Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-29@04:02:23 GMT

سرپیچی تلگرام از قوانین روسیه

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۹۰۰۴۹

سرپیچی تلگرام از قوانین روسیه

ایتنا - مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت ۵۴ شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.

سید مرتضی موسویان افزود: راه‌اندازی این تعداد شبکه نشان از توانایی و استعداد دانشجویان جوان و متخصصان ایرانی برای ورود به میدان تولید اپلیکیشن‌های تحت وب است. به جرأت می‌توان ادعا کرد که ظرفیت و عملکرد اپلیکیشن‌های داخلی نه تنها کمتر از نمونه‌های خارجی آن نیست بلکه به مراتب بهتر و تواناتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: اکثر سازندگان اپلیکیشن‌های داخلی را دانشجویان جوان تشکیل می‌دهند که حتی بدون اعتماد و امید به برگشت سرمایه اولیه خویش، تنها به سبب انگیزه بالا و میل به کارآفرینی و نوآوری وارد عرصه تولید اپلیکیشن اجتماعی مجازی شده اند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، رییس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال ادامه داد: موضوع تغییر رویکرد و کاربری از شبکه اجتماعی تلگرام به شبکه‌های داخلی باعث شده که سوالات و نگرانی‌هایی برای کاربران این شبکه ایجاد شود. در پاسخ این سوالات و نگرانی‌ها باید گفت که هر کشوری بخصوص کشورهای توسعه یافته برای حفظ فرهنگ، روابط اجتماعی، اقتصاد و حتی امنیت خویش درتعریف و ساخت اپلیکیشن اجتماعی مجازی پیشگام بوده و هستند. به عنوان نمونه در شبکه‌های اجتماعی آلمان، فرانسه و حتی مالزی، افراد نمی‌توانند به صورت ناشناس پیام‌گذاری کنند اما تلگرام بستر مناسبی برای ورود و فعالیت افراد و گروه‌های ناشناس است.

موسویان گفت: فعالیت گروه‌ها و افراد ناشناس در تلگرام آنچنان زیاد شده که نخست وزیر انگلیس، خانم ترزا می از آن به عنوان بستری مناسب بر فعالیت‌های تروریستی یاد کرده است. تلگرام نه تنها به فرهنگ و قوانین دیگر کشورها توجهی ندارد بلکه از قوانین کشور خود یعنی روسیه هم تمکین نمی‌کند.  

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: کشورهای صاحب شبکه‌های اجتماعی داخلی معتقدند که وجود این شبکه‌ها به شفافیت مناسبات انسانی ختم می شود. شفافیت عامل ایجاد عدالت اجتماعی و عدالت ضامن ثبات و امنیت ملی یک کشور می‌شود. با این تعریف و با توجه به داشتن ظرفیت‌های داخلی چرا کشور ما از اپلیکیشن داخلی بهره مند نباشد؟ معقول نیست که فرد ایرانی کاربر یک اپلیکشین خارجی باشد.

رییس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال با اشاره به امنیت بالای اپلیکیشن‌های اجتماعی داخلی گفت: با فرهنگ سازی در مورد چالش‌های امنیتی تلگرام، شاهد تغییر رویکرد ایرانیان به سمت شبکه های اجتماعی داخلی از جمله سروش، ویسپی، گپ، آی گپ و بیسفون هستیم. این انتخاب درست کاربران، باعث شکستن انحصار مجازی شبکه تلگرام شده است.

این استاد دانشگاه در پایان به دانشجویان توصیه کرد: دانشجویان را به ورود در ساخت اپلیکیشن‌های داخلی با موضوعات مختلف تشویق و توصیه می کنم. ساخت اپلیکیشن محدود به فارغ التحصیلان فنی و ریاضی و کامپیوتر نمی شود همانگونه که خود آقای زاکربرگ صاحب فیسبوک در رشته زبانشناسی تحصیل کرده است. بنابراین دانشجویان نه تنها می توانند به عنوان یک گروه مرجع ذائقه و رویکرد جامعه را به سمت استفاده از اپلیکیشن های داخلی سوق دهند بلکه می توانند به عنوان تولیدکننده و کارآفرین دراین حوزه ورود کنند.

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۰۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟

به گزارش همشهری آنلاین، شرکت مالک «تیک تاک» در صفحه رسمی خود در سکوی اجتماعی Toutiao اعلام کرد: «بایت دنس» هیچ برنامه‌ای برای فروش «تیک تاک» ندارد.

مسئولان «تیک تاک» بعد از تصویب قانون محدودیت این شبکه اجتماعی در سنای آمریکا اعلام کردند که این مصوبه «غیرقانونی» را در دادگاه به چالش خواهند کشید.

بر اساس اعلام مسئولان «تیک تاک»، گزارش‌های رسانه‌های خارجی درباره فروش آن توسط شرکت «بایت دنس» صحت ندارد.

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا مصوبه سنا مبنی بر الزام «تیک تاک» به فروش یا ممنوعیت در این کشور را روز چهارشنبه امضا کرد.

تشدید کنترل پکن بر شرکت‌های خصوصی، نگرانی‌هایی را در آمریکا و سایر کشورهای غربی درباره نفوذ حزب کمونیست چین بر «بایت دنس» و داده‌هایی که در اختیار دارد، ایجاد کرده است.

«تیک تاک» بارها این ادعاها را رد و تاکید کرده که دولت چین کنترلی بر داده‌های کاربرانش دارد.

«شو زی چو» مدیرعامل «تیک تاک» در ویدئویی خطاب به کاربران این شبکه اجتماعی اعلام کرد: ما به مبارزه برای احقاق حقوق شما در دادگاه‌ها ادامه خواهیم داد. قانون اساسی به نفع ماست؛ مطمئن باشید.

ممنوعیت «تیک تاک» در آمریکا به سرعت اجرایی نخواهد شد. قانون جدید به شرکت «بایت دنس» ۹ ماه فرصت داده تا کسب‌وکار خود را بفروشد و اگر فرآیند فروش به خوبی پیش رود، این فرصت تا ۳ ماه دیگر هم قابل تمدید است.

این بدان معناست که تکلیف «تیک تاک» به احتمال زیاد در سال ۲۰۲۵ و پس از مشخص‌شدن برنده انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ مشخص خواهد شد.

کد خبر 847220 منبع: صدا و سیما برچسب‌ها شبکه‌ اجتماعی خبر مهم ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • سرپیچی سربازان اسرائیلی از دستورات آماده شدن برای عملیات رفح
  • تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • مدودف از پاسخ مسکو به مصادره اموال روسیه از سوی واشنگتن گفت
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • شبکه‌سازی اولویت نهضت اجتماعی در کرمانشاه است
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