Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهریار حیدری، مدیرکل امور مرزی وزارت کشور و دبیر ستاد مرکزی اربعین در گفت‌وگو با ایکنا؛ با تأکید بر ظرفیت بزرگی که مراسم اربعین در خصوص وحدت کشورهای اسلامی ایجاد کرده است، گفت: اربعین باعث شده جهان نسبت به مظلومیت امام حسین(ع) و عاشورا بیدار شود. وقتی اتباع بیش از 90 کشور و اعضای ده‌ها قوم، فرقه و مذهب از سراسر دنیا در همایش بزرگ و بی‌نظیر اربعین شرکت می‌کنند، این همان ظرفیت بزرگ جهانی شدن اربعین و وحدت جهان اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیریت اربعین می‌تواند الگوی مدیریت کشور باشد

وی نقطه قوت اربعین 96 را شرکت بیش از دو میلیون و 500 هزار ایرانی و نیز تعداد زیادی از اتباع خارجی حاضر در ایران و زائران سایر کشورها که از ایران به عراق سفر کردند، بدون هیچ‌گونه مشکل امنیتی، اسکان، تغذیه، پذیرایی و ... عنوان کرد و گفت: این نقطه قوت مدیریت نظام جمهوری اسلامی در اربعین است و می‌تواند الگویی باشد برای کارهای خیلی بزرگ‌تر در کشور.

حیدری تصریح کرد: گاهی مشاهده می‌شود که پاره‌ای از مسائل و انباشت مشکلات اقتصادی و ... منجر به تنش در فضای اجتماعی می‌شود. اگر اربعین و یکپارچگی و انسجام مدیریت اربعین را برای حل بسیاری از مشکلات داخل کشور الگو قرار دهیم، الگوی بسیار خوب و موفقی است.

وی در پاسخ به این سؤال که برای اربعین سال 97 پیش بینی حضور چند میلیون ایرانی را در مراسم دارید؟ گفت: در دو سال گذشته تقریباً جمعیت زائران ایرانی بین دو میلیون و 200 هزار نفر تا دو میلیون و 500 هزار نفر بوده است. پیش بینی ما برای سال آینده افزایش 200 تا 300 هزار نفری است، ولی آمادگی ما برای ارائه خدمات به بیش از چهار میلیون نفر است.

دبیر ستاد مرکزی اربعین در خصوص دلایل برنامه‌ریزی برای ارائه خدمت به چهار میلیون نفر، گفت: در گذشته علی‌رغم اینکه زیرساخت‌ها مثل امروز آماده نبود شاهد تردد بیش از دو میلیون نفر بودیم ولی امروز با اتمام بسیاری از پروژه‌های عمرانی مثل ایجاد پایانه‌ها، جاده‌ها، پارکینگ‌ها و ... آمادگی بیشتری برای اسکان، تغذیه، تردد، انتقال، جابجایی در تمام حوزه‌ها و کارکردهای منتهی به اربعین داریم و فکر می‌کنیم این شرایط امکان حضور تعداد بیشتر زائران را فراهم کند.  

وی خاطرنشان کرد: در سال 96 هیچ مشکلی در حوزه‌های پیش‌بینی شده نداشتیم و آنچه پیش بینی شده بود رخ داد. مثل آمادگی حمل و نقل زمینی، هوایی و ریلی. 7 درصد انتقال زائران از طریق ظرفیت هوایی و بقیه از طریق ظرفیت‌های زمینی صورت گرفت؛ بنابراین برنامه‌ها را به سمت حمل و نقلی می‌بریم که مردم بیشتر تمایل دارند استفاده کنند.

حیدری با اشاره به حضور گسترده بانوان در مراسم اربعین، گفت: تعداد زیادی از زائران ایرانی را بانوان تشکیل می‌دهند، اما توصیه ما این است که افراد خانوادگی حضور پیدا کنند چون امکانات مشترکی برای همه فراهم شده است. البته امکانات تفکیک شده هم فراهم است.

