Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: زهرا سعیدی نماینده مردم مبارکه  در مجلس امروز (چهارشنبه 23 اسفند) در صحن علنی پارلمان در جریان استیضاح محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی ضمن موافقت با استیضاح وزیرکشاورزی، گفت: در ماده 18 قانون توزیع عادلانه آب، صدور پروانه برای حق آبه‌داران به عهده وزارت کشاورزی است همچنین  در ماده 21 قانون توزیع عالانه آب آمده که تقسیم و توزیع آب بخش کشاورزی و گرفتن آب بها به عهده جهاد کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تسنیم، وی افزود: بنابراین طبق این قانون، وزارت جهاد کشاورزی باید در این مسائل از حق کشاورز دفاع کند اما سوالی که پیش می‌آید این است که چرا وزارتخانه از کشاورزان حمایت نکره است؟

نماینده مردم مبارکه در مجلس خطاب به وزیر کشاورزی، گفت: آقای حجتی! یک بار به میان کشاورزان می‌آمدی و با آنها صحبت می‌کردی و میگفتی که با مشکلات شما آشنا هستم و شما را درک می‌کنم.

سعیدی خطاب به حجتی گفت: آقای حجتی کشاورزی که پیش از این زکات می‌داد با این وضعیت کشاورزی زکات می‌گیرد.

نماینده مردم مبارکه در مجلس به الگوی نامناسب کشت اشاره کرد و اظهار داشت: ما هر سال به خاطر اینکه الگوی کشت را از طرف وزارتخانه به کشاورزان نمی‌دهیم در برخی از محصولات مازاد تولید و در برخی دیگر کمبود تولید داریم.

سعیدی تصریح کرد: کشاورزان ما بهترین نوع سیب را تولید می‌کنند اما نمی‌دانند که آن را در کجا انبار کنند و چگونه بفروشند؟ این در حالی است که باغداران ما هزاران تن سیب را در سردخانه داشتند ما آب سیب مکزیکی وارد کردیم.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۹۲۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد

جورابلو ، با بیان اینکه ۳۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان گرمسار وجود دارد، گفت: جمعیت کثیری از مردم این شهرستان در بخش کشاورزی مشغول به کار هستند که بحران خشکسالی و کمبود آب مهم‌ترین چالشی است که کشاورزان با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه تضمینی برای تأمین حقابه کشاورزان گرمساری از منبع دائمی حبله‌رود وجود ندارد، افزود: در شرایط کنونی بسیاری از کشاورزان این منطقه به دلیل کم‌آبی دچار خسارت شدند و مسئولان مرتبط باید در خصوص تأمین حقابه کشاورزان به جد ورود کنند.

رییس جهاد کشاورزی گرمسار با تأکید بر اینکه کشت محصولات کم‌آب‌بر در شرایط فعلی در دستور کار است، گفت: در سال زراعی گذشته به کشاورزان توصیه شد برای کشت بهاره، ذرت را به‌عنوان محصول کم‌آب‌بر جایگزین پنبه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • افزایش ۵۰ درصدی زکات در مهران
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه