Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@03:31:03 GMT

کتاب «روشهای تحلیلی در نوسانات غیرخطی» به چاپ رسید

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۷۳۷۲۳

کتاب «روشهای تحلیلی در نوسانات غیرخطی» به چاپ رسید

اثر تالیفی عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران با عنوان «روشهای تحلیلی در نوسانات غیرخطی» در انتشارات اشپرینگر چاپ و منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کـــــــــتاب تالـــــیفی دکتر داوود یونسیان، استاد دانــــــشــکده‌ مهـــندسی راه آهن دانشـــگاه علم و صــــنعت ایـــران با عــــــنوان« Analytical Methods in Nonlinear Oscillations» توسط انتشارات اشپرینگر چاپ و منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معادل فارسی این کتاب عنوان «روشهای تحلیلی در نوسانات غیرخطی» که در ۳۲۰ صفحه توسط دکتر ابراهیم اسماعیل زاده استاد تمام دانشگاه صنعتی اونتاریو کانادا، دکتر داود یونسیان استاد تمام دانشگاه علم و صنعت ایران و دکتر حسن عسکری محقق پسا دکتری دانشگاه واترلو کانادا تالیف شده است.

این کتاب به  مرور روشهای ریاضی کلاسیک و نوینی که عمدتا در دودهه اخیر جهت حل معادلات حاکم بر ماهیت غیر خطی برخی پدیده های فیزیکی بسط داده شده اند، می پردازد.

کاربردهای متنوع شامل مسائل مهندسی شامل دینامیک وارتعاشات غیرخطی سامانه های مکانیکی، تشدید گرها و سنسورهای نانو/میکرو از یکسو تا مسائل ریاضی در مدلسازی بیولوژی، اکولوژی، اپیدمیولوژی و ... نظر طیف وسیعی از محققان را به مطالب ارائه شده در این کتاب جلب می کند.

این کتاب مشتمل بر هفت فصل بوده که علاوه بر تحلیل مسائل متنوع در هر فصل، در پایان هر فصل نیز مسائل متنوعی جهت حل خوانندگان ارائه شده که بعضا می تواند به عنوان مسائل باز زمینه های تحقیقاتی گوناگون تلقی شود.

کسب عناوینی همچوندانشمند برجسته جوان کشور (سال ۱۳۹۳ )توسط فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، رتبه اول تحصیلی در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، دانشجوی نمونه کشوری در مقطع دکترا (سال ۱۳۸۴)، عضویت در هیات تحریریه چندین ژورنال نمایه شده معتبر بین المللی، محقق برگزیده دانشکده و اخیرا کسب جایزه محقق برجسته ریلی از انجمن مهندسان مکانیک انگلستان IMECHE  از جمله افتخارات دکتر داوود یونسیان استاد دانشکده‌ی مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران است.

مقر اصلی انتشارات اشپرینگر در برلین آلمان است و یکی از ناشران بزرگ بین المللی به شمار می رود که بیش از ۱۷۰ سال در زمینه انتشار کتاب های آکادمیک و ژورنال های تخصصی علمی سابقه دارد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۳۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد

محمد علی زلفی گل در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفه ای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت می کند و استخدام عضو هیات علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.

وی ادامه داد: البته اساتیدی را که در این دانشگاه داریم قدردانشان هستیم ولی نباید همان کاری که دانشگاه تهران انجام می دهد را دانشگاه فنی و حرفه ای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام می دهد را دانشگاه های پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.

وزیر علوم افزود: دانشگاه ها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در اولین جلسه هیات امنای دانشگاه فنی و حرفه ای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفه ای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.

وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیات علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیات علمی با مدرک دکتری استخدام می شود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاه های دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.

وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفه ای استخدام می شود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفه ای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم این ها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحث های دیگر اثر گذار باشیم.

کد خبر 6086721

دیگر خبرها

  • تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد دانشگاه
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • مستند «عشق و فلسفه» در مورد زندگی «نادیا مفتونی» استاد فلسفه دانشگاه تهران
  • بازخوانی تحلیلی زمینه‌های سیاسی اجتماعی در تدبرگرایی معاصر
  • جلد دوم کتاب «تاریخ تحلیلی جامعه شناسی دیوان سالاری در ایران» چاپ و رونمایی شد
  • ۱۷ برابر شدن قرار داد‌های دانشگاه شاهد با صنعت
  • علامه جعفری از شایستگی تفکر به صورت بالفعل برخوردار بود
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد
  • از روز جهانی کتاب و حق مولف تا نقش کتاب در سبد خانواده‌ها
  • ماجرای خودروی شراکتی دکتر معتمدی و دکتر مرندی و خرید بلیت قسطی هواپیما