Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز، شهر تهران بعد از رفتن قالیباف هنوز نتوانسته مدیریتی کامل و جامع را به خود ببیند، نجفی که به گفته خود با بیماری دست و پنجه نرم می کند شهردار شدن تهران را قبول کرد تا اصلاح طلبانی که با لیست امید به شورای شهر رفته بودند او را بر کرسی شهرداری بنشانند.

چند ماهی گذشت و حواشی مختلفی گریبان شهرداری و شورای شهر را گرفت، زمزمه های تغییر نجفی قوت گرفت تا جایی که وی استعفای خود را در روزهای پایانی سال 96 به شورای شهر داد و بیماری را دلیل آن عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ایام بسیاری جهانگیری و یا محسن هاشمی را گزینه های شهرداری تهران خواندند تا اینکه امروز نجفی در متن استعفای خود عنوان کرد که" حفظ این مسئولیت با این بیماری خیانتی است بر امانتی که مردم به شورا سپرده‌اند و آنها نیز بخش اعظمی از آن را بر دوش من گذاشته‌اند. درخواست می‌کنم موضوع استعفای من را به مسائل سیاسی و محیطی و اطراف آن ارتباط ندهند. اصلی‌ترین علت این استعفا همین بیماری است که قابل جمع کردن نیست."

نجفی با صراحت اعلام کرد که اگر در مسند شهرداری تهران باقی بماند خیانت در امانتی است که مردم بر گردن شورای شهر نهاده اند اما اعضای شورای شهر گویا چنین اعتقادی ندارند، آنها با اینکه بر بیماری نجفی واقف هستند اما باز هم اصرار دارند تا وی شهردار تهران باقی بماند اما سوال اینجاست چرا باید یک بیمار شهردار تهران باقی بماند؟

آیا مگر در کشور قحط الرجال است که اینچنین اعضای ورای شهر اصرار بر ماندن نجفی دارند؟

از سوی دیگر آیا ماندن یک بیمار در سمت پر کار شهرداری تهران باعث نمی شود به پایتخت ایران اسلامی خسارت وارد شود؟

اگر نجفی همانطور که گفته قرار است بستری شود و نمی تواند تهران را اداره کند چرا اعضای شورای شهر اصرار بر ماندن وی دارند؟ 

حتی کار به جایی رسیده که کرباسچی نیز می گوید: آیا حضور هاشمی در شهرداری بهتر از آن نیست که یک فردی که توانایی ندارد و بیمار است و یا قابلیت مدیریت اجرایی درخوری ندارد شهردار شود و باعث ثبت یک نقطه سیاه در کارنامه اصلاح‌طلبان شود.

از سوی دیگر مرتضی الویری،  رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران، برخلاف کرباسچی گفته بود که عملکرد نجفی در شهرداری تهران مثبت بوده است و انتخاب گزینه دیگر به جای نجفی فعلا مطرح نیست. قرار نیست برای شهرداری تهران سرپرستی انتخاب شود و همه اعضای شورای شهر به دنبال آن هستند که نجفی از این تصمیم خود منصرف شود.

به نظر می رسد اختلاف در میان اصلاح طلبان در دو طیف کارگزارانی ها و لیبرال ها بیشتر از گذشته در قضیه ماندن یا رفتن نجفی خودنمایی می کند، مطمئنا همین اختلافات سیاسی است که باعث شده فردی جایگزین نجفی در شهرداری تهران نشود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شهر تهران شورای شهر شهرداری روزهای پایانی سال شهرداری تهران اعضای شورای شهردار تهران ایران اسلامی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه اصلاح طلبان شورای شهر شهرداری شهرداری تهران منافع مردم استعفای نجفی شهردار بیمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۵۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر قزوین گفت: شهرداری قزوین پیرامون هر کدام از طرح‌های شورا و چگونگی اجرای آن لایحه ارائه کند، نه اینکه با نگاه سلیقه‌ای شهردار این طرح‌ها ابتر بماند.

فاطمه اشدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین اظهار کرد: اعضای شورا طبق وظایف و تکالیفی که بر عهده دارند به لوایح واصله از سوی شهرداری به طور جدی، بی‌وقفه و به موقع رسیدگی و پیرامون آن‌ها تصمیم‌گیری می‌کنند و در برخی موارد هم با خرد جمعی و رأی حداکثری طرح‌هایی را برای اجرا و لایحه شدن آن به شهرداری ارائه می‌کنند.

وی افزود: شهرداری باید این طرح‌ها را که برخی ممکن است مانند لوایح دوفوریتی ضرورت داشته باشد را مورد توجه قرار دهد و تدابیری برای کارسازی آن‌ها داشته باشد تا شرمنده شهر و مردم نباشیم.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر قزوین با بیان اینکه هیچکدام از طرح‌های ارسالی شورا از سمت شهردار به‌صورت لایحه به شورا ارائه نشده، گفت: درست است که صرفه و صلاح شهر بر عهده شهردار است، بر این اساس شهرداری قزوین پیرامون هر کدام از این طرح‌ها و چگونگی اجرای آن لایحه ارائه کند، نه اینکه با نگاه سلیقه‌ای شهردار این طرح‌ها ابتر بماند.

اشدری ادامه داد: چون قبل از تعهد شهردار شورای شهر مجدانه رعایت صرفه و صلاح شهر را دارد و بر همین ضرورت منجر به ارائه طرح‌های پیشنهادی شورا می‌شود که خوشبختانه بر وفق سیاست‌های بودجه شهرداری قزوین است.

وی خواستار ارائه تمامی طرح‌ها و پیشنهادات که با عناوین خاص مطرح شده، ولی اجرایی نشده از سوی مدیریت شهری شد و گفت: با ارائه این موارد مردم می‌توانند مدیریت شهری را ارزیابی و قضاوت کنند که مدیریت شهری چقدر متعهد به انجام سیاست گذاری‌ها، طرح‌های مردمی و شهری از سوی شورای منتخب مردم است؟ شورایی که شهردار خود را منتخب آن می‌داند.

عضو شورای شهر قزوین تصریح کرد: بررسی شود چه طرح‌هایی بر زمین مانده است تا در سال آخر شورای ششم بتوانیم با سرعت آنها را پیگیری کنیم و یا اینکه بدانیم چه کارهایی انجام شده است.

کد خبر 750278

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • تغییر ۲۱ شهردار و شورای شهر نسیم‌شهر در ۴ سال
  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