Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-04@10:13:14 GMT

فرانکو نرو به ایران می‌آید

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۱۲۹۸۳

فرانکو نرو به ایران می‌آید

خرداد: فرانکو نرو بازیگر مطرح کشور ایتالیا به ایران می‌آید و مهمان سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر می‌شود. 


به گزارش خرداد به نقل از سینماسینما، فرانکو نرو بازیگر سرشناس ایتالیایی که تاکنون در بیش از ۲۰۰ فیلم سینمایی و تلویزیونی بازی کرده است به عنوان مهمان ویژه در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر حضور خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نرو سابقه همکاری با فیلمسازانی چون جان هیوستن، لوئیس بونوئل، راینر ورنر فاسبیندر و فرانکو زفیرلی را دارد.فرانکو نرو با نام اصلی فرانچسکو کلمنته جوزپه اسپارانرو ۲۳ نوامبر ۱۹۴۱ در پارما چشم به جهان گشود. او در بدونیا در میلان بزرگ شد. نرو ابتدا مدتی در دانشکده اقتصاد و بازرگانی درس خواند اما آن را رها کرد و در «پیکولو تاترو دی میلان» ادامه تحصیل داد.او اولین بار در ۱۹۶۲ در فیلم «Pelle viva» نقشی کوتاه بازی کرد و چهار سال بعد با بازی در نقش اصلی وسترن اسپاگتی معروف «جانگو» (سرجو کوربوچی، ۱۹۶۶) به شهرت رسید. نرو نقش جانگو را در «جانگو دوباره می‌درخشد» (نلو روساتی،۱۹۸۷) تکرار کرد. او سال‌ها بعد در «جانگوی از بند رسته» (۲۰۱۲، کوئنتین تارانتینو) که وام‌دار فیلم‌های وسترن اسپاگتی است، نقشی کوتاه ایفا کرد.نرو در ۱۹۶۷ در فیلم «کاملات» (جاشوا لوگان) بازی کرد و در دوران فیلم‌برداری این پروژه با ونسا ردگریو همسر آینده‌‌اش آشنا شد. او برای بازی در «کاملات» نامزد جایزه گلدن گلوب بهترین بازیگر تازه‌کار شد. نرو سپس در «روز جغد» (دامیانو دامیانی، ۱۹۶۸) مقابل کلودیو کاردیناله مقابل دوربین رفت.نرو در چند پروژه‌ انگلیسی مانند «نیروی ۱۰ از ناوارون» (۱۹۷۸، گای همیلتون)، «نینجا وارد می‌شود» (۱۹۸۱، مناخم گولان) و «جان‌سخت ۲» (۱۹۹۰، رنی هارلین) نیز بازی کرد.از دیگر فیلم‌های مهم او می‌توان به «کتاب مقدس» (۱۹۶۶، جان هیوستن)، «جانگو» (۱۹۶۶، سرجو کوربوچی)، «سرباز حرفه‎ای» (۱۹۶۸، سرجو کوربوچی)، «تریستانا» (۱۹۷۰، لوئیس بونوئل)، «باکره و کولی» (۱۹۷۰، کریستوفر مایلز)، «راهب» (۱۹۷۲, آدو کایرو)، «سپیددندان» (۱۹۷۳، لوچو فولچی)، «کئوما» (۱۹۷۶، انزو کاسترالی)، «مهمان» (۱۹۷۹، جولیو پارادیزی)، «کرل» (۱۹۸۲، راینر ورنر فاسبیندر)، «دختر» (۱۹۸۷، آرنه ماتسون)، «توسکانینی جوان» (۱۹۸۸، فرانکو زفیرلی)، «نامه‌هایی به ژولیت» (۲۰۱۰، گری وینیک)، انیمیشن «ماشین‌های ۲» (۲۰۱۱، جان لستر)، «شهر گمشده زد» (۲۰۱۷، جیمز گری) و «جان ویک: فصل ۲» (۲۰۱۷، چد استالسکی) اشاره کرد.او از جشنواره‌های فیلم میلان، مسکو، ترانسیلوانیا و تائورمینا جایزه یک عمر دستاورد دریافت کرده است.آدرس سایت رسمی جشنواره Fajriff.com و پست الکترونیکی جشنواره Info@Fajriff.com است.سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۹ تا ۲۷ آوریل ۲۰۱۸ (۳۰ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷) به دبیری سیدرضا میرکریمی در تهران برگزار می‌شود. برچسب ها: فرانکو نرو ، جشنواره جهانی فجر ، سینمای ایتالیا

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۱۲۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه

مستند ایساتیس به کارگردانی علیرضا دهقان و تهیه‌کنندگی راحیل صحرایی و علیرضا دهقان بعد از موفقیت در جشنواره‌های داخلی و خارجی از زمستان ۱۴۰۲ در سینما‌های منتخب گروه سینمایی هنر و تجربه در تهران و شهرستان‌ها به اکران عمومی درآمد و بر اساس آمار سامانه فروش فیلم‌های سینمای ایران عنوان پرمخاطب‌ترین فیلم این گروه را از آن خود کرده و رضایت مخاطبان و منتقدان را همراه دارد.

«ایساتیس» پیش از این در جشنواره سینماحقیقت و جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، جشنواره جهانی فیلم فجر و جشن مستقل سینمای مستند ایران به نمایش درآمده و موفق به کسب جایزه ویژه دبیر جشنواره سینماحقیقت، تندیس بهترین مستند بلند در بخش بین‌الملل جشنواره شهر و تندیس موسیقی از جشن مستقل سینمای مستند شد.

این فیلم همچنین در جشنواره‌های خارجی از جمله جشنواره فیلم مستند مسکو، جشنواره اوشن سیتی امریکا، کازان روسیه، جشنواره سبز مونتنگرو، جشنواره مستند ازمیر و... شرکت کرده و جوایزی از جمله جایزه بهترین فیلم جشنواره اوشن سیتی، جایزه بهترین فیلم جشنواره مونته نگرو را کسب کرده است.

داستان فیلم مستند «ایساتیس» به معرفی قنات‌ها و تاریخچه آن در استان یزد است و به این بهانه قسمت مهمی از تاریخ این استان کهن ایران را بازگو می‌کند و صدایی است شاعرانه و قصه‌گو که تا به حال ناشنیده مانده است.

تدوین این فیلم توسط بهمن کیارستمی و پویا پارسامقام صورت گرفته و فیلمبرداری آن به عهده مهدی آزادی است. داستان فیلم با صدای ابوالحسن تهامی‌نژاد، نصرالله مدقالچی، زهره شکوفنده و مریم شیرزاد روایت می‌شود.

علاقه‌مندان برای تماشای این مستند سینمایی می‌توانند به سایت https://gisheh۷.ir/event/۴۵۶۶۶/ مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • جشنواره‌ گل دلسوختگان قم در بازی‌ تشریفاتی
  • بارسا کنار کشید، والورده جدید در راه رئال
  • گل ها و مهارت های فرانکو ماستانتونو، پدیده 16 ساله آرژانتینی و بازیکن مورد نظر رئال مادرید برای فصل آینده / فیلم
  • ۸۴ تیم برگزیده جشنواره ملی لکوکاپ ایران شدند
  • امیر نظام گروسی یک شخصیت بزرگ ملی است
  • تور سراسری تصویر ایران آغاز شد
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • برگزاری جشنواره بازی‌های بومی محلی در میبد
  • برگزاری جشنواره ملی منتظران در شهرستان قصرقند
  • راهیابی ۲۵ گروه سرود فجر به مرحله نهایی