Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری آران وبیدگل گفت: برای اجرای این طرح پنج میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.

جواد صدیقیان حوضخانه، مسجد موسی ابن جعفر (ع) و گذر میدان توده نوش آباد را از بخش های سایت موزه نوش آباد بیان کرد و افزود: مرحله سوم  اجرای این طرح را شامل مطالعه-پیمانی و امانی  برای ز سه سایت موزه شهر زیرزمینی نوش آباد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا ساروخانی سرپرست پایگاه میراث فرهنگی نوش آباد هم گفت: پیش از این مراحل طراحی ، مطالعه ، جداره سازی و احیای حوضخانه مرکز محله توده به عنوان مرکز معرفی و آموزش شهر زیر زمینی و تهیه ضوابط ساخت وساز در بافت تاریخی و عرصه و حریم شهر زیرزمینی نوش آباد اجرا شده است.

شهر تاریخی نوش آباد با بیش از 30 اثر تاریخی منحصر به فرد از شهرهای تاریخی استان اصفهان است.

مجموعه معماری دست کن زیرزمینی معروف به اویی، مسجد جامع عتیق، آب انبار چاله سی، قلعه خشتی اربابی، بقعه امامزاده محمد (ع) و پل اسحاق آباد از جمله آثار تاریخی شهر نوش آباد است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۹۶۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد امروز در نخستین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: صنعت گردشگری یکی از شاخص‌های توسعه‌ای شهرستان مسافرپذیر مهاباد بوده که توسعه زیرساخت و تقویت این بخش در دستور کار قرار دارد.

وی بر حفظ و نگهداری از اماکن تاریخی تاکید کرد و ادامه داد: مکان‌های باستانی در مناطق مختلف نیز باید با استفاده از تابلو و علائم صیانت شوند.

واحد جولایی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مهاباد هم اظهار کرد: پارسال برای ۱۰ اثر فاخر شهرستان با هدف ثبت ملی تشکیل پرونده شده که امسال نسبت به لوح رسمی ثبت‌ملی آنها اقدام خواهد شد.

وی بیان کرد: همچنین پارسال ۵ کارگاه آموزشی در حوزه صنایع‌دستی با حضور اساتید برجسته برگزار شد و مورد استقبال شهروندان نیز قرار گرفت.

وی یادآورشد: بازسازی مساجد تاریخی، مرمت موزه، توسعه روستا‌های هدف گردشگری، سکوسازی اماکن تاریخی و ساماندهی زیرساخت‌های گردشگری از دیگر اقدامات پارسال بود.

بابک رستم‌پور شهردار مهاباد هم در این جلسه بیان کرد: ۲۳ میلیارد ریال برای مرمت، بازسازی و حفظ اماکن تاریخی سطح شهر در بودجه امسال پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: محوطه‌سازی، حفظ بافت‌های تاریخی، کمک به اجرای طرح‌های گردشگری از دیگر برنامه‌های شهرداری در حوزه گردشگری شهرستان است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف ملی است
  • (تصاویر) گزارش رسانه خارجی از قنات‌های تاریخی یزد
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است