Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب هفت مقام برتر در بخش رقابت‌های اصلی و پنج مقام اول در بخش رقابت فنی، عنوان قهرمانی سیزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران 2018 را به خود اختصاص داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مراسم اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران ۲۰۱۸ که با حضور مرتضی موسی‌خانی رئیس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران، چهره‌های برتر علمی، پژوهشگران و مسوولان کشور، سفرای کشور‌های خارجی و تیم‌های شرکت کننده در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران و سالن میلاد برگزار و از تیم‌های برتر این رقابت‌ها در بخش‌های مختلف با اهدای لوح و تندیس تجلیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  در بخش دانشجویی و در لیگ ربات‌های فوتبالیست استاندارد، تیم «HTWK» آلمان به مقام نخست رسید. در لیگ ربات‌های فوتبالیست سایز متوسط و در بخش رقابت فنی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مقام نخست رسید.

در لیگ ربات‌های فوتبالیست انسان نما، سایز کودک تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به قهرمانی رسید.

در لیگ ربات‌های فوتبالیست انسان نما سایز نوجوان، باز هم تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام قهرمانی را از آن خود کرد.

در رقابت فنی لیگ ربات‌های فوتبالیست انسان نما، سایز بزرگسال تیم «IRC» از دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی عنوان بهترین تیم را کسب کرد.

در لیگ ربات‌های فوتبالیست سایز کوچک تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین قهرمان شد و تیم «ER-Force» آلمان دوم شد.

در لیگ فوتبالیست شبیه ساز سه‌بعدی تیم «UT Austin Villa» از دانشگاه تگزاس آستین با حساب هفت بر صفر از سد تیم «AIUT» از دانشگاه صنعتی اصفهان گذشت و قهرمان شد. تیم «apollo۳d» چین نیز با شکست یک بر صفر تیم دانشگاه فردوسی مشهد به مقام سوم رسید. در این لیگ و در بخش رقابت فنی تیم «UT Austin Villa» اول شد.

در لیگ فوتبالیست شبیه ساز دوبعدی تیم «CYRUS» از مدرسه انرژی اتمی قهرمان شد، تیم «Miracle۲۰۱۸» از چین به مقام دوم رسید و تیم «Razi» از پژوهش سرای دانش آموزی رازی ناحیه دو شیراز عنوان سوم را از آن خود کرد. در بخش رقابت فنی این لیگ، تیم «KN۲C» از دانشگاه خواجه نصیر طوسی عنوان بهترین تیم را کسب کرد.

در لیگ فوتبالیست شبیه‌ساز دوبعدی استارتر تیم «Atomic Energy» از مدرسه انرژی اتمی اول شد و تیم «AE Team» همین مدرسه، عنوان دوم را کسب کرد. در این لیگ تیم «Mouood» مقام سوم را به خود اختصاص داد.

در لیگ ربات امدادگر واقعی و در بخش رقابت اصلی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مقام قهرمانی رسید و تیم دانشگاه آزاد اسلامی یزد نایب قهرمان شد و تیم KN۲C از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اول شد.

در رقابت فنی این لیگ و در سه بخش قابلیت تحرک، جابه‌جایی اجسام و جست‌وجو نیز تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مقام نخست رسید.

همچنین در رقابت فنی لیگ امدادگر واقعی و در بخش نوآوری تیم «KN۲C» از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اول شد.

در رقابت فنی ربات کوچک دانش آموزی نیز تیم «TESLA» از مرکز پژوهش شهید فائزی دماوند به مقام نخست رسید.

در لیگ شبیه‌ساز عامل امداد تیم «Auro» از دانشگاه تبریز قهرمان شد، تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نایب قهرمان شد و تیم «Apollo-Rescue» چین مقام سوم را کسب کرد. در بخش رقابت فنی این لیگ تیم Apollo-Rescue چین، عنوان بهترین تیم را کسب کرد.

در لیگ ربات امدادگر مجازی تیم «SOS VR» از دانشگاه امیرکبیر اول شد، تیم «Echoic» از مدرسه سلام رسالت نایب قهرمان شد و تیم «Aura-VR» از دانشگاه تبریز به مقام سوم رسید.

در ارائه فنی لیگ شبیه‌ساز عامل امداد، تیم «M.I.C» از ایران عنوان بهترین تیم را کسب کرد.

در لیگ ربات‌های خانگی و در بخش رقابت فنی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، عنوان بهترین تیم را به خود اختصاص داد.

در لیگ ربات‌های پرنده در بخش فضای باز، تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مقام اول را کسب کرد و تیم «IRSE» از دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب به مقام دوم رسید.

در لیگ ربات‌های پرنده در بخش فضای داخل ساختمان تیم «samen-cyrus_uav» اول شد و تیم «KN۲C» از خواجه نصیرالدین طوسی سوم شد.

