Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مرکز صدا و سیما همدان گفت:با آغاز فراخوان ارسال آثار از ۵ ماه پیش تا کنون هزار و ۱۱ عنوان برنامه در قالب نزدیک به ۴ هزار و ۳۰۰ اثر در ۹ بخش به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است. ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۵ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازهمدان، مهدی دهقان نیری عصر امروز در جلسه ستاد هماهنگی برگزاری نخستین جشنواره ملی انیمیشن اظهارداشت: این جشنواره از 18 اردیبهشت ماه امسال آغاز شده و تا 20 این ماه نیز ادامه می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: با آغاز فراخوان ارسال آثار از 5 ماه پیش تا کنون هزار و 11 عنوان برنامه در قالب نزدیک به 4 هزار و 300  اثر در 9 بخش به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

مدیرکل مرکز صدا و سیما همدان عنوان کرد: آثار ارسال شده به دبیرخانه در دو مرحله داوری شده که در مرحله نخست 250 اثر و در مرحله نهایی نیز 110 اثر انتخاب می‌شوند.

 وی با اعلام اینکه مرحله نهایی  داوری  آثار ارسال شده به دبیرخانه تا پایان فروردین ماه انجام می‌شود ابراز کرد: در مراسم اختتامیه جشنواره از 110 اثر برگزیده تقدیر و تجلیل می‌شود.

دهقان نیری گفت: ما می‌توانستیم این برنامه را به صورت ساده تر برگزار کنیم اما از آنجا که این جشنواره ذیل بزرگترین اتفاق استانی یعنی دو رویداد بزرگ بین المللی انجام می‌شود تلاش کردیم برنامه‌های جذابی را در حاشیه آن برگزار کنیم.

وی تصریح کرد:  برگزاری نخستین جشنواره ملی انیمیشن می‌تواند سرآغاز خوبی برای حرکت و اجرای دو رویداد بزرگ گردشگری 2018 در استان همدان باشد.

مدیرکل مرکز صدا و سیمای همدان با اعلام اینکه برنامه‌های جانبی جشنواره از عید مبعث آغاز می‌شود ابراز کرد:  علاوه بر برگزاری جشن "پرواز آرزوها"، از گروه‌های برنامه ساز ممتاز برای ساخت برنامه و پخش آن در شبکه‌های سراسری  دعوت به عمل آمده است.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های نخستین جشنواره ملی انیمیشن در دو کاخ برگزار می‌شود عنوان کرد: در نظر داریم یک کاخ در دهکده گنج‌نامه ایجاد کنیم تا ضمن اجرای پنل‌های آموزشی و پخش برنامه‌های زنده از این مکان، در آینده با خرید زمین این مکان تبدیل به دهکده انیمیشن شود.

دهقان نیری افزود:  دومین کاخ جشنواره  محلی برای پخش انیمیشن‌ها در سینماهای سراسر استان و داوری آنها توسط خود مردم است تا در نهایت از انیمیشن برگزیده از نگاه مردم در مراسم اختتامیه نیز تجلیل شود.

وی با اعلام اینکه دو گروه داوری کودک و نوجوانان و مادران انیمیشن‌های راه یافته به مرحله نهایی  را داوری می‌کنند ابراز کرد: در بخش دفاع مقدس و آثار ساخته شده در حوزه معرفی شخصیت پیامبر اکرم (ص) نیز به آثار برگزیده جوایزی اهدا می‌شود.

مدیرکل مرکز صدا و سیمای همدان با اشاره به اینکه پیاده راه‌های بوعلی، میدان امام (ره) و اکباتان محلی برای اجرای گروه‌های مشهور تلویزیونی هستند تا مردم از نزدیک برنامه‌ها را ببینند بیان کرد: در مراسم افتتاحیه و اختتامیه جشنواره از مفاخر استان همدان تجلیل می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41405/P1377/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۶۶۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»

به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی اکبر موسوی با اشاره به برگزاری جشنواره روایان غدیر اظهار کرد: به همت کانون استان قزوین در اردیبهشت ۱۴۰۳ دومین فراخوان جشنواره استانی راویان غدیر با موضوع مدح و منقبت حضرت علی (ع) و واقعه تاریخی غدیر منتشر شد.

وی با اشاره به قالب آثار ارسالی اظهار کرد: قالب آثار این جشنواره مداحی، شعرخوانی و سرود است و دو گروه سنی ۷ تا ۱۲ و ۱۳ تا ۱۷ سال مخاطب آن هستند.

وی افزود: مهلت ارسال آثار تا ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ تعیین شده و زمان برگزاری آئین اختتامیه چهارم تیر خواهد بود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین آشنایی کودکان و نوجوانان با شخصیت و فضائل حضرت علی (ع)، فرهنگ عمیق و اهداف واقعه غدیرخم، ترویج فرهنگ علوی و تولید آثار در این زمینه از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی تاکید کرد: علاقه‌مندان می‌توانند فیلم آثار خود را در پیام‌رسان شاد با شماره ۰۹۹۱۹۷۲۷۵۱۳ ارسال کنند.

موسوی با اشاره به شرایط ارسال اثر به این جشنواره تاکید کرد: مدت زمان فیلم حداقل سه و حداکثر پنج دقیقه باشد و مشخصات فردی در آن قید شود، فیلم‌برداری به صورت افقی، در نمای باز و بدون حرکت دوربین انجام شود.

وی با بیان اینکه آثار با فرمت mp۴ و حداکثر حجم ۱۶ مگابایت باشد، اضافه کرد: در بخش شعرخوانی شرکت کنندگان می‌توانند آثار شاعران مطرح کشور را به صورت دکلمه اجرا و برای جشنواره بفرستند، در این بخش شرکت کنندگان باید اثر را از حفظ داشته باشند.

وی در پایان یادآور شد: اجرای سرود باید به صورت زنده، در گروه‌های جداگانه دختر و پسر حداکثر با ۱۵ نفر انجام شود و حضور از هر دو پایه سنی در گروه سرود امکان‌پذیر است.

کد خبر 6096853

دیگر خبرها

  • آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران
  • میزبانی سلماس از جشنواره بین المللی شعر رضوی ترکی
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»