Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پايگاه اينترنتي شبکه «سي‌ان‌بي‌سي» در يادداشتي به قلم «ويلم مارکس» و «هولي اليات» تحليلگران اقتصادي و سياسي، خواستار متحد شدن اتحاديه اروپا با کشورهاي غيراروپايي در جنگ تجاري عليه امريکا شد.
«برونو لو مير» وزير اقتصاد و دارايي فرانسه در مصاحبه با شبکه «سي‌ان‌بي‌سي» گفته است کشورهاي عضو اتحاديه اروپا بايد در پاسخ به اعمال تعرفه از سوي امريکا براي صادرات فولاد و آلومينيوم، متحد شوند و حتي مي توانند در کنار کشورهاي غير اروپايي به اقدامات تلافي‌جويانه دست بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برونو لو مير وزير اقتصاد و دارايي فرانسه«لو ماير» افزود: من فکر مي کنم کشورهاي عضو اتحاديه اروپا در گام اول بايد پاسخي مشترک (عليه تعرفه هاي ترامپ) داشته باشند. پس از آن، کشورهاي ديگر اگر مايل باشند مي توانند در اين پاسخ اتحاديه اروپا مشارکت کنند، البته ما همواره راه بحث و مذاکره را باز مي گذاريم.
وزير اقتصاد و دارايي فرانسه همچنين تصريح کرد: نيروهاي اروپايي در مورد نگراني هاي مشترک و پاسخ مشترک بايد همفکري کنند و سپس اقدام لازم را به عمل آورند.
دونالد ترامپ، رئيس جمهور آمريکا چند روز پيش از افزايش 25 درصدي ماليات براي واردات فولاد و افزايش 10 درصدي ماليات براي واردات آلومينيوم به امريکا خبر داد.
اعمال اين تعرفه ها مي تواند به طور ويژه به صادرکنندگان خودرو و شرکت هاي ساختماني در کشورهاي مختلف جهان که مشمول اين فهرست تعرفه ها قرار مي گيرند، ضرر برساند.
ترامپ گفته است از نظر وي اعمال اين تعرفه ها در معاملات فولاد مازاد و مقابله با بازارشکني (ارائه کالا با قيمت کمتر براي حذف رقبا) در صنعت فولاد که از سوي چين بر روي کشورهاي ديگر اعمال مي شود، کمک خواهد کرد.
اتحاديه اروپا اين اقدام امريکا را در جهت حمايت از توليد داخلي امريکا و محدود کردن تجارت آزاد دانسته و همچون چين و برخي کشورهاي ديگر اعلام کرده است ترامپ با اين تعرفه ها، «جنگي تجاري» به راه انداخته است.
ملاحظات ويژه
بريتانيا، اتحاديه اروپا و ژاپن براي معافيت از تعرفه هاي امريکا به مذاکرات با واشنگتن اميد بسته اند. در حال حاضر مکزيک و کانادا از اين تعرفه ها معاف شده اند.
«جاستين تردو»، نخست وزير کانادا، روز دوشنبه در مصاحبه با شبکه «سي‌ان‌بي‌سي» گفت معافيت کانادا از تعرفه ها هيچ ارتباطي با مذاکرات قرارداد تجارت آزاد آمريکاي شمالي موسوم به نفتا ندارد. با اين حال وي از ترامپ به خاطر «توجه ويژه» به کانادا تشکر کرده است. ترودو تاکيد کرده است که کانادا به دنبال همکاري (تجاري) بيشتر با امريکاست.
«جاستين تردو»، نخست وزير کانادا
نخست وزير کانادا گفت: ما نيز در مورد توليد مازاد در جهان، بازارشکني چين و ديگر کشورها در صنعت فولاد و آلومينيوم بسيار نگرانيم، چرا که اين اقدام، کارگران ما را نيز در اينجا (کانادا) تحت تاثير قرار مي دهد.
وي افزود: اقدامات بسيار خوبي براي مقابله با بازارشکني انجام داده ايم، اما همانطور که به رئيس جمهور و رئيس کنگره (امريکا) گفتم، خوشحالم که با ايالات متحده کار مي کنيم و حتي ميخواهيم اين همکاري بيشتر شود.
واکنش اتحاديه اروپا به اين اقدام ترامپ اما خشمگينانه بود. کميسيون اروپا، چهارشنبه گذشته اعلام کرد اگر امريکا همينطور پيش برود، ما هم تعرفه واردات کالاهاي امريکايي از جمله نوشيدني بوربن، بادام زميني و ديگر محصولات کشاورزي را افزايش خواهيم داد. «سسيليا مالمستروم» کميسر تجاري اتحاديه اروپا، نيز جمعه گذشته گفت که اتحاديه اروپا بايد از تعرفه هاي امريکا مستثني شود.
ترامپ، روز دوشنبه در پيامي توييتري اعلام کرد «ويلبر راس»، وزير بازرگاني امريکا با نمايندگان اتحاديه اروپا در مورد حذف تعرفه ها و موانع بزرگي که عليه امريکا مورد استفاده قرار مي گيرند، گفتگو خواهد کرد.
يک ايده بد
مخالفت با تعرفه هاي امريکا بحث داغ نشست وزيران دارايي کشورهاي منطقه يورو بود. ترس از اين تعرفه ها باعث برگزاري اين نشست در روز دوشنبه در بروکسل شده بود.
وپکه هوکسترا وزير دارايي هلند«وپکه هوکسترا»، وزير دارايي هلند در بدو ورود به بروکسل به خبرنگار «سي‌ان‌بي‌سي» گفت اعمال اين تعرفه ها از سوي امريکا، «ايده بدي» بوده است.
اين مقام هلندي افزود: به صراحت مي گويم، فکر مي کنم (اعمال تعرفه از سوي امريکا) ايده بدي است؛ هم براي شهروندان اروپايي بد است و هم براي شهروندان هلندي. براي شهروندان آمريکايي نيز بد است، بنابراين بسيار اميدوارم که بتوانيم از رفتن در اين مسير بپرهيزيم.
هوکسترا بر اين باور است که اقدام تلافي جويانه و اعمال تعرفه هاي متقابل عليه امريکا، مفيد و سازنده نخواهد بود.
وي گفت: ما نبايد وارد اين مسير شويم؛ زيرا اين امر، نه به نفع ماست و نه به نفع ايالات متحده؛ بلکه سناريويي است که از نظر من، براي اتحاديه اروپا نوشته شده است.
در همين حال، «پيتر آلتماير» وزير دارايي آلمان، از همه طرفها خواست تا امکان تجارت را تا حد ممکن فراهم کنند.
پيتر آلتماير وزير دارايي آلماندر همين حال، «پيتر آلتماير» وزير دارايي آلمان، از همه طرفها خواست تا امکان تجارت را تا حد ممکن فراهم کنند.
«آلتماير» به هنگام ورود به نشست کشورهاي عضو حوزه يورو گفت: من فکر مي کنم حفظ تجارت بين المللي که تا حد ممکن، منصفانه و باز باشد، مسئوليت همه است.
وزير دارايي آلمان تاکيد کرد: اين به نفع همه است و به ما کمک خواهد کرد که اقتصاد خود را رشد دهيم. 134/110
مترجم: علي مولوي

