Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان مرکزی با بیان اینکه در مناطق روستایی استان تامین آب با چالش بیشتری همراه است، گفت: امسال 200 روستای استان با مشکل تامین آب مواجه هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اراک امروز؛ عزت‌اله آمره‌ای، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان مرکزی ظهر امروز در جلسه کمیسیون فنی و عمرانی شورای اسلامی کلانشهر اراک با تاکید بر اینکه مشکل کمبود آب در کشور و استان مرکزی جدی است، گفت: بایستی برنامه‌ریزی‌های لازم در جهت مدیریت مصرف و صرفه‌جویی آب اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمره‌ای با اشاره به اُفت منابع آبی موجود در تمامی دشت های استان مرکزی گفت: اُفت آب در برخی از دشت های استان از جمله ساوه و کمیجان بسیار زیاد است به گونه ای که سالانه 1.5 متر اُفت منابع آب‌های زیرزمینی را در این دو شهرستان شاهدیم.

تامین 67 درصد آب شرب استان از منابع زیرزمینی/200 روستای استان با چالش کم آبی مواجه‌اند

وی با اشاره به اینکه 67 درصد از آب شرب استان از طریق آب چاه تامین می شود، افزود: به دلیل کاهش بارش‌ها در سال های اخیر تامین آب در بسیاری از نقاط استان با مشکل جدی مواجه شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان مرکزی با بیان اینکه در مناطق روستایی استان تامین آب با چالش بیشتری همراه است، ادامه داد: امسال 200 روستای استان با مشکل تامین آب مواجه هستند.

کاهش آب ورودی به سدهای استان مرکزی/وضعیت سد «کمال صالح» نگران کننده است 

آمره ای با اشاره به اینکه به دلیل کمبود بارش ها اکثر رودخانه های استان خشک شده است، بیان کرد: سالانه ورودی آب رودخانه های استان به سدهای موجود در استان حدود 100 میلیون مترمکعب بوده که این میزان به 34 میلیون متر مکعب کاهش پیدا کرده است.

وی با تاکید بر اینکه وضعیت سد کمال صالح نگران کننده است، گفت: در شرایطی که سال گذشته سد کمال صالح سر ریز داشته است، میزان ذخیره سد 26 درصد کاهش داشته و هم اکنون 70 میلیون متر مکعب آب در پشت سد کمال صالح ذخیره است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان مرکزی به اشاره به اینکه بیش از 92 درصد آب در حوزه کشاورزی مصرف می شود، ادامه داد: متاسفانه در این بخش مدیریت درستی صورت نمی گیرد.

آمره ای اضافه کرد: در شرایطی که در مجوز چاه میزان مصرف آب بین 4 هزار تا 4.5 هزار لیتر بر ثانیه قید شده است ولی این میزان مصرف از سوی بهره‌برداران رعایت نمی شود و از طرف دیگر هم برای نصب کنتورهای هوشمند بر روی چاه های کشاورزی اعتباراتی در قانون پیش بینی نشده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۸۱۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی

مهران محرمیان گفت: تا کنون دو بانک صادرات و تجارت استفاده از برات الکترونیکی را شروع و البته سایر بانک‌ها هم برای بکار گیری برات اعلام آمادگی کرده‌اند.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهران محرمیان معاون بانک مرکزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) اظهار داشت: در چند سال گذشته اقداماتی انجام شد که همزمان با کاهش تورم و کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها در نهایت شاهد کاهش خلق نقدینگی در بانک‌ها بودیم.

وی ادامه داد: در کنار اجرای این اقدامات، موضوعی که باعث نگرانی شده این است که در این شرایط تامین نقدینگی دچار مشکل شود، بنابراین روش‌های تامین مالی مورد توجه قرار می‌گیرد از این رو برات الکترونیکی ابزار قدرتمند محسوب می‌شود.

معاون بانک مرکزی گفت: این ابزار شاید در دوره سیاست‌های انبساطی مورد توجه نگیرد، اما امروز به عنوان ابزار کارا استفاده می‌شود و در راستای تحقق شعار سال می‌توان از آن استفاده کرد.

محرمیان در پایان گفت: تا کنون دو بانک صادرات و تجارت استفاده از برات الکترونیکی را شروع و البته سایر بانک‌ها هم برای بکار گیری برات اعلام آمادگی کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • افتتاح طرح انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • روایتی از حذف قند و عوارضش، جزو پربازدیدترین‌های توییتر شد/ عکس
  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی