Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@20:36:15 GMT

فعالیت برندهای مافیایی کفش در ایران

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۹۵۷۶۱

فعالیت برندهای مافیایی کفش در ایران

پول‌نیوز - رئیس اتحادیه کفش دست دوز تهران با اشاره به افزایش واردات کفش به کشور گفت: براساس آمار رسمی سازمان تجارت جهانی، واردات کفش به ایران از 490 میلیون دلار در سال 2016 به 520 میلیون دلار در سال 2017 افزایش یافته است.

رسول شجری با انتقاد از واردات بی‌رویه کفش گفت: سوال ما از وزارت صنعت این است که چه کسی و به چه دلیل مجوز واردات به واردکنندگان کفش را می‌دهد، در حالی که تولید‌کنندگان کفش در کشور توان تولید کفش با کیفیت را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اتحادیه کفش دست‌دوز تهران این سوال را مطرح کرد که چرا وزارت صنعت به جای حمایت از تولید داخلی با دادن مجوز واردات باعث نابودی تولید این کالا در کشور می‌شود؟

وی با بیان اینکه براساس آمار، میزان واردات کفش به ایران در سال 2017 نسبت به سال 2016 حدود 25 درصد افزایش یافته است، گفت: براساس آمار رسمی سازمان تجارت جهانی، واردات کفش به ایران در سال 2016 به میزان 490 میلیون دلار بوده که این رقم به 520 میلیون دلار در سال 2017 افزایش یافته است.

رئیس اتحادیه کفش دست‌دوز تهران بیان داشت: این در حالی است که گمرک جمهوری اسلامی ایران میزان واردات کفش و سایر کالاهای مورد نیاز این صنعت را 29 میلیون دلار طی 10 ماهه سال 96 اعلام کرده که بررسی ما نشان می‌دهد، از این رقم 15 میلیون دلار به واردات خود کفش اختصاص داشته است.

شجری با اشاره به اینکه حدود 25 برند خارجی عرضه کفش در ایران فعالیت می‌کنند، بیان داشت: در حالی که ما توان و ظرفیت تولید کفش با کیفیت خوب را در کشور داریم، چرا اجازه فعالیت برندهای خارجی که بیشتر شبیه به مافیا هستند، به کشور داده می‌شود.

وی اظهار داشت: یک برند جهانی ارائه دهنده خدمات به مشتریان است، در حالی که برندهای خارجی عرضه کفش در ایران با قیمت‌های بسیار گزاف کفش خود را بدون هیچ گونه خدماتی می‌فروشند و فقط باعث خروج ارز از کشور می‌شوند.

رئیس اتحادیه کفش دست دوز تهران اظهار داشت: ما در کشور توانایی تولید کفش برای 400 میلیون نفر را داریم، در حالی که دست‌اندرکاران این صنعت با 50 درصد ظرفیت خود کار می‌کنند و روز به روز بر مشکلات فعالان این صنعت افزوده می‌شود.

وی اظهار داشت: فروشندگان کفش‌های خارجی یا فاکتور به مشتری ارائه نمی‌دهند و اگر هم فاکتوری ارائه می‌کنند، در فاکتور قید شده که جنس فروخته شده،‌ پس گرفته نمی‌شود.

شجری بیان داشت: آیا ارگان و یا سازمانی برای برخورد با این تخلفات در کشور وجود ندارد؟

رئیس اتحادیه کفش دست دوز تهران با انتقادات از واردات کفش از ترکیه، ایتالیا و چین بیان داشت: این در حالی است که این کشورها و سایر کشورهای اروپایی با قوانین سخت‌گیرانه اجازه واردات کفش را به ما نمی‌دهند.

وی افزود: اگرچه بسیاری از این کشورها عضو سازمان جهانی تجارت هستند، اما با وضع قوانین سخت‌گیرانه‌ای برای واردات کالا به کشورشان عملا مانع واردات می‌شوند.

شجری اظهار داشت: به عنوان مثال اگر ما بخواهیم کفشی را به اروپا صادر کنیم، آنها از ما می‌خواهیم که چرم کفش سموم‌زدایی شود و با توجه به اینکه این امکان برای ما وجود ندارد، به طور کل کشورهای اروپایی صادرات کفش ایران و حتی آسیا را قفل می‌کند.

رئیس اتحادیه کفش دست‌دوز تهران با بیان اینکه کفش به صورت قانونی و غیرقانونی به کشور وارد می‌شود، گفت: اما گمرک جمهوری اسلامی ایران با قوانین سخت‌گیرانه مانع واردات مواد اولیه کفش برای تولید داخلی می‌شود.

وی افزود: وقتی یک واردکننده مجاز مواد اولیه با مشکلات بسیار زیادی برای واردات مواجه می‌شود، قطعا ترجیح می‌دهد یا کالایی مثل کفش را وارد کند و یا از راه‌های دیگر اقدام به واردات کند.

شجری با تاکید بر اینکه سیستم بانکی کشور علیه تولید است، گفت: اگر همه چیز برای تولید‌کننده مهیا باشد، سود تولید 10 درصد است، در حالی که سود تسهیلات بانکی بالای 18 درصد است.

وی افزود: بنگاه‌های تولید کفش یکی پس از دیگری در حال تعطیلی است، در حالی که کسی به این مسئله توجهی داشته باشد.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۹۵۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هواشناسی ایران / هشدار زرد در پی فعالیت سامانه بارشی در کشور

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد نسبتاً شدید، گردوخاک و احتمال تگرگ در نقاط مستعد از جمله مخاطرات همراه این سامانه بارشی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: هواشناسی ایران / سامانه بارشی دوشنبه وارد ایران می‌شود

این سامانه در روز یکشنبه استان‌های ایلام، لرستان، همدان، جنوب مرکزی و نوار غربی استان‌های آذربایجان غربی و کردستان، روز دوشنبه استان‌های همدان، مرکزی، قزوین، البرز، مازندران، تهران، قم، نیمه غربی اصفهان، خوزستان، چهارمحال‌وبختیاری، نیمه شمالی فارس، شمال بوشهر و روز سه‌شنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، ایلام، نیمه غربی فارس، قزوین، چهارمحال‌وبختیاری، همدان، مرکزی، البرز، تهران، ارتفاعات سمنان، گیلان، مازندران، گلستان، نیمه غربی اصفهان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی را در بر می گیرد.

برپایه این گزارش، سامانه مذکور همچنین روز چهارشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، گیلان، مازندران، گلستان، دامنه و ارتفاعات استان‌های قزوین، البرز، تهران، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال‌وبختیاری، نیمه غربی فارس و شمال کرمان، روز پنجشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، نیمه شمالی خراسان جنوبی، دامنه و ارتفاعات استان‌های تهران و البرز و روز جمعه استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خراسان رضوی، دامنه و ارتفاعات استان‌های خراسان شمالی، مازندران، تهران و البرز را در برخواهد گرفت.

بنا بر اعلام سازمان هواشناسی، این سامانه احتمال آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری‌شدن روان آب، احتمال تگرگ، وزش باد نسبتاً شدید، لغزندگی و کاهش دید به‌ویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی را در پی دارد.

در نتیجه به احتیاط در سفرهای بین‌شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی توصیه می‌شود.

کد خبر: 1229519 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • هواشناسی ایران / هشدار زرد در پی فعالیت سامانه بارشی در کشور
  • باند مافیایی؛ شکایت ناتینگهام فارست از شبکه اسکای و گری نویل!
  • فیلم| لکوموتیو، واردات یا تولید داخل
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم