Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-05@20:36:10 GMT

اعلام نتایج مسابقات قرآن شرکت گاز لرستان

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۵۰۷۶۲

به گزارش ایکنا از لرستان، نتایج مسابقات قرآن ویژه فرزندان کارکنان شرکت گاز لرستان که روز پنج‌شنبه، ۱۷ اسفند و با حضور ۱۱۳ شرکت‌کننده در دو بخش کتبی و شفاهی برگزار شده بود، اعلام شد.
براساس این گزارش؛ در رشته حفظ عمومی دختران اول تا سوم ابتدایی فاطمه سالاروند رتبه اول، زهرا سالاروند رتبه دوم و شیدا ملکی رتبه سوم را کسب کرد، در رشته حفظ عمومی پسران اول تا سوم ابتدایی، علی‌رضا دارابی، علی فرجی‌نژاد و محمد علیجانی اول تا سوم، در رشته قصه‌گویی دختران فاطیما نقی‌بیرانوند رتبه اول، وستا عزیزپور رتبه دوم و هانیه فاضل‌پور رتبه سوم را کسب کرد، کمااینکه در رشته قصه‌گویی پسران محمدپارسا نقی‌بیرانوند، دانیال طهماسبی و علیرضا دولتشاه به ترتیب اول تا سوم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فاطمه جلاحی و حنانه محمدزاده در رشته حفظ یک جزء دختران اول تا سوم ابتدایی، اول و دوم، و زهرا علیجانی در حفظ دو جزء دختران اول تا سوم ابتدایی حائز رتبه برتر شد، کمااینکه در حفظ یک جزء دختران چهارم تا ششم ابتدایی غزل حجتی و نرگس محمدزکی به ترتیب اول و دوم، در حفظ پنج جزء دختران دوره اول متوسطه فاطمه علیجانی رتبه برتر را کسب کرد و در حفظ دو جزء دختران مقطع عالی نیز لیلا ماسوریان موفق به کسب رتبه برتر شد.
این گزارش می‌افزاید: پارمیس لشنی‌زند و نرگس شمس در رشته صحیح‌خوانی دختران اول تا سوم ابتدایی، اول و دوم، صدرا بارانی و محمدطه عبدی در رشته صحیح‌خوانی پسران اول تا سوم ابتدایی به ترتیب رتبه‌های اول و دوم را کسب کردند، در رشته صحیح‌خوانی دختران چهارم تا ششم ابتدایی، نسترن حیات‌الغیب رتبه اول، یلدا شاکرمی رتبه دوم و لعیا حسنوند رتبه سوم را کسب کرد، این در حالی‌است که در صحیح‌خوانی پسران چهارم تا ششم ابتدایی سبحان تیزهوش رتبه برتر را کسب کرد.
در این راستا پریچهره نقی‌بیرانوند در رشته صحیح‌خوانی دختران متوسطه اول، موفق به کسب رتبه برتر شد، در رشته قرائت ترتیل دختران چهارم تا ششم ابتدایی فاطمه فراشی رتبه اول و مهدیه پرندین حائز رتبه دوم، در رشته قرائت ترتیل پسران چهارم تا ششم ابتدایی محمدامین نقدی و محمد شفیعی اول و دوم شدند و مبینا شاکرمی و فاطمه شفیعی در رشته قرائت ترتیل دختران دوره اول متوسطه به ترتیب رتبه‌های اول و دوم را کسب کردند.
یادآور می‌شود، در رشته قرائت ترتیل پسران دوره اول متوسطه مسلم حسینی اول، در رشته قرائت تحقیق پسران دوره دوم متوسطه امیرحسین محمدزاده موفق به کسب رتبه برتر شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۰۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی اسدی کارشناس آموزش و پرورش مهمترین عامل کاهش داوطلبان پسر در کنکور امسال به میزان ۳۴، را انگیزشی عنوان کرد و گفت: جوانان به خصوص پسران به دنبال آینده ای روشن به ویژه در حوزه مسایل معشیتی هستند و وقتی افرادی را در اطراف خود می بینند که از رشته تحصیلی شان بهره‌‌وری مناسبی ندارند از آنها الگو می‌گیرند، به عنوان مثال اگر فردی دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته فنی باشد اما در حرفه ای غیرمرتبط با رشته تحصیلی اش مشغول باشد، جوانان از او الگو گرفته و ترجیح می‌دهند به جای ادامه تحصیل در بازار کار مشغول حرفه‌ای شوند.

وی با اشاره به ورود پسران به دانشگاه‌های غیردولتی آن هم با ثبت نام بدون حضور در کنکور، ادامه داد: آسان بودن تحصیل در دانشگاه‌های غیردولتی بدون کنکور و کسب مدرک تحصیلی با ارزش یکسان نسبت به دانشگاه‌های دولتی شاید علت دیگری برای کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور باشد.

به گفته این کارشناس،  تحصیل در خارج از کشور به دلیل سهولت علتی شده تا بیشتر خانواده‌ها ترجیح دهند پسران خود را برای تحصیل و اقامت به کشورهای خارجی بفرستند.

اسدی افزود: از سوی دیگر، دختران در گذشته در سنین کمتر ازدواج می‌کردند و ممکن بود از دبیرستان بازمانند، اما اکنون اینگونه نیست و این موضوع باعث شده حجم عظیمی از دختران به سمت کنکور آمده، سهمی از صندلی‌های دانشگاه‌ها را بگیرند، از این رو پسران انگیزه‌ای برای ادامه تحصیل در دانشگاه های دولتی نداشته باشند. 

وی در خصوص آسیب‌های احتمالی کاهش تحصیل پسران در جامعه بیان کرد: بی‌تردید آن گروه از تحصیل کردگانی که تحصیلات خوبی دارند بهتر می‌اندیشند و بهتر زندگی می‌کنند، همچنین، کمتر در برابر آسیب‌ها قرار می‌گیرند، اما به طور کلی این موضوع آسیب جدی به جامعه وارد نمی‌کند، زیرا جامعه نیاز دارد پسران به سمت حوزه کار بروند.

اسدی یادآور شد: البته این موضوع را نیز باید در نظر بگیریم که اگر پسران با هوش بالا و استعداد نتوانند ادامه تحصیل دهند ممکن است وارد شبکه‌های بزهکاری شوند و از هوش خود در این عرصه استفاده کنند، یا ممکن است دچار سرخوردگی شده یا از خشونت استفاده کنند، همچنین این موضوع ممکن است سن ازدواج افزایش پیدا می‌کند. 

این کارشناس آموزش و پرورش اضافه کرد: دانش آموز مستعد اگر در رشته‌های خوب و پرمخاطب نتواند تحصیل کند، بدنه علمی ما دچار آسیب می‌شود، به عنوان مثال در گذشته شاهد بودیم که دانش آموزان باهوش و استعداد بالا در رشته‌های علوم انسانی تحصیل نکردند و متاسفانه افراد ضعیف مدیر یا وکیل شدند و این موضوع مشکلات مختلفی را ایجاد کرده است.

گفت‌و‌گو از: مهدیه قمری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزی استان مرکزی
  • ۱۲ هزار نفر در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم سراسر کشور شرکت کردند
  • ۷۱۷ قمی در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم شرکت کردند
  • شرکت ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی
  • رقابت ۱۶۳ لرستانی در نوزدهمین آزمون تخصصی قرآن
  • برگزاری آزمون‌ ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم