Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@01:34:24 GMT

‌ گنبد نمک قم به میراث فرهنگی واگذار می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۹۵۰۹۸

‌ گنبد نمک قم به میراث فرهنگی واگذار می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی قم گفت: با رایزنی و تمهیدات صورت گرفته با استاندار قم، گنبد نمک قم برای ایجاد سایت گردشگری به زودی به اداره کل میراث فرهنگی استان واگذار می‌شود.

‌به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم، عیسی رضایی، بیان کرد: با مطالعات انجام شده میزان اعتبار و ظرفیت‌های گنبد نمکی قم به زودی مشخص می‌گردد و این اثر گرانقدر تبدیل به سایت گردشگری می‌شود تا در اختیار علاقه مندان به طبیعت گردی قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه گنبد نمکی قم تنها گنبد نمکی متقارن ایران محسوب می‌شود، تصریح کرد: زیبایی و تنوع رنگ و قندیل‌هایی که در این گنبد وجود دارد تا‌کنون گردشگران ‌زیادی را به این شهر کشانده است، چرا که  یکی از۲۰گنبد نمکی پرجاذبه  طبیعی کشورمان محسوب می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی قم ادامه داد: یکی از دغدغه‌های ما در زمینه حضور گردشگری این است که در ‌شهر ماندگاری ندارند، درحالی که اگر جاذبه‌های گردشگری ‌مانند گنبد نمکی معرفی شود، بی شک گردشگران زیادی از اقصی نقاط دنیا به این شهر سفر می‌کنند.

وی با تاکید بر لزوم محافظت از این پتانسیل گردشگری قم گفت: باید میراث فرهنگی قم مدیریت گنبد نمکی را برعهده بگیرد تا با سرمایه گذاری بخش خصوصی، بتوان به نحو مطلوب از این مکان بهره برداری کرد.

وی افزود: خوشبختانه در گفت‌وگویی که با سید مهدی صادقی، استاندار محترم قم درباره گنبد نمک داشته‌ایم، نگاه مثبتی به استفاده از این ظرفیت درجهت توسعه رونق گردشگری داشتند تا این جاذبه گردشگری  منحصر به فرد به اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری واگذار شود.
 


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۵۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی

سجاد دادفر با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری فراوان کرمانشاه، گفت : کرمانشاه استانی سرشار از ظرفیت‌های گردشگری در حوزه‌های مختلف طبیعت گردی، روستاگردی، فرهنگی، تاریخی، دفاع مقدس و مذهبی است. 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی کرمانشاه تاکید کرد: با وجود اینکه ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه در حوزه گردشگری بسیار زیاد است، اما متاسفانه تاکنون رشته گردشگری در کرمانشاه راه اندازی نشده است. 

وی به توجهی که در سال‌های اخیر به مقوله گردشگری در کرمانشاه شده اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه استاندار کرمانشاه، گردشگری را به عنوان اولویت توسعه استان معرفی کرده و از طرفی در سطح کلان کشوری نیز نوع نگاه از اقتصاد نفتی به سمت شاخص‌های دیگر تغییر یافته، ما نیز در دانشگاه رویکرد توجه به گردشگری را در دستور کار قرار داده ایم. 

دادفر از آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی خبرداد و افزود: پروسه اخذ مجوز راه اندازی این رشته از وزارت علوم را آغاز کرده ایم و امیدواریم با پیگیری و حمایت مسئولین استانی در ماه‌های آینده آن را به سرانجام برسانیم. 

وی تاکید کرد: در کنار اقداماتی که برای اخذ مجوز راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی آغاز شده، فراهم کردن زیرساخت‌های لازم همچون جذب اساتید این رشته در دستورکار قرار گرفته است. 

وی افزود: باتوجه به اینکه در این استان حدود ۴۲۰۰ اثر تاریخی از ادوار مختلف وجود دارد و این استان را به یکی از غنی‌ترین استان‌های کشور در حوزه آثار تاریخی تبدیل کرده، طی سال‌های گذشته رشته باستان شناسی در دانشگاه رازی ایجاد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری