Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین نوبختی، امام جماعت مسجد جابری و مسئول مؤسسه بیت‌الاحزان در تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، ضمن بیان این مطلب گفت: با توجه به اینکه 26 سال است که امام جماعت این مسجد هستم و در نظر داشتم کار اساسی در صحنه فرهنگی انجام شود و در مسائل فرهنگی و برپایی جلسات و همچنین اجرای برنامه‌های آموزشی فعالیت داشته‌ام، به این مهم رسیده‌ام که ریشه اساسی رفع معضلات فرهنگی بردن مردم به‌ویژه نسل جوان در پناه قرآن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در واقع برای اینکه بتوانیم سبک زندگی اسلامی را ترویج دهیم باید مردم با فرهنگ قرآن بیشتر مأنوس شوند و برای حفظ جوانان در برابر هجمه‌ها راهی جز پناه بردن به قرآن نیست لذا چند سال پیش به دلیل پیشینه خوب و مطلوب بیت‌الاحزان در خصوص تربیت حافظان قرآن، درنظر گرفتیم تا همکاری با آنها داشته باشیم.
نوبختی عنوان کرد: با توجه به اینکه تهران که ام‌القری است و لازم است اهمیت توجه و اهتمام به فعالیت‌های قرآنی در آن بیشتر باشد لذا تصمیم گرفتیم تا با جدیت در این زمینه کار کنیم بنابر اینک دو شعبه روزانه یکی در شهرری و دیگری در مکانی کنار مسجد جابر دایر شد و به‌دلیل درخواست برای راه‌اندازی شعبی در مکان‌ها و مناطق مختلف تهران به این نتیجه رسیدیم تا با برپایی مدرسه شبانه‌روزی و تربیت حفاظ در تهران و بهره‌گیری از آنها به عنوان معلم بتوانیم به رونق این بخش بی‌افزاییم.
مسئول مؤسسه بیت‌الاحزان تهران اضافه کرد: لذا مدرسه شبانه‌روزی حضرت ولی‌عصر(عج) در بخش بانوان و آقایان راه‌اندازی شد که بانوان در مکانی که برای یکسال در پردیس بودمهن در اختیار شعبه قرار گرفت پذیرفته شدند و برای آقایان نیز در یکی از موقوفات مسجد جابری ثبت نام شد.
وی ادامه داد: اما در سال گذشته به‌دلیل فقدان مکان مناسب برای بانوان از این قشر پذیرش نشد و به‌صورت روزانه و در مقطع حفظ دو سال و نیم از بانوان پذیرش شد که بر این اساس در حال حاضر 12 نفر از بانوان مشغول قرآن‌آموزی هستند.
مسئول مؤسسه بیت‌الاحزان تهران اظهار کرد: به دلیل اینکه معمولاً از حفاظ مدرسه شبانه‌روزی بیت‌الاحزان شهریه زیادی گرفته نمی‌‌شود و ماهانه 200 هزار تومان دریافت می‌شود و در 10 ماه، دو میلیون تومان به ازای هر قرآن‌آموز اختصاص داده می‌شود و طی سال تحصیلی نیز هزینه‌های اسکان و تهیه غذا و برنامه‌های اردویی که لازمه کارهای فشرده حفظ یکساله قرآن است را داریم با بدهی‌هایی روبرو شدیم.
وی عنوان کرد: در کنار آن نیز باید به مربیان این مدرسه نیز حقوق پرداخت شود و با توجه به بالا بودن هزینه‌های مدرسه شبانه‌روزی، در سال دو میلیون شهریه اخذ می‌کنیم اما 9 تا 10 میلیون برای هر قرآن‌آموز هزینه می‌کنیم، خوش‌بینی ما پشتیبانی خیران قرآنی تهران بود که نشست‌ها و تبلیغاتی نیز در این زمینه داشتیم و آنچه که امید داشتیم این بود که کمک‌رسانی شود چرا آن طور که باید پشتیبانی نشد و بعضاً تا سه یا چهار ماه حقوق اساتید مدرسه به تعویق می‌افتد.
نوبختی با اشاره به اینکه مکان مدرسه شبانه‌روزی نیز از استاندارد لازم برخوردار نیست، بیان کرد: با امکانات کم فعالیت این مدرسه را آغاز کردیم و تصمیم گرفتیم که اگر امسال نیز کلاس‌های این مدرسه به همین روش ادامه داشته باشند شاید خوشایند نباشد و دور از شأن قرآن باشد و با روحیه جوانانی که برای حفظ قرآن از لذت‌های دوره جوانی گذر کرده‌‌اند باید امکانات نسبی برای آنها فراهم شود و مکان مدرسه محلی باشد که نشاط در قرآن‌آموزان و حفاظ ایجاد کند آن هم با حداقل امکانات.
