Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاراته ایران در حالی به یک رشته المپیکی پرامید تبدیل شده که مسئولان ورزش کشور توجهی به منابع، مصارف و بودجه تخصیصی آن ندارند تا این رشته وضعیت مطلوبی نداشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از این نوشته بودیم که کاراته سال سخت و پرترافیکی را پیش رو دارد؛ ورزشی که باید با حضور در مسابقات متعدد و سطح بالا برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۱۸ نوجوانان بوینس آیرس و ۲۰۲۰ توکیو تلاش کند، از مشکل بزرگی به نام «بی پولی» و "کمبود امکانات سخت افزاری" رنج می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بی پولی درد امروز و دیروز کاراته ایران نیست، سالهاست که اهالی کاراته با این مشکل مانوس شده و به نوعی همنشین آن هستند. اگر بی پولی را در کنار کمبود امکانات قرار دهیم، به خوبی درک خواهیم کرد که قهرمانان این رشته با چه سختی در میادین آسیایی و جهانی از کیان ورزش کشورمان دفاع کرده و بدون توجه به کوله باری از مشکلات، مردانه مبارزه کرده و به عناوین با ارزش دست پیدا می کنند. 

سئوال اصلی از مسئولان ورزش کشور این است که اگر از یک رشته ورزشی توقع و انتظار موفقیت در میادین مختلف قاره ای و جهانی داریم ، باید اعتبار و امکانات لازم هم در اختیارش قرار گیرد.  از سالها پیش که قهرمانان این رشته با مدالهای با ارزش خود جهشی چشمگیر را در جایگاه کاراته ایران در بازیهای آسیایی ایجاد می کردند تا به امروز که قهرمانان آن به دنبال سهمیه المپیک هستند، اهالی این رشته داد بی پولی و بی امکاناتی سر داده اند، اما هیچگاه گوش شنوایی وجود نداشته و ندارد.

این روزها اخبار و عکس هایی از امکانات کمپ تمرینی تیم های ملی هند در رسانه ها منتشر شده است. قهرمانان کاراته از خود می پرسند چرا هند با رتبه ۱۰۲ جهان باید چنین امکاناتی داشته باشد و کاراته ایران با دو قهرمانی متوالی جهان و رتبه ۲ دنیا هنوز سالن تمرینی، بدنسازی و خوابگاه مناسب برای اجرای برنامه های خود ندارد!

به این برنامه ها توجه کنید:

مسابقات قهرمانی نوجوانان، جوانان و زیر ۲۱ سال اسیا، کسب سهمیه المپیک نوجوانان در کرواسی و بلغارستان، قهرمانی بزرگسالان آسیا، لیگ‌جهانی در ترکیه، المان و ژاپن، بازیهای آسیایی، قهرمانی جهان ، حضور در المپیک نوجوانان

با قرار دادن این حجم از برنامه برون مرزی در کنار اردوهای آماده سازی می توان به عمق مشکلات یک فدراسیون المپیکی پی برد.  آیا مسئولان وزارت ورزش و یا کمیته ملی المپیک در تقسیم اعتبار فدراسیون های ورزشی به این موضوع توجه کرده اند که کاراته حالا یک ورزش المپیکی است و باید به چشم رشته ای که توانانی کسب مدال از این رویداد بزرگ را دارد، نگاه کرده و به همان اندازه به آن اعتبار دهند. 

تحقق رویایی حضور در المپیک خوشحالی مضاعفی را برای اهالی کاراته در پی داشت، ولی این دست مشکلات می تواند کام اهالی و قهرمانان این رشته را تلخ می کند.

منبع: مهر

کلیدواژه: تیم ملی کاراته فدراسیون کاراته کاراته تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ قهرمانان فوتبال آسیا تکواندو تیم ملی تکواندو تیم فوتبال مشکی پوشان دیار خراسان رسول خادم وینفرد شفر کشتی آزاد کشتی فرنگی تیم فوتبال پارس جنوبی جم فدراسیون کشتی برانکو ایوانکوویچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۵۱۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند

قهرمان سابق المپیک گفت: یش بینی مدال المپیک سخت است و پیش از این هم مشاهده شده کسی که شانس مدال بوده به آن نرسیده و در مقابل، کسی که گفته شده شانس مدال ندارد با دست پر برگشته است. بنابراین همه رشته‌ها که سهمیه المپیک گرفته‌اند باید مورد حمایت قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین رضازاده درباره حضور وزنه‌برداری با دو سهمیه در المپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار کرد: رضا دهدار در حرکت یک‌ضرب جام جهانی تایلند عالی کار کرد و با توجه به اینکه وزنه‌بردار دوضرب زنی است، فکر می‌کردیم سهمیه را بگیرد، اما حیف شد. در حال حاضر نفر یازدهم رنکینگ المپیک است و امیدواریم بتواند جایگزین شود هر چند که سخت است. در حال حاضر دو سهمیه در دسته ۸۹ کیلوگرم و فوق سنگین داریم.

پیش‌بینی مدال المپیک سخت است

وی در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود وزنه‌برداری شانس زیادی برای گرفتن مدال المپیک ندارد و فکر نمی‌کند این صحبت‌ها ممکن است در روحیه دو وزنه‌بردار ایران تاثیر بگذارد؟ افزود: پیش بینی مدال المپیک سخت است و پیش از این هم مشاهده شده کسی که شانس مدال بوده به آن نرسیده و در مقابل، کسی که گفته شده شانس مدال ندارد با دست پر برگشته است. بنابراین همه رشته‌ها که سهمیه المپیک گرفته‌اند باید مورد حمایت قرار گیرند.

رضازاده تصریح کرد: در المپیک مدال گرفتن سخت است چون رقابت میلی‌متری است و همه کشورها و ورزشکاران آماده می‌آیند و جای برترین‌ها است بنابراین باید همه ورزشکاران حمایت شوند تا بتوانند در المپیک بهترین نتیجه را بگیرند و دل مردم را شاد کنند. در دسته ۸۹ کیلوگرم و فوق سنگین نیز رقابت سخت و نزدیک است. ورزشکاران ما شبانه روزی تمرین می‌کنند تا بتوانند وزنه‌های خوبی بزنند و مدال خوش رنگی بگیرند.

جوادی و داودی المپیکی فکر کنند

قهرمان سابق المپیک در مورد مهمترین نیاز جوادی و داودی در فاصله حدود سه ماه باقی‌مانده تا المپیک گفت: باید حمایت شوند و به آنها روحیه داده شود. کادرفنی و خود ورزشکاران باید مراقب باشند که آسیب نبینند و طبق برنامه تمرینی پیش بروند تا علاوه بر حفظ رکوردهای قبلی، ارتقای رکورد هم داشته باشند. المپیک بالاترین رویداد ورزشی جهان است از این رو ورزشکاران ما باید المپیکی فکر کنند و المپیکی تمرین کنند تا بتوانند در پاریس بدرخشند.

چالش ادامه‌دار فدراسیون بخاطر قرارداد اجاره سالن

رضازاده در پاسخ به این پرسش که مهمترین چالش این روزهای فدراسیون وزنه برداری چه چیزی است؟ تاکید کرد: مهمترین مشکل، قرارداد اجاره سالن وزنه برداری است و حساب فدراسیون را بسته‌اند. امیدوارم با کمک دوستان رفع شود. همه آمده‌اند که به وزنه‌برداری کمک کنند، سجاد انوشیروانی و بهداد سلیمی نیز همه تلاششان را می‌کنند. امیدوارم چند اسپانسر خوب از وزنه‌برداری حمایت کنند چون بعد از کشتی پرافتخارترین رشته است.

طلای پاریس برای تالاخادزه است؟

او در مورد اینکه پیش‌بینی می‌کند طلای فوق سنگین المپیک پاریس باز هم به وزنه بردار مطرح گرجستان برسد یا خیر؟ تصریح کرد: فکر می‌کنم آخرین سال مسابقات تالاخادزه باشد چون سن او بالا رفته است. نمی‌توان پیش‌بینی نتیجه داشت. تالاخادزه روی کاغذ رکورد یک ضرب خوبی دارد با این حال حریفانی دارد که به او نزدیک شده‌اند. مردم عزیز دعا کنند کاروان ایران در المپیک پاریس موفق باشد.

منبع: ایسنا

کد خبر 750590

دیگر خبرها

  • امکانات جدید رفت‌وآمد به نمایشگاه کتاب | «مشاور کتاب» در کنار بازدیدکنندگان
  • نوجوان خوشابی در مسابقات آسیای ازبکستان تاریخ ساز شد
  • درخشش بانوی خراسانی در مسابقات قهرمانی کاراته آسیای مرکزی _ ازبکستان۲۰۲۴
  • پذیرایی «شایسته» از عادل فردوسی پور
  • توسعه و پیشرفت بی سابقه بولینگ و بیلیارد لرستان
  • دردسر عجيب هركول كشتى ايران (عکس)
  • اعتراض پوچ و خطرناک علیه ایران/ ژیمناستیک دستمایه تمامیت خواهی و منفعت طلبی سهم خواهان
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • اتلتیکو مادرید به سهمیه لیگ قهرمانان نزدیک شد
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند