Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز فرهنگ ایرانی و زبان فارسی «خیام» در دانشگاه نبریخای مادرید باحضور دکتر حسین سلیمی، سفیر ایران در اسپانیا و جمعی از مسئولان اسپانیایی مرکز فرهنگ ایرانی و زبان فارسی «خیام» در دانشگاه نبریخای مادرید افتتاح شد. 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر حسین سلیمی اظهار کرد: امروز مراسم گشایش مرکز فرهنگ ایرانی و زبان فارسی "خیام" در دانشگاه نبریخا را برگزار می‌ کنیم که این کار با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این اولین مرکز آموزش زبان فارسی‌ است که در یکی‌ از دانشگاه‌های اسپانیا دایر می‌‌شود و دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان هماهنگ کننده روابط دانشگاهی ایران و اسپانیا با این اقدام گام بلندی برای گسترش فرهنگ ایرانی و آموزش زبان فارسی‌ در دانشگاه اسپانیا برداشته شد.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: به رغم روابط نزدیک فرهنگی‌ دو کشور، روابط دانشگاهی ایران و اسپانیا هنوز به آن حد مطلوب نرسیده است و کرسی‌های زبان فارسی‌ در دانشگاه اسپانیایی رونق ندارند و بیشتر واحدهای زبان فارسی، حتی در ذیل دپارتمان‌های زبان عربی‌ تدریس می‌شود.

سلیمی عنوان کرد: گامی‌ که اکنون برداشته شد، به نوعی جایگاه متفاوت و متمایز برای زبان و فرهنگ فارسی‌ در دانشگاه‌های اسپانیا به وجود می‌‌آورد و ما امیدواریم که در صورت موفق شدن این حرکت، بتوانیم با همکاری دانشگاه‌های دیگر ایران و اسپانیا، کرسی‌ها و مراکز زبان فارسی‌ را در دانشگاه اسپانیایی گسترش دهیم.

خواکین اسپایارگاس معاون دانشگاه نبریخا در سخنانی، با تشکر از حضور استادان دانشگاه ایرانی، آمادگی دانشگاهش در آغاز هرچه زودتر همکاری‌ها و تبادلات علمی‌ با دانشگاه علامه طباطبائی را اعلام کرد.

وی از دانشگاه علامه طباطبائی به خاطر مساعدت در پیشبرد همکاری‌های فرهنگی‌ دو کشور و آشنایی دانشجویان اسپانیایی با فرهنگ، هنر و تاریخ تمدن ایران زمین قدردانی‌ کرد.

اسپایارگاس ضمن اشاره به اینکه دانشجویان اسپانیایی با آغاز کلاس‌های فارسی‌ می‌‌توانند فرهنگ و زبان فارسی‌ را فرا گیرند، تصریح کرد: به احتمال زیاد، ما موسسه موازی در دانشگاه علامه طباطبائی خواهیم داشت تا دانشجویان ایرانی بتوانند با فرهنگ و زبان اسپانیایی شوند.

محمدحسن فدایی‌فرد سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا، گفت: جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی اسپانیا با روابط تاریخی چندصد ساله و تاریخ و تمدن بزرگ و دیرین خود، مهد دانشمندان بنام بوده است و در تاریخ تمدن، علم، فرهنگ و هنر جهان نقش مؤثر و ماندگار ایفا کرده‌ا‌ند و دو زبان فارسی‌ و اسپانیایی بستر این تاریخ‌سازی بوده‌ا‌ند.

وی با اشاره به اینکه در دو سال گذشته، تحولات قابل توجهی‌ در روابط دو کشور به وقوع پیوسته، گفت: تهران و مادرید مصمم هستند روابط را در تمام زمینه‌های فرهنگی، علمی، سیاسی و اقتصادی توسعه دهند.

فدایی فرد تصریح کرد: زبان فارسی، زبان یک قوم و یا حتی یک ملت نیست بلکه میراث مشترک اندیشه‌ورزی بخش وسیعی از ملل مشرق زمین است، میراثی که دربردارنده غنی‌ترین گونه‌های اندیشه فلسفی‌، عرفانی، زیبایی‌شناسی‌ کلام و لذت‌های سمعی و بصری، خط و سنن و آداب و رسوم ماندگار انسانی‌، تاریخ ملت‌ها و شکوه توانایی انسان در بروز احساسات و افکار از طریق شعر و کلام شاعرانه است.

در این مراسم که رایزن فرهنگی‌ ایران، رئیس و برخی استادان دانشگاه علامه طباطبایی و جمعی از استادان و دانشجویان دانشگاه‌های مادرید حضور داشتند،

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۳۴۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار می‌شود

به گزارش خبرآنلاین،در این نشست دکتر غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، دکتر محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر رودرا گائوراو شرست، سفیر کبیر جمهوری هند در تهران، دکتر محمدجعفر یاحقی، عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی سخنرانی خواهند داشت.
از دیگر برنامه‌های «آیین پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی» برگزاری نشست‌های تخصصی در روزهای ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت است که در زمان صبح و عصر برگزار می‌شود.
نخستین دورۀ «آیین پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی» در سال ۱۳۹۷ به پیشنهاد فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزار شد و امسال پنجمین دورۀ آن برگزار می‌شود.
شرکت در این مراسم و نشست‌های تخصصی آن برای علاقه‌مندان آزاد است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904349

دیگر خبرها

  • آیین پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار می‌شود
  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از دانشگاه علامه 
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • استارتاپ‌های اسپانیایی از مایکروسافت شکایت کردند
  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود