Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@17:05:19 GMT

ميني شعر (268)

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۸۳۴۶۶۲

ميني شعر (268)

خبرگزاري آريا - برترين ها: شعر، نشانه يک زندگي عالي و بشري است. مردم با خيال زندگي مي کنند و بهترين چيزي که خيال را تحت تاثير قرار مي دهد شعر است، پس اين واقعيت که نقش روزمره کننده را ايفا مي کند و شعر، حقيقتي است که اگر نمي شود سراينده آن بود، مي توان دست کم خواننده آن شد و از روزمرگي رهيد.
شعر در کوتاه ترين و موجزترين و خوش آهنگ ترين و مناسب ترين همنشيني واژه هايي آشنا، ما را با معنايي درگير مي کند که براي عقل، نامفهوم و موهوم و بيگانه است، اما براي دل و جان، آشنا و حس شدني است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعر، ميزباني صادق است که قلب مخاطبان مستعد خود را هدف قرار مي دهد و آنان را به ساحت ناممکن ها و ناباوري ها فرا مي خواند تا خود ببينند و باور کنند که اگر ايمان و عشق باشد، هر ناممکني ممکن مي شود.
در اين سري مطالب سعي کرده‌ايم گزيده‌اي از اشعار را در قالب ابيات زيبا و تاثيرگذار با تايپوگرافي هاي متفاوت، در اختيار شما قرار دهيم. باز هم مثل هميشه پذيراي پيشنهادات و انتقادات شما همراهان هميشگي مجله اينترنتي برترين ها خواهيم بود.
جهان بي عشق چيزي نيست جز تکرار يک تکرار (فاضل نظري)

هرکه را دوست شدم دشمن جان گشت مرا (محمد تقي بهار)

از چه با من نشوي يار چه مي‌پرهيزي (وحشي بافقي)

مدتي هست که حيرانم و تدبيري نيست / عاشق بي سر و سامانم و تدبيري نيست. (وحشي بافقي)

چو شب به راه تو ماندم که ماه من باشي/ چراغ خلوت اين عاشق کهن باشي (هوشنگ ابتهاج)

هم از سکوت گريزان، هم از صدا بيزار / چنين چرا دلتنگم؟ چنين چرا بيزار (فاضل نظري)

من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت. (حافظ)

طعنه بر ما مزن اي دوست که خود معترفيم / دف زنان بر سر بازار به رسوايي خويش (خيام)

مرا به هيچ بدادي و من هنوز بر آنم / که از وجود تو مويي به عالمي نفروشم (سعدي)

مرا ببر آنجا که بودنت تمام نميشود (مريم قهرمانلو)

بي گفت و ناله عالم اسرار ما تويي (مولانا)

غير رويت هرچه بينم نور چشمم کم شود (مولانا)

پاييز هم گذشت و به جز حسرتش نماند مثل خودت که رفتي... ( اميد صباغ نـــو)

به چه مشغول کنم ديده و دل را که مدام / دل تو را مي طلبد ديده تو را مي جويد (صائب تبريزي)

با خويشتنم خوش است، زين پس من و من (مولانا)

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۴۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش میرجلال‌الدین کزازی به فیلم «مست عشق»

استاد زبان و ادبیات فارسی و شاهنامه‌پژوه در حاشیه اکران خصوصی «مست عشق» برای ادیبان و چهره‌های فرهنگی، درباره این فیلم اظهار کرد: از نگاهی فراخ و فراگیر، دید و داوری من درباره این توژینه داستانی یا فیلم این است که دست‌اندکاران و پدیدآورندگان آن در کار هنری که می‌خواسته‌اند کرد، کامدار بوده‌اند. توانسته‌اند به آن آماج‌ها و آرمان‌هایی که در سر می‌پرورده‌اند، دست بیابند. از این دید این فیلم یکی از اندک فیلم‌هایی است که من از دیدن آن، از آغاز تا انجام فیلم، شادمان و خشنود بودم.

بیشتر بخوانید؛ پیش‌فروش بلیت «مست عشق» آغاز شد

او افزود: آن دریافتی که این هنرمندان از چهره‌ مولانا و منش و کنش او داشته‌اند، در بخشی گسترده در این آفریده هنری بازتاب یافته است. دم‌های دلپذیری را من به هنگام دیدن فیلم گذرانیدم اما چند ویژگی بیشتر بر من کارگر افتاد؛ بجز کارگردانی که هر چه در فیلم می‌گذرد به راستی به گونه‌ای به او بازمی‌گردد زیرا اوست که سررشته‌ها را در دست دارد، خُنیا یا موسیقی فیلم بسیار باشکوه ، کارساز و اثرگذار بود، به همان سان فیلم برداری آن. سه دیگر، آوابرداری این فیلم. از دید فنی این سه، نمود بیشتری در چشم من داشت.

کزازی درباره گفت‌وگوهای بین شمس و مولانا که از دید برخی، شاید برای مخاطب عام دیریاب‌تر باشد و اینکه آیا فیلم توانسته شمایی از مولانا و شمس را به مخاطب عام‌تر معرفی کند، گفت: بیشینه این گفت‌وگوها چون از آبشخورها ستانده شده بود، از ویژگی‌های بسیار پسندیده فیلم شمرده می‌شود اما زبان فیلم، شاید ناچار بوده‌اند من داوری نمی‌کنم، با زبان روزگار مولانا همیشه سازگار نبود، شاید می‌خواسته‌اند که بیننده امروزین بتواند پیوند بیشتری با فیلم بیابد. ببیننده‌ای که با ادب پارسی و زبان مولانا به بسندگی آشنا نیست.

کد خبر: 1229343 برچسب‌ها اخبار سینما

دیگر خبرها

  • دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق
  • کیهان باز هم از دست مولانا عبدالحمید شاکی شد
  • تصاویری از لحظه حادثه مینی بوس در چهارمحال و بختیاری
  • ببینید | فیلم پربازدید از پیدا شدن مینی‌بوس دفن‌شده زیر بهمن پس از 4 ماه!
  • (تصاویر) بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران، مهمان «مست عشق»!
  • واکنش میرجلال‌ الدین کزازی به فیلم «مست عشق»
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر)
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند
  • واکنش میرجلال‌الدین کزازی به فیلم «مست عشق»
  • تمجید میرجلال‌الدین کزازی از «مست عشق»