Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@14:34:35 GMT

گسترش همکاری قطعه‌سازان ایران و ترکیه

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۴۷۸۳۷

با توجه به حضور شرکت‌های مختلف اروپایی و بین‌المللی فعال در صنعت قطعه‌سازی در نمایشگاه اتومکانیکای استانبول این رویداد خودرویی می‌تواند زمینه گسترش همکاری میان گروه خودروسازی سایپا و شرکت‌های بین‌المللی فعال در صنعت قطعه‌سازی را فراهم کند.

با توجه به اینکه کشور ترکیه به عنوان یکی از قطب‌های تولید قطعات خودرو در منطقه و جهان محسوب می‌شود، گسترش همکاری میان شرکت‌های ایرانی و ترک می‌تواند زمینه انتقال فناوری‌های نوین به ایران را در زمینه طراحی و ساخت قطعات خودرو فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام سایپا در نمایشگاه اتومکانیکای استانبول ۲۰۱۸ شرکت‌های تازه‌گستر سایپا، گروه صنعت‌سازی زر، رینگ سایپا، رادیاتور ایران و سایپا شیشه به نمایندگی از گروه خودروسازی سایپا حضور دارند.

نمایشگاه‌های اتومکانیکا که به طور میانگین همه ساله در ۱۵ کشور مختلف جهان برگزار می‌ شود به عنوان مهم‌ترین رویداد خودرویی در زمینه صنعت قطعه‌سازی در جهان محسوب می‌شود و می‌تواند زمینه گسترش همکاری‌های جهانی در این عرصه را فراهم کند.

همچنین سرکنسول ایران در ترکیه در بازدید از غرفه قطعه‌سازان سایپا در نمایشگاه اتومکانیکای استانبول گفت: در ایران مزیت‌های تولید صادراتی قطعات خودرو وجود دارد که باید مورد توجه بیشتر قرار بگیرد.

بختیار اسدزاده با اشاره به صادرات قطعات تولید ایران به بازارهای خارجی ادامه داد: صادرات قطعه از ایران همانند محصولات ایران‌رادیاتور و فنر سازی زر نشان می‌دهد که اگر به خوبی به مقوله صادرات توجه شود، ظرفیت موجود در کشور می‌تواند امکان حضور در بازارهای بین‌المللی را فراهم کند.

وی توجه و حمایت دولت ترکیه از صنعت قطعه‌سازی را نمونه خوبی در حمایت از این صنعت عنوان و خاطرنشان کرد: راهکار اصلی برای ارتقای جایگاه ایران در این حوزه، توانمندسازی و حمایت از تولید قطعاتی است که مزیت صادراتی دارند تا با ورود به شبکه تامین زنجیره جهانی خودروسازان، ضمن کسب دانش و فناوری، سود این بازار نیز نصیب تولیدکنندگان داخلی شود.

انتهای پیام

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۴۷۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق

سیدعمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق، در دیدار فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران، و هیئت همراه وی، وضعیت فرهنگ و ارتباطات دو کشور و چشم‌اندازهای گسترش همکاری‌های عراق و جمهوری اسلامی ایران را بررسی کرد.

به گزارش ایسنا، در این دیدار که در دفتر رهبر جریان حکمت ملی عراق در بغداد انجام شد، حکیم بر ضرورت تبادل تجارب در بخش‌های فرهنگی، هنری و آرشیوی تأکید کرد.

وی با اشاره به نیازهای جوامع اسلامی به برنامه‌های فرهنگی که آنان را در برابر هجمه فرهنگی و اندیشه‌های منحرف مصون نگه دارد، بر ضرورت حمایت از برنامه‌های هنری و تولید فیلم و سریال و استفاده از فناوری‌های نوین برای رساندن آن به مخاطبان تأکید کرد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق همچنین بر ضرورت توقف جنگ در غزه تأکید کرد و جامعه جهانی را در قبال پیامدهای آنچه در غزه می‌گذرد و سکوت در برابر کشتار و گرسنه نگه‌داشتن و نسل‌کشی مسئول دانست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • طالبان به دنبال گسترش همکاری‌های اقتصادی با ترکیه
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق