و انگلیس بر شراکت طولانی مدت در راستای حمایت از تحقق چشم انداز ۲۰۳۰ به طوری که زمینه های گوناگون را شامل برآورد فرصت ها و سرمایه گذاری متقابل میان طرفین از طریق صندوق سرمایه گذاری کل، تجارت میان دو کشور در برگیرد. انتظار می رود که این فرصتها به ۱۰۰ میلیارد دلار طی ۱۰ سال برسد.

آموزش، بهداشت، فرهنگ و رفاه

عربستان تجربه انگلیس در بخش آموزش از کودکستان تا ابتدایی و دبیرستان و تحصیلات تکمیلی و مهارت آموزشی حرفه ای را ارج می نهد و توافق بر همکاری مشترک در همه زمینه ها و استفاده از تجارب انگلیس در توسعه بخش های آموزشی شد و یادداشت تفاهمی میان دو کشور به امضا رسید که شراکت در بخش آموزشی را شامل می شود.

عربستان از تجارب انگلیس در بخش بهداشت آگاه است و بر تقویت همکاری در همه زمینه های از طریق یادداشت تفاهم در زمینه آموزش و کمک های اولیه بهداشت، سرمایه گذاری بهداشت و دیگر زمینه ها تاکید شد و انگلیس «سر مایک ریچارد» را به عنوان فرستاده در بخش بهداشت برای حمایت چشم انداز ۲۰۳۰ برگزید.

انگلیس به همکاری و اقدام مشترک در فرصت های بزرگ از تغییرات مثبت در زمینه های فرهنگی و رفاهی در عربستان سعودی با اهتمام خاصی می نگرد و به حمایت از سرمایه گذاری در بخش های فرهنگ و رفاهی پایبند است.

انگلیس از هدفی که عربستان در چارچوب ۲۰۳۰ به آن پایبند است آگاه است تا توسعه اجتماعی تقویت شود و نیز تلاش عربستان برای مشارکت دادن زنان و جوانان در بازار کار را مورد استقبال قرار می دهد.

تجارت و سرمایه گذاری و بخش خصوصی

انگلیس به امکانات فراوان عربستان برای اینکه قدرت سرمایه گذاری جهانی باشد واقف است و بر همکاری با عربستان برای تحقق اهداف توسعه سرمایه انسانی پایبند است.

عربستان از حمایت انگلیس از طرحهای در زمینه افزایش بازار مالی عربستان تمجید می کند. طرفین بر گفتگو در زمینه انرژی و صنعت تاکید دارند و یادداشت تفاهمی در زمینه انرژی پاک امضا شد. طرفین بر استفاده از تجارب انگلیس برای توسعه طرح نیوم تاکید و توافق کردند. عربستان و انگلیس از قراردادهای تجاری که در جریان این سفر به امضا رسید و احتمال می رود که از ۲ میلیارد دلار فراتر برود استقبال می کند که این در ایجاد فرصت های شغلی در عربستان و انگلیس موثر است.

امنیت و دفاع

عربستان و انگلیس بر اهمیت روابط دفاعی و امنیتی و نقش آن در تحقق امنیت ملی مشترک و ثبات منطقه ای تاکید کردند و ضرورت استمرار آن را مورد تاکید قرار دادند و اعلام کردند که شراکت عمیق تری داشته باشند به گونه ای که با چالش های جدی مقابله شود و همکاری راهبردی در زمینه امنیتی سایبری را شامل شود. توافق همکاری استراتژیک در زمینه های سایبری میان دو کشور امضا شد.

دو کشور بر تمرکز تلاشها برای مبارزه با تروریسم تاکید کردند. انگلیس از نقش عربستان در تقویت گفتگو میان ادیان و مبارزه با تروریسم و خشکاندن منابع آن تمجید کرد!

انگلیس و عربستان یادداشت تفاهماتی برای تعمیق همکاری و شراکت و قدرت توان دفاعی امضا کردند که یادداشت تفاهم خرید ۴۸ جنگنده تایفون از آن جمله است.

طرفین بر افزایش همکاری در زمینه امنیت هوایی تاکید کردند.

موضوعات بین المللی

دو کشور بر ادامه همکاری در زمینه امنیت بین المللی و توعه ملی و موضوعات انسانی تاکید کردند و یادداشت تفاهماتی در این زمینه به امضا رسید. در این راستا ۱۰۰ میلیون پوند برای صندوق مشترک در راستای حمایت از راههای همزیستی و شکوفایی در شاخ آفریقا و شرق آفریقا توافق کردند.

طرفین بر ضرورت پایبندی ایران در منطقه به اصل حسن همجواری و عدم دخالت در امور داخلی کشورها دم زدند و اینکه ایران گامهای ملموسی و اعتماد سازی بردارد و اختلافاتش را همسایگانش از راههای مسالمت آمیز حل و فصل کند.

دو کشور بر اهمیت دست یابی به راهکار سیاسی برای حل بحران یمن بر اساس طرح شورای همکاری خلیج فارس و سازوکار اجرایی آن تاکید کردند و از ماموریت مارتین گریفیث نماینده جدید سازمان ملل در امور یمن حمایت کردند.

دو کشور بر حل سیاسی که تهدیدات امنیتی به عربستان و دیگر کشورهای منطقه ای را پایان دهد و آنچه پایان دادن به حمایت ایران از شبه نظامیان و خروج ایرانی ها و حزب الله از یمن خوانده شده است، تاکید کردند.

عربستان و انگلیس در زمینه حل مشکل فلسطین بر تشکیل بر راهکار تشکیل دو کشور تاکید کردند. همچنین ضمن تقدیر از موفقیت عراق ضد داعش، انگلیس از بهبود روابط میان عربستان و عراق حمایت کرد و آنرا زمینه ساز بازگشایی گذرگاههای مرزی و راههای تجاری و از سرگیری پرواز های مستقیم میان دو کشور و حمایت از بازسازی عراق دانست.

درباره سورریه نیز دو کشور از روند ژنو و حل سیاسی برای اساس بیانیه ژنو یک و قطعنامه ۲۲۵۴ حمایت کردند و اینکه آتش بس در اسرع وقت برقرار شود.

دو کشور بر حمایت از دولت لبنان برای بسط سیطره اش بر همه اراضی لبنان و خلع سلاح حزب الله و مقابله با نقش بی ثبات کننده آن تاکید کردند.

در زمینه لیبی از تلاش های سازمان ملل برای برقراری صلح در لیبی استقبال کردند.

دو کشور عربستان و انگلیس بر تقویت همکاری میان انگلیس و شورای همکاری خلیج فارس و اجرای بیانیه مشترک توافق شده میان انگلیس و شورای همکاری خلیج فارس در دسامبر ۲۰۱۶ تاکید کردند.

 

 

 

مهر

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۲۵۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه بیانه نویسی باشگاه ها در صورت تکرار افزایش می یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، منصور قنبرزاده درباره جایگاه تیم‌ هایی که در جدول رده بندی لیگ برتر هم امتیاز هستند و ابهاماتی که در مورد قانون سازمان لیگ در این زمینه وجود دارد، توضیح داد. وی با تاکید بر ابهاماتی که در مصوبه هیات رییسه در این زمینه وجود داشت، خاطرنشان کرد: در این مصوبه به صراحت عنوان شده بود در صورتی که امتیازات برابر باشد، تفاضل گل تعیین‌کننده است. موضوع بازی مستقیم در میان نبود.

قنبرزاده با اشاره به زمان این مصوبه و اینکه مربوط به دوره قبل هیات رییسه فعلی بود، خاطرنشان کرد: این مصوبه اصلاح نشده بود اما سازمان لیگ اقدام به انجام آن کرد.

نایب رییس فدراسیون فوتبال همچنین در مورد باشگاه هایی که اقدام به انتشار بیانیه می کنند و جرایمی که سازمان لیگ برای آنها در نظر گرفته است، تصریح کرد: رفتارها در فوتبال حرفه ای نباید به این صورت باشد، برخی باشگاه‌ها در دقیقه ۲۰ بیانیه می‌دادند. برای بیانیه‌ نویسی میان باشگاه‌ها رقابت شکل گرفته بود. به همین دلیل هیات رییسه سازمان لیگ نشستی با حضور اکثریت اعضا برای ساماندهی این موضوع برگزار کرد و جرایمی برای این دسته باشگاه ها در نظر گرفت.

وی تاکید کرد: در صورت تکرار، مبلغ جریمه ها بیشتر می شود. تنبیهات انضباطی مانند محرومیت هم توسط کمیته انضباطی اعمال می شود. در کل انتظار این است که تمام باشگاه ها اگر اعتراضی دارند به منظور حفظ آرامش آن را به مبادی ذی‌ربط اعلام کنند.

قنبرزاده تاکید کرد: این اعتراض ها در کمیته‌های مربوطه بررسی خواهد شد. بنابراین نیازی به بیانیه‌نویسی نیست. برخی باشگاه‌ها، قانون فوق را رعایت کردند و فقط یکی دو نفر که پیشکسوت محسوب می‌شوند، صحبت‌هایی کردند که از باشگاه‌ها خواستیم این موضوع را پیگیری کنند.

کد خبر 6088917

دیگر خبرها

  • نشست شش‌جانبه عربی در ریاض درباره غزه برگزار شد
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • ابراز خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی و حامیانش در لندن
  • خروش مردم انگلیس در حمایت از فلسطین
  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • امیر سرتیپ آشتیانی: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • حملات تروریست نتیجه حمایت کشورهای غربی از تروریست‌ها است
  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • جریمه بیانه نویسی باشگاه ها در صورت تکرار افزایش می یابد