Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شب گذشته، سید علی ضیا در بخشی از برنامه «یکِ یک» بیان کرد: یکی از بهترین برنامه هایی که در نوروز سال های گذشته شاهد آن بوده ایم، «ایرانگرد» کار جواد قارایی عزیز است. با این حرف قارایی، مهمان علی ضیا شد تا درباره مستند ایرانگرد و چالش های ساخت آن گفتگو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قارایی در ابتدا درباره آسیبی که به پایش وارد شده، توضیح داد: برای ساخت قسمت پنجم ایرانگرد، در زاگرس بودم که رباط پایم پاره شد. اما بعد از آن آنقدر ورزش کرده ام که حال پایم را جا آورده ام. 9 ماه طول درمان داشتم و در آن زمان سعی کردیم کار پژوهش و تدوین و... را انجام بدهیم.

وی در این باره توضیح داد: در بخش پژوهش ما درباره فرهنگ و اقلیم هر منطقه تحقیق می کنیم تا بدانیم قرار است، درباره کجا و چه کسانی صحبت کنیم. مثلا ما استانی مثل کرمان را در نظر گرفته و لوکیشن های مختلفی را در آنجا بررسی می کنیم. سپس از محلی ها، اداره محیط زیست، طبیعت گردها و... کمک می گیریم تا ۳۰، ۴۰ لوکیشن پیدا کنیم، از بین آنها به ۲۰ لوکیشن می رویم تا سرانجام چهار پنج منطقه برتر را انتخاب کنیم.

این مجری با بیان اینکه سخت ترین بخش برای من پیش تولید و پژوهش است، به برشمردن استان های مختلفی که سری سوم «ایرانگرد» به آنها می‌پردازد، پرداخت و درباره اینکه کدام منطقه را برای سفر پیشنهاد می کند، گفت: من در هیچ برنامه ای هیچ جایی را معرفی نمی‌کنم. بی رودربایسی خیلی از ما هنوز بلد نیستیم ، سفر کنیم و نمی دانیم به کجا و چگونه سفر کنیم.

قارایی تصریح کرد: ما باید مسئولانه سفر کنیم و به فرهنگ جامعه محلی احترام بگذاریم؛ حتی اگر با فرهنگ ما در تضاد باشد. به طبیعت احترام بگذاریم، در آن زباله نریزیم و آنجا آتش روشن نکنیم. می توانیم از خانه های محلی استفاده کنیم، غذاهای محلی را بچشیم و لذت ببریم.

وی یادآور شد: مجموعه جدید ابرانگرد بیست قسمت است و سری سوم ما با سری دوم خیلی فرق دارد. پژوهش بیشتری داشته ایم، عمیق تر شده ایم و سراغ مردمان ناب تری رفته ایم؛ چیزهایی می بینیم که شاید تا به حال ندیده باشیم و چیزهایی می شنویم که شاید تا به حال در مخیله مان نگنجیده باشد.

این برنامه ساز در پایان با بیان اینکه چیزی جز عشق در این کار نیست، اظهار کرد: خوشحالم کشوری داریم که اینقدر وسیع است. امیدوارم مردم کشورمان معرفت بیشتری نسبت به مناطق مختلف ایران جان داشته باشند.

امیدوارم مسئولان به جای وعده و وعید از کارهایی که کردند، بگویند

ضیا همچنین در این قسمت از برنامه میزبان مهدی یغمایی خواننده و همچنین اعضای گروه دنگ شو از جمله طاها پارسا و میلاد باقری بود و این سه علاوه بر اینکه در استیج های مخصوص «یک یک» به اجرای موسیقی پرداختند، در مسابقه فوتبال دستی با یکدیگر نیز شرکت کردند.

یغمایی نیز در این بخش ضمن تشکر از دوستان و خانواده اش، این آرزو را برای ملت ایران کرد: امیدوارم تلخی هایی را که در سال 96 داشتیم دیگر تکرار نشود و مسئولان هم به جای وعده و وعید از کارهایی که انجام داده اند، حرف بزنند.

کودک خبرساز حادثه تروریستی مجلس در «یکِ یک»

ضیا در برنامه شب گذشته از خانواده عماد هم میزبانی کرد. پسری که وقتی حمله تروریستی داعش به مجلس اتفاق افتاد، عکسی از او جریان ساز شد.

پدر عماد نیز در سخنانی گفت: ما خانواده بیماران «ام پی اس» خیلی آزار می بینیم و شبها باید تا صبح بالای سر بچه مان بنشینیم، مبادا نفس او قطع شود. اغلب مبتلایان به این بیماری هم جزو طبقه زحمت کش و ضعیف است.

وی افزود: من سه سال آرزوهای بچه هایم را فروختم تا عماد پیش من بماند. گاهی با خودم می گفتم از او فاصله بگیرم تا اگر از دستش دادم کمتر ناراحت شوم. من همیشه از خدا می خواستم صدای من به گوش وزیر بهداشت برسد اما وقتی عماد یک چهره جهانی شد باز هم صدای ما به آنها نرسید.

این پدر دردکشیده تاکید کرد: وزیر بهداشت به من قول درمان داد و من از گرگان به تهران آمدم و اینجا غریبه و آواره شدم. ضیا نیز به خانواده کودک خبرساز حادثه تروریستی مجلس برای رساندن صدای آنها به وزارت بهداشت قول داد.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برنامه تلویزیونی نوروز97

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۶۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره برتر هنر انقلاب اسلامی خوزستان معرفی شد

به گزارش خبرنگار مهر، برترین‌های هنر انقلاب اسلامی در استان خوزستان ویژه سال ۱۴۰۲ در آئینی با حضور خانواده شهدا، مسئولان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر معرفی شدند.

از سوی هیأت داوران متشکل از مسئولان و کارشناسانی خبره، برترین‌های هنر انقلاب در خوزستان در سال ۱۴۰۲ و همچنین چهره و هسته سال این عرصه انتخاب شدند.

در این مراسم «حجت الاسلام آرش نیک نژاد» هنرمند نقاش خوزستانی و مبدع سبک تداعی به عنوان چهره هنر انقلاب اسلامی خوزستان انتخاب و معرفی شد.

همچنین «علی اکبر فلاحیان» سرپرست گروه سرود زهرائیون به عنوان هسته برتر هنر انقلاب اسلامی خوزستان معرفی شد.

در بخش ادبیات پایداری هنرمند نویسنده» علی هاجری»، «حسین گلچین» و «بهنام کاوه» در رشته نمایش، «علی زارعی رضایی» در رشته شعر و در هنرهای تصویری «اُمید مدحج» و «سید مهدی ابطحی» در بخش دفاع مقدس و مصطفی محسنی برنده جایزه ویژه وعده صادق در بخش گرافیک؛ به عنوان شایسته‌های تقدیر هنر انقلاب استان خوزستان معرفی شدند.

پخش مستند به» رنگ جاودانگی» که گزارشی از برخی فعالیت‌های هنری شاخص استان خوزستان به شمار می‌آمد، سخنرانی علیرضا سمیعی پژوهشگر هنر انقلاب اسلامی، شعر خوانی حجت الله کفشیری، اجرای سرود حیدر علی حزباوی با موضوع وعده صادق و تجلیل از تعدادی از خانواده‌های معزز شهدا و همچنین خانواده مرحوم حاج احمد یلالی به عنوان پیشکسوت ادبیات پایداری آبادان و خرمشهر از دیگر بخش‌های این آئین بود.

کد خبر 6090505

دیگر خبرها

  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • برگزیدگان جشنواره عروسک خونه معرفی شدند
  • چهره برتر هنر انقلاب اسلامی خوزستان معرفی شد
  • اجرای ۳۰ عنوان برنامه، به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در استان همدان
  • کنکور در کمال امنیت و صحت برگزار شد/ تکرار در یک منطقه سیل زده
  • وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه
  • جانشین کلوپ در لیورپول معرفی شد
  • معرفی شهردار جدید گوراب زرمیخ
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • اماکن مرتبط با مقاومت در کتاب‌های درسی معرفی شوند