بررسی علمی اربعین در ابعاد جهانی / همایش بین‌المللی برگزاری می‌شود

دبیر ستاد مرکزی اربعین از برگزاری همایش بین‌المللی اربعین در سال جاری خبر داد و گفت: اربعین پدیده‌ای بین‌المللی است بر همین اساس این همایش در تهران برگزار و همه مسائل ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی اربعین مورد ارزیابی و کارشناسی علمی قرار خواهد گرفت. ما سعی کرده‌ایم اربعین را علمی‌تر و دقیق‌تر در ابعاد جهانی مورد بررسی قرار دهیم.

سال 97 مراسم اربعین 97 درصد مردمی می‌شود

وی نقطه استراتژیک ستاد مرکزی اربعین را مردم‌محور بودن اربعین اعلام و اظهار کرد: سال 96 نسبت به سال 95 اربعین مردمی‌تر برگزار شد و سال 97 هم تلاش داریم 97 درصد به سمت مردم محور بودن اربعین حرکت می‌کنیم و چند درصد باقیمانده نیز بحث‌های امنیتی، ملی و حاکمیتی خواهدبود که قابل تفویض به مردم نیست اما در بقیه موارد از جمله اسکان، تغذیه و ... سعی می‌شود از ظرفیت مردمی استفاده کنیم.

مدیر کل امور مرزی وزارت کشور تصریح کرد: مردم استقبال خیلی خوبی کرده و از هر آنچه داشته‌اند برای امام حسین(ع) هزینه کرده‌اند و امیدواریم در سال‌های آینده هم همه مسائل را مردم مدیریت کنند و ما هم در خدمت آنها باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۷۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند

مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان با اشاره به پرشدن ۸۱ درصدی مخازن سد‌های خوزستان در پی بارندگی‌های اخیر گفت: ۱۰۰ درصد مخزن سد دز پر شد.

به گزارش ایرنا، عباس صدریان‌فر بیان کرد: شاهد ۲ موج قوی بارشی در روز‌های ۱۳ و ۱۴ اردیبشهت‌ماه در خوزستان بودیم که حوضه‌های آبریز منتهی به استان خوزستان را تحت تاثیر قرار داد.

وی با بیان اینکه سامانه‌های بارشی از ۱۰ روز گذشته مورد رصد کارشناسان سازمان آب وبرق خوزستان قرار گرفت، افزود: بررسی سامانه‌های بارشی به دلیل نوسانات زیاد دشوار بود که با مدیریت خوب و ایجاد ظرفیت در سد توانستیم سیلاب اخیر را به درستی مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز دانست و گفت: ورودی سد دز حدود ۲هزار متر مکعب بر ثانیه بود لذا خروجی سد را از روز‌های قبل به حدود ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود ۶۵ میلیون مترمکعب ایجاد کنیم.

صدریان‌فر تصریح کرد: اگر خروجی سد افزایش نمی‌یافت مجبور بودیم آب ورودی به سد دز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با این ظرفیت توانستیم از سیل پایین دست جلوگیری کنیم، افزود: همزمان با این بارش، در پایین‌دست سد دز، حوضه‌های میانی از جمله سیلاب‌ها، مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی دبی حدود ۹۰۰ متر مکعب بر ثانیه تولید کردند که اگر مقاومت ما برای خروجی سد نبود همپوشانی این ۲ خروجی می‌توانست برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم.

وی از مردم تقاضا کرد در پایین‌دست مراقبت کنند و فرمانداران مربوطه نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان پر شد

صدریان‌فر درخصوص آبگیری انجام شده نیز گفت: حدود ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان آبگیری شده است؛ میزان آبگیری سد کارون به ۹۱ درصد و سد دز به ۱۰۰ درصد رسیده است.

بارش بیش از ۱۷۵ میلیمتر باران طی روز‌های پنجشنبه و جمعه باعث آبگرفتگی معابر و وارد آمدن خسارت به زیرساخت‌های عمرانی و کشاورزی شهرستان دزفول شد.

دیگر خبرها

  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • مدیریت سدهای مشترک با استان‌های همجوار، به اردبیل واگذار شود
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • اهداف سیاسی و ابعاد رسانه‌ای گزارش اخیر بی بی سی جهانی
  • بررسی ابعاد حادثه حریق امام زاده ابراهیم (ع) شفت با حضور میدانی استاندار گیلان+تصاویر
  • دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد