Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@02:30:45 GMT

دفاع حق‌شناس درباره نامگذاری خیابانی به نام «مصدق»

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۵۵۵۸۲

دفاع حق‌شناس درباره نامگذاری خیابانی به نام «مصدق»

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران درباره حواشی نامگذاری خیابانی به نام «مصدق» توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، محمدجواد حق‌شناس با حضور در جمع خبرنگاران درباره پیشنهاد مطرح‌شده مبنی بر نامگذاری خیابانی به نام «دکتر محمد مصدق» رهبر جنبس ملی‌شدن صنعت نفت، گفت: در جامعه امروز ما «مصدق» مخالفان جدی هم دارد و حتی پس از مطرح‌شدن نامگذاری خیابانی به نام «مصدق» در تهران مخالفت‌ها در قالب موضع‌گیری اعلام شد و در آن اوایل آقای شاکری مسئول کمیسیون نامگذاری در شورای شهر قبلی دلایل خود را با استناد به نظر امام خمینی (ره) در مورد «مصدق» مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه زمانی که جبهه ملی در مورد لایحه‌ای اشتباه تاریخی را مرتکب شدند، حضرت امام خمینی (ره) اظهار نظری در مورد «مصدق» داشت و این اظهارات امام خمینی (ره) فلسفه مخالفت شد.

حق‌شناس با بیان اینکه بعد از رسانه‌ای شدن نامگذاری خیابانی به نام «مصدق»، دکتر محمود کاشانی فرزند آیت‌الله کاشانی طی نامه‌ای مواردی مطرح کردند که اساسا نگاهشان به «مصدق» متفاوت است، گفت: دکتر کاشانی بر این باور است که نه تنها خدمت «مصدق» مورد بحث است بلکه عملکرد و رفتارش در یک برهه‌ای مستحق پاداش نیست و بلکه به خاطر خیانت باید دور وی را خط کشید.

وی با بیان اینکه اما اینجا سوال مطرح است که ما اعضای شورای شهر با یک درخواست از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین دعایی مواجه هستیم، گفت: دعایی چهره‌ای کاملا انقلابی و پیشتاز در مبارزات انقلاب بوده و از اول انقلاب نیز نماینده امام در روزنامه اطلاعات بوده است و تا کنون نیز این جایگاه را دارد و شش دوره نماینده مردم بوده است و چهره کاملا فرهنگی دارد و حالا سوال مطرح می‌شود که مگر می‌شود حجت‌الاسلام والمسلمین دعایی که نماینده امام و نزدیک به وی بوده مسئله و نگاه امام در مورد «مصدق» را نداند و نشنیده باشد؟

وی با بیان اینکه نکته بعدی در مورد سخنان حضرت امام این است که آیا صحبت وی در مورد «مصدق» فتوایی مانند نظرش در مورد سلمان رشدی بوده است؟ گفت: البته به نقل از یکی از دوستانم که با یک واسطه از جلال‌الدین فارسی نقل کرده می‌گویم که جلال‌الدین فارسی بعد از بیانات امام در مورد «مصدق» نزد وی می‌رود و می‌گوید که خبر دارد که «مصدق» حتی خمس و زکات می‌داده است و این نقل قول منتشر شده است و باید بگویم موضوع پایان نامه «مصدق» در مورد ارث از مفهوم اسلامی بوده است و «مصدق» وصیت می‌کند که وی را در کنار شهدای 30 تیر در امامزاده عبدالله دفن کنند.

وی با بیان اینکه امیدواریم همه جناح‌ها و طیف‌های سیاسی کمک کنند تا محل و خیابانی به نام «مصدق»نامگذاری شود، گفت: مسئله دیگر این است که از مواضع سیاسی چهره‌های کنار «مصدق» در تهران نام‌شان در خیابانی است همچون فدائیان اسلام، آیت الله کاشانی و ...

حق‌شناس افزود: معتقدم باید فرصتی فراهم شود که همه علایق در تهران بزرگ دیده شود و در شهر تهران خیابان‌های زیادی به نام فدائیان اسلامی، فاطمی و ... نامگذاری شود و هیچ اشکالی ندارد در تهران به این بزرگی پاسخگوی نیازهای دو طرف باشد.

وی با بیان اینکه همگان به یاد دارند که فدائیان اسلام دکتر فاطمی را ترور کرده‌اند و حالا نام هر دو بر خیابان‌های تهران است، افزود: بهتر است همه مدارا کرده و نظرات دیگران را قبول کنیم.

به گزارش ایسنا، حق شناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران پیش از این اعلام کرده بود که اعضای کمیسیون نامگذاری شورا پیشنهاد داده‌اند که خیابان کارگر شمالی را به نام «دکتر مصدق» نامگذاری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۵۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهنامه پژوه بمی در خاک آرام گرفت

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تشییع پیکر محمدعلی علومی، نویسنده، طنزپرداز، اسطوره‌شناس و پژوهشگر بمی صبح سه شنبه در شهر بم برگزار شد.

این نویسنده، اسطوره‌شناس، پژوهشگر و طنزپرداز متولد ۱۶ فروردین سال ۱۳۴۰ در شهر بم است و تألیف ده‌ها عنوان کتاب با موضوعات داستانی و پژوهشی و صدها عنوان مقاله مطبوعاتی و پژوهشی حاصل یک عمر فعالیت‌های او می‌باشد.

پیکر زنده یاد محمد علی علومی از مسجد جامع شهر بم بر دوش هنرمندان و مردم هنردوست تشییع و سپس در قطعه هنرمندان این شهر به خاک سپرده شد.

کد خبر 6099532

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت آیت الله نورمفیدی در پی شهادت مامور گلستانی فراجا
  • دفاع زاکانی از پرداخت ودیعه مسکن ۲۵.۵ میلیاردی به مدیرانش: خانه ندارند، وام دادم! | فیلم
  • شاهنامه پژوه بمی در خاک آرام گرفت
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برنامه‌های ۳ خرداد استان مرکزی
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • حسینی: امروزه فریاد حمایت از غزه در غرب طنین‌انداز شده است
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • چرا صهیونیست‌ها از اسامی مقدس برای نامگذاری تسلیحات و عملیات‌های نظامی استفاده می‌کند؟
  • محلات میزبان جشنواره منطقه‌ای تئاتر خیابانی
  • مرجعیت علمی امام صادق (ع) انحراف را به حداقل رساند