وی ادامه داد: شاید اگر بخواهیم با این کیفیت و امکانات کم دوره حفظ یکساله را برگزار کنیم خوشایند نباشد و لطمه‌ای نیز به فعالیت‌های قرآنی وارد شود و لذا تصمیم گرفتیم تا فراهم شدن امکانات مناسب در تهران ادامه این را مهم متوقف شود، امیدمان این بود که با وجود ساختمان‌ها و ارگان‌هایی در تهران مکانی مناسب با همکاری و حمایت آنها در اختیار این شعبه از مؤسسه قرار گیرد.
نوبختی با تأکید بر اینکه فعالیت حفظ در بیت‌‌الاحزان به صورت اصولی و با مانگاری و سپس برپایی دوره‌های تثبیت انجام می‌شود، اظهار کرد: به‌طوری که پس از فارغ‌التحصیلی حفاظ برای آنها به صورت سالیانه گردهمایی تشکیل می‌شود و از آنها به عنوان مربی و مدرس حفظ در شعب دیگر استفاده می‌شود.
مسئول مؤسسه بیت‌الاحزان تهران اضافه کرد: از مردمی که می‌خواهند کاری مثمرثمری انجام دهند و همچنین از خیران می‌خواهیم که با فعالیت‌های مؤسسه بیت‌الاحزان بیشتر آشنا شوند، این مؤسسه سابقه 20 ساله دارد که بالغ بر هزار و 700 حافظ کل قرآن را تربیت کرده است و از این تعداد، خیلی از حافظان به حوزه‌های علمیه رفته‌اند و معمم شده‌اند و روحانی‌هایی هستند که از سوی بیت‌الاحزان حافظ قرآن شده‌اند و به واسطه این امر در حوزه تبلیغ پیشرفت‌هایی نیز داشته‌اند.
وی با تأکید بر اینکه بیت‌ا‌لاحزان حدود 500 طلبه حافظ قرآن در اقصی نقاط کشور دارد، اظهار کرد: همچنین بیش از 20 هزار نفر حافظ اجزاء 5، 10، 15 و 20 در بخش بانوان و آقایان تربیت کرده‌ایم.
نوبختی بیان کرد: لذا از خیران و افراد نیک‌اندیش این توقع را داریم که پیشینه کار مؤسسه را ببینند، این مؤسسه، مرکزی مردم‌نهاد است که توسط خیران اداره می‌شود و اگر هستند خیرانی که جا و مکان بلا‌استفاده دارند، آن را در اختیار مدرسه شبانه‌روزی حفظ تخصصی بیت‌الاحزان در تهران قرار دهند تا باقیات صالحاتی برای خودشان محسوب شود و هم ترویج فرهنگ قرآنی را همراه داشته باشد تا در روزهای آینده خبری خوش به افرادی که دوستدار قرآن هستند و علاقه‌مندند که فرزندانشان در این مرکز فعالیت کنند، بدهیم.
وی تصریح کرد: به واسطه خیران مشکل مدرسه حضرت ولی‌عصر(عج) در تهران که ام‌القری است، رفع خواهد شد و اینگونه نباشد که مشکل مدرسه شبانه‌روزی در دیگر شهرها با همت خیران حل شود اما در تهران کماکان این مشکل ادامه داشته باشد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۳۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: بخش عمده‌ عملیات اجرایی باغ‌راه حضرت زهرا(س) تا آخر شهریورماه تکمیل خواهد شد.

به گزارش ایسنا، سید مهدی هدایت درباره آخرین وضعیت باغ‌راه حضرت زهرا(س) اظهارکرد: بخش عمده‌ عملیات اجرایی باغ‌راه حضرت زهرا(س) آخر شهریور ماه تکمیل خواهد شد.در حال حاضر ۱۲ پیمانکار در باغ‌راه حضرت زهرا سلام الله علیها مشغول فعالیت هستند و فقط تکمیل محدوده اجرای پل فلزی گردشگری تقاطع آیت‌الله سعیدی به علت محدودیت‌های ترافیکی و محدودیت فنی نصب پل تا آخر آبان زمان می‌برد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در مورد ویژگی‌های پروژه باغ‌راه حضرت زهرا(س) اظهار کرد: باغ‌راه حضـرت زهرا(س)، بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری در تهران به طول  ۹.۵ کیلومتر و عرض ۳۰ تا ۳۵ متر است. این پروژه در دو منطقه ۱۷ و ۱۸ در حال انجام است و به عنوان محور گردشگری در این دو منطقه محسوب می‌شود که در ادامه به رودخانه کن متصل می‌شود. در پروژه باغ‌راه حضرت زهرا(س) سرانه‌های فرهنگی،‌ آموزشی و درمانی و... در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعالیت شبانه‌روزی ۱۷۰۰ نیروی خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی
  • جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • ممنوعیت رفت‌وآمد شبانه در تهران+ اطلاعیه
  • آثار شهید مطهری عقل را تسلیم و دل را راضی می‌کند
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟
  • روز مادر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران