Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ > هنر - همشهری آنلاین:
خواننده ۳۰ ساله آمریکایی در شب اهدای جوایز پولیتزر نخستین رپر تاریخ لقب گرفت که در رشته موسیقی به سلطنت آثار کلاسیک و جز در این جایزه معتبر پایان می‌دهد.

به گزارش همشهري آنلاين به نقل از گاردين، در دوره‌اي كه مراسم اهداي پوليتزر تحت تاثير شيرين‌كاري‌هاي دونالد ترامپ در كاخ سفيد و رسوايي‌هاي جنسي هاروي واينستين در هاليوود بود، كندريك لامار به ستاره بخش موسيقي تبديل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او براي آلبوم «لعنت» جايزه‌اي را به دست آورد كه از سال 1943 تا همين سال گذشته هرگز به موسيقي پاپ نرسيده و هميشه سهم چهره‌هاي موسيقي كلاسيك و جاز بود.

جايزه بخش موسيقي آخرين جايزه‌اي بود كه شامگاه دوشنبه در مراسم پوليتزر در دانشگاه كلمبيا در نيويورك‌سيتي اهدا شد. براي خواندن نام برنده، دانا كندي روي صحنه آمد؛ مدير اجرايي پوليتزر و نخستين زن و چهره رنگين‌پوست كه جايزه را اهدا كرد. كندي هنگام گفتن نام لامار لبخندي به نشانه رضايت روي لب داشت. با انتشار خبر اهداي جايزه پوليتزر موسيقي به يك رپر، بسياري از كارشناسان از دلايل اين اقدام گذشتند و اين پرسش را مطرح كردند كه «چرا اينقدر دير؟»

تقريبا 60 سال از پيدايش موسيقي پاپ در آمريكا و دنيا مي‌گذرد و در تمام اين سال‌ها جوايز معتبر و رسمي همواره سعي براي ناديده گرفتن ارزش‌هاي هنري و اجتماعي آن به ويژه براي رنگين‌پوستان داشته‌اند. نكته اينجاست كه تا 1996 و برنده شدن جورج واكر، هرگز جايزه پوليتزر به يك چهره آفريقايي/آمريكايي اهدا نشده بود. در 2004 هم مديران پوليتزر تغييري كوچك در قوانين خود دادند تا موسيقي‌هاي غير از كلاسيك اروپايي هم بتوانند در آن رقابت كنند.

چهار سال پس از شورش‌هاي فرگوسن كه نتيجه قتل دلخراش مايكل براون سياهپوست به دست يك پليس سفيدپوست بود، اهداي جايزه پوليتزر به يك خواننده رپ رنگين‌پوست معنايي ديگرگون دارد. لامار اين روزها دوران اوج خود را مي‌گذراند و به نماد خشم مقدس و موسيقي سياسي سياهان تبديل شده است. دوستداران و كارشناسان موسيقي آنچه اين روزها در دنياي رنگين‌پوستان شنيده مي‌شود را به دوران طلايي موسيقي سول در دهه 1970 تشبيه مي‌كنند.

در همین زمینه: انتقاد خواننده پینک فلوید از کلاه‌سفیدهای سوریه توقف انتشار نسخه مکتوب هفته‌نامه موسیقایی پس از ۶۶ سال بازگشت رولینگ استونز به صحنه موسیقی بریتانیا پس از پنج سال انتصاب نخستین مدیر زن در دنیای مردانه موسیقی وین

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۸۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای اعضای بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرحسام علیرضایی رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران برای نخستین بار در کشور موفق به اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی شد.

وی خاطرنشان کرد: واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه مذکور به عنوان واحد پیشرو در امر اهدا پس از مرگ قلبی در کشور طی سه سال اخیر موفق به اهدای اعضای بیماران پس از مرگ قلبی به نیازمندان عضو شده است.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت افزود: به تازگی تیم فراهم آوری اعضا این دانشگاه به سرپرستی سام زراعتیان نژاد جراح قلب و عروق و عضو هیأت علمی دانشگاه موفق به فراهم آوری اعضای پیوندی از اهداکننده مبتلا به آمبولی ریه و ایست کامل قلبی شد که گیرندگان اعضا پس از دریافت عضو با شرایط عمومی خوب از بیمارستان ترخیص شدند.

وی عنوان کرد: این نوع اهدا در کشور و حتی در جهان بر اساس طبقه بندی ماستریخت بی نظیر و در صورت وجود کم نظیر است. در حال حاضر از افراد پس از مرگ مغزی (DBD) و در شرایط خاص از افراد پس از مرگ قلبی (DCD) با استفاده از فناوری‌های خاص که به آن فناوری برتر گفته می‌شود، اعضا با موفقیت به اهدا می‌رسد.

علیرضایی افزود: این روش جدید اهدا در کشور به عنوان منبع جدید تأمین اعضا می‌تواند میزان لیست بیماران در انتظار دریافت اعضا را کاهش دهد.

وی از زحمات تیم واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی ایران و همکاران پرتلاش اداره پیوند و فراهم آوری اعضا و نسوج وزارت بهداشت قدردانی کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد/ برداشت استخوان زانوی اهدا کننده عضو برای ترمیم به ۳ بیمار
  • افزایش 8 درصدی مبلغ جایزه رولان گاروس
  • اهدای عضو جوان ۲۲ ساله کرمانی
  • افزایش ۸ درصدی مبلغ جایزه رولان گاروس
  • آخرین مهلت ارسال اثر به دومین رویداد «اهدای جایزه جوانی جمعیت» در همدان 
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای اعضای بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو بیمار پس از ایست کامل قلبی
  • بروزرسانی قوانین اسکار ۲۰۲۵؛ از اهدای جایزه بهترین موسیقی فیلم به ۳ آهنگساز تا تغییر نام برخی از جوایز