در لیگ ربات‌های پرنده در بخش سرعت، تیم «SIRFPV» اول شد و تیم «Parnia» نایب قهرمان شد.

در لیگ ربات‌های صنعتی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام اول را کسب کرد و تیم «ELECT» از دانشگاه آزاد اسلامی پردیس سوم شد.

در لیگ ربات‌های مین یاب کنترل از راه دور تیم «ROYAN» از مرکز رویان صنعت طبرستان اول شد، تیم «SAMAUAV» از دانشکده سما تهران واحد جنت آباد نایب قهرمان شد، تیم «e۴u» از مرکز زئوس نیز سوم شد. در این لیگ تیم «Hephaestus» عنوان برتر رقابت فنی را از آن خود کرد.

در لیگ ربات‌های مین یاب هوشمند اندازه کوچک تیم «DSK» از دانشکده سما کن اول شد و تیم «ZR-positive» مقام سوم را کسب کرد. همچنین در لیگ ربات‌های مین یاب هوشمند اندازه متوسط تیم «Robust» مقام سوم را به خود اختصاص داد.

در لیگ ربات‌های نمایشی بخش دانشجویی، تیم «FaraTavan۳» از دانشگاه آزاد اسلامی پردیس به مقام نخست رسید، تیم ویلچر خودران با یادگیری عمیق از دانشگاه آزاد اسلامی شیراز نایب قهرمان شد و تیم «FUM-BionicHand» از دانشگاه فردوسی مشهد، مقام سوم را کسب کرد.

همچنین در رقابت‌های بخش کاربردی و در لیگ خودروی هوشمند تیم علامه طباطبایی مقام اول را کسب کرد، در لیگ طراحی خودروی هوشمند نیز تیم «Strom AM» اول شد.

در لیگ ربات مبارز سبک وزن نیز تیم «Fast and Smart» عنوان قهرمانی را کسب کرد و در بخش سنگین وزن نیز تیم «Cruel» اول شد. در سوپر تیم لیگ مبارز نیز تیم ابوریحان از مدرسه کوشش صاحب عنوان برتر شد.

در لیگ ربات آتش نشان شناور با محوریت کشتی سانچی نیز تیم «اندیشه پویا ۲»، مقام اول را به دست آورد.

در سوپر لیگ آتش نشان شناور باز هم تیم اندیشه پویا دو عنوان برتر را از آن خود کرد.

در این بخش و در لیگ ربات آتش نشان شهری با محوریت ساختمان پلاسکو تیم «Saveh» به مقام نخست رسید.

در بخش دانش آموزی و در لیگ فوتبالیست وزن آزاد تیم «VCC» اول شد. در سبک وزن مقدماتی تیم «ESLAM GLP» به مقام نخست رسید. در سبک وزن پیشرفته نیز تیم «Rasaa» عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.

مقام اول مسابقات ربات‌های فوتبالیست تیم‌های ترکیبی وزن آزاد را تیم‌های «INtelegentF۴»، «ققنوس»، «Salam Zeynoddin» و «Ototaps» به خود اختصاص دادند.

مقام اول مسابقات ربات‌های فوتبالیست تیم‌های ترکیبی سبک وزن را نیز تیم‌های «Mario»، «Bright»، «ARARAT»، «Farzanegan۷» و «Eslam» کسب کردند.

در لیگ امدادگر دانش آموزی در مسابقات امدادگر خط ابتدایی تیم علامه طباطبایی اول شد، در مسابقات امدادگر خط پیشرفته تیم کاوش دانش به مقام اول رسید. در مسابقات امدادگر ماز نیز تیم «Helli ۱» قهرمان شد.

مقام اول ترکیبی مسابقات امدادگر خط نیز به تیم‌های «ESLAMRLS» و «SADRAROBOT۳» رسید.

در لیگ امدادگر فضای مشترک دانش آموزی و در بخش فضای مشترک ابتدایی تیم «SADRA ROBOT۵» اول شد. در بخش فضای مشترک پیشرفته تیم سینا به مقام نخست رسید و در بخش امدادگر فضای مشترک خش بین الملل تیم «Raymand_mega» صاحب عنوان اول شد.

همچنین مقام اول تیم ترکیبی در مسابقات امدادگر فضای مشترک پیشرفته به تیم‌های «Salam Zeynoddin»، «armistic»، «FarzPhoenix» و سلام یوسف آباد رسید.

در لیگ نمایش دانش آموزی و در بخش موضوع آزاد تیم «FMC-SPG» اول شد، در بخش موضوع مشترک تیم «Ace_UPNOP» به مقام نخست رسید. همچنین در بخش نمایش، طرح و ایده نیز «roborex» مقام اول را کسب کرد.

سیزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران ۲۰۱۸، از ۱۶ تا ۱۸ فروردین سال جاری به همت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران و حمایت بانک ملت، بانک ملی ایران، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، شهرداری تهران، شهرداری قزوین، بانک شهر، فروشگاه اینترنتی دیجی کالا، سیف خودرو، رایتل، سازمان منطقه آزاد کیش و کانون گردشگری و اتومبیل رانی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در سالن‌های ۱۱، ۱۰، ۹، ۸، ۷، ۶ و ۲۷ برگزار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۲۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا کاظمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌شمالی در نشست هم‌اندیشی استادان که به مناسبت بزرگداشت روز معلم و به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان خراسان‌شمالی برگزار شد، ضمن تبریک بزرگداشت روز معلم، اظهار کرد: اهمیت کار تعلیم و تربیت و معلمى به اندازه اى است که هدایت و تربیت یک فرد مساوى زنده کردن همه افراد جامعه است که این نشان دهنده نقش و ارزش گرانسنگ جایگاه معلمی است، بنابراین معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت بوده و نقش وی در هدایت آینده‌سازان جامعه غیرقابل انکار است.

وی بیان کرد: هرشغلی که بر عهده می‌گیریم هرچقد بزرگتر باشد، مسئولیت نیز به همان اندازه بزرگ‌تر و عظیم‌تر خواهد شد که یکی از شغل‌های خطیر همین شغلی معلمی است؛ به عبارتی معلمی در قرآن به عنوان جلوه‏‌ای از قدرت لایزال الهی، نخست ویژه ذات مقدس خداوند تبارک و تعالی است و در نخستین آیات قرآن که بر قلب مبارک پیامبر اکرم (ص) نازل شد، به این هنر خداوند اشاره شده است؛ «اقرا باسم ربک الذی خلق، خلق الانسان من علق، اقرأ و ربک الاکرم، الذی علم بالقلم، علم الانسان ما لم یعلم».

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌شمالی افزود: اگر قرار است جامعه‌ای نجات پیدا کند، باید نگرش جامعه نسبت به آموزش و پرورش، معلمان، استادان و اندیشمندان این عرصه تغییر یابد که مقام معظم رهبری نیز می‌فرمایند: معلّمی شغل انبیا است که این این فقط یک شعار دل‌خوش‌کن نیست؛ بلکه این یک حقیقت قرآنی است و از جمله خصوصیّات پیامبران، تعلیم است. یعنی شما دارید راهی را حرکت می‌کنید که برترین انسان‌های تاریخ بشریّت، آن راه را رفته‌اند و برای آن مقصود و برای آن پیمایش، مبعوث شده‌اند.

تعلیم و تربیت صحیح، انسان را به درجات بالا می‌رساند

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌شمالی ضمن تبریک دوازه اردیبهشت روز بزرگداشت مقام شامخ معلم اظهار کرد: مقام و جایگاه معلمی بسیار بالاست که این جایگاه در آموزه‌های دینی و تعلیم و تربیت بسیار مورد تاکید و توجه قرار گرفته به طوری که امیرالمومنین علی (ع) می‌فرمایند: «کسی که به من کلامی بیاموزد مرا عبد خود قرار داده است.»

حجت‌الاسلام احمد ربانی ضمن تأکید بر تلاش در مسیر علم آموزی بیان کرد: در سایه آموزش و تعلیم و تربیت صحیح انسان به درجات بالایی نائل خواهد شد و این وظیفه خطیر بر عهده متولیان امر تعلیم و تربیت است که این جایگاه با هیچ چیز مادی قابل قیاس نیست، زیرا امری که در فرایند تعلیم و تربیت حاصل می‌شود بسیار ارزشمند است.

وی افزود: در کلاس‌های درسی باید فضای آموزشی را طوری ایجاد کنیم تا بتوانیم تجربیات زندگی خود را با لسانی ساده و شیوا به دانشجویان منتقل کنیم و پنجره جدیدی را برای ورود به دنیا برای نسل جوان مهیا سازیم و فردی تاثیرگذار در زندگی فردی و اجتماعی افراد باشیم.

به گزارش آنا؛ در برنامه‌ای جداگانه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی، حجت الاسلام رحیمی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد استان به همراه هیأت رئیسه واحد بجنورد، همزمان با روز معلم، به صورت سرزده با حضور در کلاس‌های درس دانشکده‌های پزشکی، علوم انسانی و فنی و مهندسی با تقدیم گل به استادان، مقام معلم و استاد را گرامی داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • راهیابی دختران تبریزی به جام جهانی رباتیک هلند
  • حرمت‌گزاری به مقام والای استاد، باید بیش و پیش از هر آیینی مدنظر باشد