Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مدیران رسانه‌ای که با کوشنر برخورد داشته گفت: «برخی از افراد که از طبقه سیار خاصی هستند از این موضوع آگاهند و آن را کنار می‌گذارند اما کوشنر در هر حرکت و حرفی نه تنها بر این خاص بودن خود تأکید می‌کرد بلکه به نظر می‌رسید از وجود آن بی‌خبر است.» مایکل وولف مترجم: مهوش غلامی

ایران آنلاین /کوشنر و ترامپ هیچ گاه از دایره طبقه خاص خود بیرون نبودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بزرگترین مشکلی که برای خودشان می‌دانستند، این بود که هر چه بیشتر به این دایره وارد شوند. بالا رفتن از نردبان اجتماعی کار اصلی آنها بود.

جارد اغلب روی افراد مسن‌تر تمرکز می‌کرد. روپرت مرداک به‌شکل حیرت‌آوری اوقات زیادی را با جارد می‌گذراند و جارد از این غول رسانه‌ای مسن خواستار توصیه‌هایی در زمینه فعالیت‌های رسانه‌ای بود- زمینه‌ای که این مرد جوان مصمم بود، وارد آن شود. کوشنر از مجیز گویان رونالد پرلمن، میلیاردر امریکایی هم بود که هنرش در نجات شرکت‌های ورشکسته و استفاده از آنها بود. پرلمن بعدها در روزهای مقدس یهودیان، جارد و ایوانکا را در کنیسه خصوصی خودش پذیرا می‌شد. و البته کوشنر از مجیز گویان خود ترامپ هم بود و ترامپ هم یکی از طرفداران این مرد جوان شد و وقتی تغییر کیش دخترش به یهودیت برای ازدواج با کوشنر ضروری شد، به شکل عجیبی با این موضوع کنار آمد. به همین ترتیب ترامپ هم در جوانی با دقت یک سری حامیان مسن برای خود دست و پا کرده بود که یکی از آنها روی کوهن، دلال و وکیل سرشناس بود که دستیار اصلی سناتور جو مک کارتی چپگرا بود. و بعد از تمام اینها این واقعیت تلخ وجود داشت که منهتن و صدای زنده آن یعنی رسانه‌های خاص، بی رحمانه این دو نفر را رد می‌کردند. رسانه‌ها مدت‌ها قبل دونالد ترامپ را آدمی پیش پا افتاده که ادای آدم‌های مهم را در می‌آورد خوانده و به خاطر گناه کبیره - به هر حال از نظر مطبوعات گناه کبیره بود - یعنی تلاش برای چاپلوسی زیادی برای رسانه‌ها، اخبار او را تحریم کرده بودند. شهرت او، ظاهر و باطن، در واقع برعکس شهرت بود - او به‌دلیل بدنام بودن مشهور بود.
برای درک بی‌اعتنایی رسانه‌ها وکنایه‌های بسیار آن هیچ کجا بهتر از نیویورک آبزرور نیست. کوشنر این هفته نامه اجتماعی و رسانه‌ای منهتن را در سال 2006 به بهای ۱۰ میلیون دلار خرید - که تقریباً طبق همه گمانه زنی‌ها ۱۰ میلیون دلار گران‌تر از ارزش واقعی آن بود.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۶۸۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»

مشکل فنی «هفت» و پخش‌نشدن قسمت جدید این برنامه تلویزیونی ما را به‌یاد این نکته انداخت که مدیریت کنداکتور هم برای چینش ترکیب برنامه‌ها و سریال‌ها اهمیت دارد و هم شرایطی که جلوی پخش نامنظم و اصطلاحاً بدقولی کنداکتوری را بگیرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مدیریت کنداکتور تلویزیون مقوله‌ای است که از هر جهت اهمیت دارد، روزی برای چینش ترکیب پخش سریال‌ها و برنامه‌ها این مدیریت ضرورت دارد و روزی هم برای جلوگیری از بدقولی کنداکتوری، این مدیریت لازم است، البته این بدقولی‌ها مسبوق به سابقه بوده که بارها سریال بدقولی‌های تلویزیون را برای پخش سریال و برنامه حتی حضور مجری‌ای خاص اتفاق افتاده است.

روزی سریالی به‌نام «دودکش2» که علی‌رغم پخش گسترده اخبار رسانه‌ای‌اش، روی آنتن نرفت و بحث مراحل پس‌پروداکشن را عنوان کردند، یا بارها سریال‌هایی که از شبکه سه سیما پخش می‌شد عوامل آن به پخش نامنظم قسمت‌هایشان اشاره می‌کردند که آخرین آن به سریال «بیست‌کویید» برمی‌گردد،
یا زمانی که مجموعه کلبه عموپورنگ پخش می‌شد این اعتراضات را نسبت به پخش نامنظم این مجموعه نمایشی داشتند. این بار بدقولی کنداکتوری گریبان برنامه «هفت» را گرفت و شب گذشته علی‌رغم اعلام گسترده بازگشت «هفت» به کنداکتور پخش شبکه نمایش با اعلام مشکل فنی قسمت جدید این برنامه تلویزیونی روی آنتن نرفت.

«هفت» از فردا به آنتن بازمی‌گردد

پیش از این یک بار دیگر هم پخش برنامه «هفت» به‌دلیل مشکلات فنی به سرانجام نرسیده بود، اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد همه‌چیز آماده و مهیای پخش قسمت جدید بوده است اما یک مشکل فنی باعث شده است با وجود تمام تلاش افراد حاضر در استودیو، برنامه امکان پخش پیدا نکند.

با این اوصاف، عدم پخش به‌دلیل مشکل فنی یا در مورد سریال‌ها نرسیدن به‌علت گذراندن مراحل پس‌پروداکشن و بازتدوین توجیه مناسبی برای احقاق حق مخاطب تلویزیون نیست. شاید مخاطبان قدری به عقب بروند یاد سریال «رعد و برق» مجری برنامه «هفت» بیفتند که چند سال پیش در ماه رمضان قسمت اول آن روی آنتن رفت و بقیه را به‌دلیل مشکلات تدوین و مراحل فنی سریال به زمانی دیگر موکول کردند. این سریال بالأخره با تمام نقاط ضعف خودش روی آنتن رفت اما تبدیل به مصداقی بارز برای بدقولی کنداکتور تلویزیون شد.

به‌نظر می‌رسد تلویزیون کنار مدیریت درست کنداکتوری برای چینش سریال‌ها و برنامه‌ها به رسیدن به یک کنداکتور منظم و جلوگیری از بدقولی در پخش نیاز مبرم دارد. علی‌رغم اینکه شاید این نکته را هم بتوان درنظر گرفت که مشکلات فنی باعث شده باشد یک برنامه و یا سریالی در موعد مقرر اعلام‌شده روی آنتن نرود اما توجه به زمان مخاطب از هر نکته‌ و توجیه قابل‌قبولی هم مهمتر است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد برنامه «هفت» که در چند سال اخیر نتوانسته است همچون گذشتۀ خود موفق و پرمخاطب باشد جمعه هفته آینده به آنتن خواهد آمد.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • داستان شفافیت؛ قسمت اول
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • عکس | واکنش بازیگر نقش روناک به قسمت آخر سریال نون خ
  • عکس| واکنش بازیگر روناک به قسمت آخر سریال نون خ
  • (ویدئو) ثبت اولین شهادت علیه ترامپ در پرونده «حق السکوت»
  • تراکتور به شدت تشویق شد
  • ثبت اولین شهادت علیه ترامپ در پرونده حق السکوت برای فیلم‌های مستهجن !
  • ببینید | ثبت اولین شهادت علیه ترامپ در پرونده حق السکوت
  • کاخ سفید: برنامه‌ای برای سفر اردوغان به آمریکا وجود ندارد