Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@07:04:06 GMT

تردد کامیون تا 13فروردین در مناطق ییلاقی یزد ممنوع است

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۱۶۵۵۳

تردد کامیون تا 13فروردین در مناطق ییلاقی یزد ممنوع است

یزد - ایرنا - رئیس پلیس راه استان یزد گفت: تردد کامیون تا 13 فروردین 1397 در مناطق ییلاقی شهرستان های تفت و مهریز و همچنین جاده یزد به طبس به دلیل افزایش مسافرت های نوروزی ممنوع است و با متخلفان طبق مقررات برخورد خواهد شد.

سرهنگ احمد مظفری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دلیل ممنوع بودن تردد کامیون ها و خودروهای سنگین در این ایام، عرض کم جاده، دو طرفه و شلوغ بودن مسیرها و نیز جلوگیری از حوادث احتمالی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: ماموران از رفت و آمد کامیون ها در جاده یزد - طبس به جز خودروهای حامل مواد سوختی و فاسد شدنی جلوگیری می کنند.
به گفته رئیس پلیس راه استان، ماموران در اجرای طرح نوروزی تا پایان تعطیلات با راه اندازی ایستگاه های سیار و گشت های محسوس و نامحسوس بر تردد خودروها نظارت دارند.
مظفری اظهار کرد: یکی از علت های اصلی وقوع برخی حوادث رانندگی در استان، وجود عرصه های بیابانی و فاصله زیاد شهرها و آبادی ها از هم، خستگی و خواب آلودگی رانندگان است.
وی به رانندگان توصیه کرد، در طول سفر پس از استراحت کامل مسیر را ادامه دهند.
وی تصریح کرد: از ابتدای طرح نوروزی پلیس راه از 25 اسفند ماه 1396 تاکنون مشکل خاصی در جاده های استان رخ نداد.
مظفری یادآور شد: رعایت قانون و مقررات راهنمایی و رانندگی توسط مردم و همکاری آنها با ماموران نقش مهمی در کاهش حوادث خواهد داشت.
در استان یزد 726 کیلومتر بزرگراه ، 640 کیلومتر راه اصلی ، 960 کیلومتر راه فرعی و 2هزار و 247 کیلومتر راه روستایی وجود دارد.
روزانه در شرایط عادی با توجه به موقعیت جغرافیایی استان یزد، حدود 300هزار دستگاه خودرو تردد می کند،
استان یزد با یک میلیون و 138 هزار نفر جمعیت در ایام نوروز مقصد بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی است.
7536/ 2047/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي پليس راه تردد كاميون استان يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۱۶۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران

تین نیوز

به دنبال شکایت آهن فروشان از انجمن کامیونداران یکی از فعالان صنفی حمل و نقل جاده ای کالا، گفت: انبارداری در برخی حوزه ها و صنایع تولیدی همچون ذوب آهن و فولاد، جز تحمیل هزینه بر دوش مصرف کننده و افزایش هزینه های حمل و نقل،  هیچ بهره و ارزش افزوده ای عاید کشور نمی کند.

به گزارش تین نیوز، خداداد بکرانی با توجه به شکایت اتحادیه دفاتر فروش آهن آلات اصفهان به اتاق اصناف مرکز استان اصفهان که طی آن مدعی شده اند، اعضای انجمن کامیونداران مانع کسب و کار آنان شده و از حمل و بارگیری آهن آلات ممانعت به عمل می آورند، افزود: ساده لوحیست که تصور کنیم انبارداری در تولید و جهش تولید نقش آفرینی می کند!

بیشتر بخوانید:  ◄ شکایت آهن فروشان از انجمن کامیونداران + سند

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی رانندگان کامیون فلاورجان تاکید کرد: انبارداری موجب شده برای متعادل نگه داشتن نرخ کالای تولیدی و مدیریت بازار، اجبارا از نرخ خدماتی همچون حمل و نقل و توزیع  کالا کاسته  شود تا هزینه های انبارداری جبران گردد و این معضلی است که صنعت حمل و نقل جاده ای کشور را در سال های اخیر تحت الشعاع قرار داده است!

این فعال بخش حمل و نقل جاده ای کالا ادامه داد: به چه دلیل فعالیت انبارداری که امروز با مجوزهای مختلف دولت کسب و کار رسمی شناخته شده و انبارداران می توانند نقش لجستیکی مهمی را در نظام اقتصادی کشور  ایفا کنند عملا در این سال ها سربار صنعت حمل و نقل شده و با دریافت هزینه های گزاف بر نرخ تورم بازار و حمل و نقل مداخله می کنند؟

وی گفت: چرا بر حمل محصولات انباری،  نظارتی صورت نمی گیرد که مدیران انبارها دیواری کوتاه تر از راننده و کامیوندار در حمل و نقل پیدا نکنند و برای عدم افزایش نرخ کرایه حمل محصولات انباری، مظلوم نمایی کرده و درصدی از کرایه مصوب راننده را که کف معادلات نرخ شاخص تن بر کیلومتر است، برای جبران هزینه های خود و هزینه انبارداری صاحب کالا، وارد توافق با راننده کنند!

بکرانی در شبکه های اجتماعی عنوان کرد: اینکه کرایه 10 میلیون تومانی یک راننده و کامیوندار را که با کلی هزینه و مصرف زمان و ساعت کاری با ترفند های مختلف  خرد کنند و به جای هزینه انبارداری در نظر بگیرند تا مبادا تجار و صاحبان کالا در تنگنا و فشار اقتصادی قرار گیرند، تا به زعم خودشان حمل و نقلی ارزان را تجربه کنند، خدمت نیست.

او افزود: چرا رانندگان در صف نوبت حمل بار در انتظار دریافت بار باشند ولی انبارداران به کمک دلالان بار از عدم آگاهی رانندگان غیر بومی برخی استان ها جهت حمل محصولات انباری استفاده کنند تا با انوع و اقسام ترفندها و فرار از شفافیت و عدالت در توزیع بار، قوانین و مقررات حمل و نقل را دور بزنند، به نحوی که حتی سند حمل بار یا بارنامه را نیز در استان های همجوار صادر کنند ؟!

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • تردد موتورسیکلت از تونل‌های شهری ممنوع است
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • اعلام وضعیت تردد در جاده‌های کشور/ ترافیک پرحجم در ۴ محور
  • تردد موتورسیکلت از تونل‌های شهری ممنوع است/ ترافیک صبحگاهی تهران چگونه بود؟
  • ۲۷ مصدوم در حوادث رانندگی جاده های استان سمنان
  • کندوان یک‌طرفه شد
  • اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران