Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سید بهشید حسینی؛ معاون پشتیبانی دانشگاه هنر در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا گفت: متأسفانه مشکلی که امروزه در عرصه آموزش عالی در محیط‌های دانشگاهی با آن مواجه هستیم، اغلب ناکارآمدی و غیرکاربردی بودن آنهاست و این در حالیست که در سایر ممالک به ویژه غربی با مشخص شدن اهداف، برنامه‌ریزی برای پُرکردن خلأهای مسیر به سمت هدف صورت می‌گیرد و یکی از ابزارهای مؤثر در این عرصه تربیت نیروهای متخصص و کارآمد با میزان مهارت بالا برای جذب در بازار کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه نظام دانشگاهی ما به نوعی تقلیدی کورکورانه از مسیر آموزشی دنیای غرب است و در آن هیچ آرمان ملی و اعتقادی دنبال نمی‌شود گفت: عرصه هنر و آموزش آن در سطوح عالی نیز وضعیتی مشابه سایر حوزه‌ها را دارد و ما عموماً نیروی توانمند و کارشناس در امور گوناگون هنری را برای محول کردن مسئولیت‌های مدیریتی و اجرایی در آینده تربیت نمی‌کنیم و این در شرایطی است که حتی ما با فاصله گرفتن از روش سنتی آموزش هنری به جهت پیشه‌وری، معادلی را در محیط‌های دانشگاهی به منظور تربیت کارشناس و هنرمند برای فعالیت حرفه‌ای در این زمینه طراحی و به مورد اجرا درنیاورده‌ایم.

حسینی گفت: دانشجویان دانشگاه‌های هنری در مراحل پایانی تحصیلات خود در مقاطع گوناگون و به ویژه تحصیلات تکمیلی اغلب دانشنامه و پایان‌نامه‌هایی را ارائه می‌کنند که بر مقوله ناکارآمدی آنها صحه می‌گذارد؛ به راستی چرا نباید پایان‌نامه دانشجوی رشته نقاشی در بخش عملی آن تبدیل به یک نقاشی دیواری اجرا شده در فضای شهری شود و یا چرا مقالات پژوهشی دانشجویان رشته‌های معماری و شهرسازی راهکاری برای مقابله با عوارض ناشی از بلایای طبیعی و زلزله ارائه نکنند؟ و یا پژوهش‌های دانشگاهی در این مقولات منجر به نمونه‌هایی نمی‌شود که برگرفته از هنر ایرانی و اسلمی باشد، نمی‌شود؟

وی در پایان گفت: خوشبختانه طرح این مسائل در دوره جدید مدیریت دانشگاه هنر به عنوان یکی از مراکز دانشگاهی که در زمینه رشته‌های هنری تحت پوشش مرکزی جامع محسوب می‌شود منجر به این شده است که تا حدودی جامعه دانشگاهی به فکر هرچه کاربردی‌تر شدن رشته‌های دانشگاهی شوند و با جذب اساتید جوان و خلاق  و اشراف آنها به موضوعات و مسائل گوناگون امید است که روند کاربردی تر شدن رشته‌های هنری در دانشگاه‌ها سیر شتابنده‌تری به خود بگیرد.

انتهای پیام

 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۲۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر

ایسنا/خراسان شمالی دبیر استانی نخستین المپیاد ملی آموزش هنر خراسان شمالی بر ضرورت حضور قوی و پررنگ هنرجویان استان در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر تاکید کرد و از حضور پنج تیم استان در این المپیاد ملی خبر داد.

مسعود مرواری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: آموزشگاه‌های آزاد هنری تا پایان اردیبهشت ماه فرصت دارند تا در حدود ۱۰ رشته این دوره از المپیاد شرکت کنند.

وی ادامه داد: تیم‌های هنرستان هنرهای زیبا نیز تا پایان خرداد ماه فرصت دارند تا در چهار رشته تئاتر، سینما، ساز ایرانی و گرافیک شرکت کنند.

وی در ادامه به تشریح و تبیین اهمیت نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر پرداخت و با توجه به ظرفیت‌های خوب هنری در این استان، از دبیران رشته‌های مربوطه خواست تا نسبت به تولید آثار فاخر و قوی برای شرکت در این رویداد با تمام توان اقدام کنند.

مرواری با اشاره به این که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفتر برنامه ریزی و آموزش‌های هنری وزارت ارشاد اسلامی به دنبال رصد هنرستان‌های پویاست، افزود: فعالیت و حضور قوی در این رویداد چشم انداز روشنی را پیش روی استان در راستای حمایت‌های بیشتر وزارتخانه خواهد گذاشت.

 وی همچنین بر تنوع آثار ارائه شده در کنار کیفیت تولیدات تاکید کرد و خواستار همراهی هنرجویان با استادان راهنما و بهره گیری از تمام توان و ظرفیت هنری شرکت کنندگان در آیین رویداد ملی شد و گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای تهیه و تامین مواد اولیه، فضا و امکانات برای خلق آثار در رشته های مختلف از هیچ گونه حمایت و همراهی دریغ نمی کند و از این روی هنرجویان باید تمام دغدغه خود را صرف تولید آثار فاخر کنند.

دبیر استانی نخستین المپیاد ملی آموزش هنر، در بخش دیگری از سخنانش بر اهمیت و نقش کار تیمی و گروهی در رشته های مرتبط تاکید کرد و از هنرجویان منتخب برای شرکت در این رویداد خواست تا از فرصتی که نصیب آن‌ها شده به درستی استفاده کنند، زیرا این اتفاق تحولی را در آینده هنری‌شان رقم خواهد زد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است