Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@23:11:35 GMT

پیشنهاد افزایش ۱۰ درصدی بلیت قطار

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۹۵۲۸۵

پیشنهاد افزایش ۱۰ درصدی بلیت قطار

مدیرعامل یک شرکت حمل و نقل ریلی با اشاره به تلاش این شرکت برای افزایش نرخ بلیت قطارها در سال جاری افزود: پیشنهاد افزایش ۱۰ درصدی بلیت قطار را پس از دو سال به شرکت راه آهن ارائه داده ایم چرا که هزینه ها بسیار بالا است و این درصد را بر اساس افزایش نرخ دلار و نرخ تورم تعیین کرده ایم.

ایران آنلاین / مدیرعامل یک شرکت حمل و نقل ریلی گفت: این شرکت بابت فعالیت قطارهای حومه ای و تکلیفی حدود ۴۰۰ میلیارد تومان از دولت طلبکار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محمد رجبی در نشست خبری گفت: در نوروز امسال ۹۵۰ هزار نفر با قطارهای این شرکت جابجا شدند که نسبت به نوروز سال گذشته با نرخ رشد ۵.۴ درصد رو به رو شد.

وی با اشاره به تلاش این شرکت برای افزایش نرخ بلیت قطارها در سال جاری افزود: پیشنهاد افزایش ۱۰ درصدی بلیت قطار را پس از دو سال به شرکت راه آهن ارائه داده ایم چرا که هزینه ها بسیار بالا است و این درصد را بر اساس افزایش نرخ دلار و نرخ تورم تعیین کرده ایم.

وی با بیان اینکه بیش از ۴۵ درصد هزینه های این شرکت به صورت ارزی است، ادامه داد: سیستم های چرخ، بوژی، ترمز و کنترل قطار انحصاری است و از خارج وارد می شود.

وی با بیان اینکه در بهار امسال افزایش قیمت بلیت نخواهیم داشت، اظهار کرد: قطار تهران-شیراز در سال جاری به صورت هر روزه و قطار قم-مشهد به صورت یک روز در میان تردد خواهند کرد ضمن اینکه قطار گردشگری تهران –شیرگاه نیز امسال به برنامه افزوده خواهد شد.

رجبی گفت: سهم آژانس های مسافرتی از فروش بلیت قطار از ۷۰ درصد در سال گذشته به ۶۱ درصد در سال جاری کاهش و سهم اینترنت از فروش بلیت به ۱۵ درصد افزایش یافته است.

به گفته او، در سال گذشته ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر با قطار جابجا شدند که این رقم در سال ۹۵ معادل ۱۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بود.

وی عمر ناوگان این شرکت را ۲۸.۵ سال اعلام کرد و گفت: قرار است در سال جاری ۵۰ دستگاه واگن جدید به ناوگان اضافه شود که بر این اساس تعداد واگن های این شرکت که در سال ۹۵ برابر با هزار و ۳۰۰ دستگاه بود و در سال ۹۶ به هزار و ۱۰۰ دستگاه کاهش یافته بود تا پایان سال ۹۷ به هزار و ۱۵۰ دستگاه افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه اختلاف قیمت هزینه سفرهای حومه ای با نرخ بلیتی که از مسافران قطارهای حومه ای اخذ می شود، بین شش تا هشت برابر است، گفت: ادامه فعالیت قطارهای حومه ای برای ما به صرفه نیست و این در حالی است که شرکت راه آهن ما را مجبور به ادامه فعالیت در بخش قطارهای حومه ای کرده است بنابراین ما پیشنهاد داده ایم که به دو روش پرداخت هزینه صندلی قطارهای حومه ای از سوی استانداران و یا خرید واگن های ریل باس از سوی شرکت راه آهن، هزینه های ما در خصوص قطارهای حومه ای کاهش یابد.

وی از دیگر هزینه های بالا را مربوط به بازسازی واگن عنوان کرد و گفت: هزینه بازسازی هر واگن ۸۰۰ میلیون تومان است که ما در حال حاضر ۴۰۰ واگن بالای ۳۰ سال داریم که برای اورهال کردن آنها باید حدود ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه کنیم.

وی اعلام کرد: قرار است امسال سرمایه ما به هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد.

مدیرعامل رجا مطالبات این شرکت از دولت را بابت قطارهای حومه ای و تکلیفی حدود ۴۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ۱۶۴ میلیارد تومان از مطالبات ما را تایید کرده است همچنین بدهی های ما به شرکت راه آهن که عمدتا بابت اجاره لوکوموتیو است به ۴۳۰ میلیارد تومان می رسد.

/مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۹۵۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| دو تصویر ناب از «ماشین دودی»؛ نخستین لوکوموتیو ایران

نخستین قرارداد راه‌اندازی راه‌آهن در ایران، مربوط به راه‌آهن تهران به شهر ری، به طول ۸۷۰۰ متر بود که در سال ۱۲۶۱ش از سوی ناصرالدین شاه قاجار به فابیوس بوآتال فرانسوی واگذار شد. اما بوآتال چند سال بعد، قرارداد خود را به شرکت بلژیکی «آتلیرز دِ توبیز» واگذار کرد و این شرکت بر اساس قراردادی ۹۹ ساله، دست به احداث خط آهنی زد که زائران تهرانی را به شهر ری و زیارت حضرت عبدالعظیم می‌برد. شرکت همه ادوات مورد نیاز خود را از بلژیک وارد کرد؛ حتی ریل‌ها را از بندر «آنتورپ» بار کشتی کردند و به ایران آوردند.

برای راه‌اندازی قطار، چهار لوکوموتیو بین سال‌های ۱۲۶۵ تا ۱۲۸۳ش وارد ایران شد که اولین لوکوموتیو را «پارس» نامگذاری کرده‌بودند. این خط آهن تا اوایل دوره رضاشاه فعال بود و کار می‌کرد و بعد، برای همیشه از دور خارج شد و فقط بقایای آن در معدود بخش‌های مسیر تهران به شهر ری باقی است.

امروزه نخستین لوکوموتیو وارداتی را که به «ماشین دودی» شهرت داشت در سالن مترو شهر ری نگهداری می‌کنند. تصاویری که مشاهده می‌کنید، هر دو متعلق به همان قطار قدیمی یا «ماشین دودی» است. یکی آن را در حال عبور از دروازه شهر ری نشان می‌دهد و دیگری، قطار متوقف شده در ایستگاه تهران را به نمایش می‌گذارد.

تصویری از اولین لوکوموتیو ایران

عکس: آنتون سوروگین

اولین لوکوموتیو ایران اولین لوکوموتیو ایران

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهمیه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهیمه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • عکس| دو تصویر ناب از «ماشین دودی»؛ نخستین لوکوموتیو ایران
  • سرعت بازرگانی در راه آهن شمال غرب افزایش یافته است
  • تمساح خونی و سال گربه زیر سایه مست عشق