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۹۰۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غزه چگونه جهان را ضد استکبار و اشغالگری متحد کرد؟

درحالی که رژیم اشغالگر و حامیان جنایتکار آن می‌خواستند با جنگ وحشیانه در غزه، آرمان فلسطین و هویت مردم آن را از بین ببرند اما تحولات و خیزش بزرگی که امروز در جهان ضد صهیونیست‌ها می‌بینیم، نشان می‌دهد که چگونه غزه همه دنیا را علیه استکبار متحد کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در ادامه تحلیل‌های رسانه‌ها و کارشناسان منطقه از جنبش عظیم دانشجویی که در همبستگی با مردم فلسطین و در اعتراض به جنایت‌های رژیم اشغالگر علیه نوار غزه در دانشگاه‌های آمریکا به راه افتاده و به دانشگاه‌های سراسر جهان کشیده شد، عربی پست در یادداشتی به قلم «زین الناجی» نویسنده مشهور عربی به بررسی بیداری افکار عمومی جهان بعد از جنگ غزه پرداخته و نوشت، وضعیت کنونی غزه آینه‌ای از وضعیت همه ملت‌های عربی است که طی سالیان دراز از جنگ‌های داخلی و استبداد و فاشیسم رنج برده‌اند.

امروز غزه توانست همه نقشه‌های جدیدی را که برای تغییر شکل منطقه عربی طراحی شده بود و به دنبال پاک کردن نام فلسطین از نقشه عربی و نابودی حقوق مردم آن بود از بین ببرد و این توطئه‌ها در زیر آوار جنایت‌هایی که جهان از زمان جنگ جهانی دوم و دوره نازی‌ها تاکنون هرگز شاهد آن نبوده است دفن شد و اینجا اشغالگران اسرائیلی و رهبران غربی و حتی عربی را می‌بینیم که می‌توان آنها را نئونازی توصیف کرد.

جنگ غزه یک جنگ نسل کشی علیه مادران و کودکان است؛ جایی که درصد بالایی از شهدای غزه یعنی 70 درصد آنها زنان و کودکان هستند. رژیم اشغالگر عامدانه نوزادان و کودکان فلسطین را هدف قرار می‌دهد تا آنها در آینده نتوانند قادر به مقاومت برای بازپس‌گیری سرزمین خود باشند و اتفاقی که امروز در غزه رخ می‌دهد یک جنایت خبیثانه و وحشیانه برای نابودی آینده غزه است.

بیداری جهان بعد از دیدن فاشیسم صهیونیستی

این نسل کشی فجیعی که امروز در غزه رخ می‌دهد ملت‌های غربی را به شکل بی سابقه‌ای بیدار کرد تا صحنه‌ای شگفت انگیز در حمایت از آرمان فلسطین و علیه اشغالگری رقم بزنند. امروز همه می‌بینند که غزه چگونه نسل جدید از دانشجویان و جوانان غربی را بیدار کرد تا برای حمایت از آرمان فلسطین به میدان بیایند و این در حالی است که غربی‌ها و به طور خاص نسل جدید آمریکا و کشورهای اروپایی قبل از جنگ غزه چیزی درباره آرمان فلسطین و رنج‌هایی که مردم آن می‌کشند نمی‌دانستند.

غزه چگونه تبدیل به گور جنایتکاران شد؟

مستکبران و جنایتکاران می‌خواستند که غزه را به یک گور دسته جمعی بزرگ تبدیل کنند تا آرمان فلسطین برای همیشه در آن دفن شود اما همه دیدند که غزه برای این جنایتکاران تبدیل به گور شده و آتش جنگ غزه به خانه‌های همه کسانی که در پی نابودی آرمان فلسطین بودند رسیده است؛ جایی که در دانشگاه‌های آمریکا شاهد حماسه‌ای بزرگ در دفاع از فلسطین و مقابله با نفوذ لابی صهیونیسم هستیم.

بیداری جهانی و باتلاقی که اسرائیل برای آمریکا ساختبیداری نسل جدید آمریکا و تأثیر آن بر آینده روابط با اسرائیل

امروز همه چهره واقعی آمریکا که به دنبال سرکوب معترضان و خاموش کردن صدای حقیقت و آزادی است را می‌بینند. امروز میلیون‌ها دانشجو در دانشگاه‌های آمریکا و جهان که وجدان آنها بیدار شده است برای حمایت از غزه برخواسته‌اند و این جنبش بزرگ همچون یک گلوله برفی بزرگ و بزرگتر می‌شود و به سایر کشورهای غربی می‌رسد؛ جایی که می‌بینیم علاوه بر آمریکا دانشگاه‌های کانادا، آلمان، فرانسه، ایتالیا، انگلیس و استرالیا نیز برای دفاع از حق برخواسته‌اند و همبستگی خود را با مردم غزه و مخالفتشان را با ظلم و بی‌عدالتی و اشغالگری اعلام کردند.

امروز غزه تبدیل به گورستانی شده که تاج و تخت نتانیاهو را که در آستانه سقوط است تهدید می‌کند. این سقوط نتانیاهو از داخل جامعه صهیونیستی آغاز شده است؛ جایی که علاوه بر پرونده‌های مختلف فساد و شکست بزرگی که وی در عملیات طوفان الاقصی متحمل شد خانواده‌های اسرای صهیونیست به همراه جناح‌های مخالف او به دنبال برکناری و محاکمه وی هستند.

از طرف دیگر دولت آمریکا و مقامات این کشور به عنوان بزرگترین حامی رژیم اشغالگر و جنایت‌های وحشیانه آن با آینده‌ای مبهم مواجه هستند. در این میان «جو بایدن» رئیس جمهوری ایالات متحده که تمام قد از جنایت‌های شنیع اشغالگران علیه غیرنظامیان فلسطینی حمایت کرده است تحت فشار شدید افکار عمومی آمریکا قرار دارد و همین مسئله او را در انتخابات آینده این کشور شدیداً به چالش می‌کشد.

امروز نسل جدید آمریکا نماد رهایی و آزادی در این کشور هستند و از طرف دیگر امروز صحنه‌ای شکست خورده از نتانیاهو را می‌بینیم که نقشه او برای خاورمیانه جدید و گسترش توافق‌های عادی سازی همگی نابود شد و از بین رفت. صهیونیست‌ها در کنار حامیان جنایتکار خود در جهان می‌خواستند غزه و آرمان فلسطین را نابود کنند اما امروز می‌بینیم که غزه همه جهان را علیه آنها متحد کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا
  • غزه چگونه جهان را ضد استکبار و اشغالگری متحد کرد؟
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند