Web Analytics Made Easy - Statcounter



نواب پیشنهاد رئیس جامعه‌المرتضی را درباره جدا شدن قم از کشور، ویژه‌خواری تفسیر و تأکید کرد که علما به شدت مخالف این موضوع هستند.

به گزارش اعتماد آنلاین، ابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به پیشنهاد رئیس جامعه‌المرتضی که خواستار جدایی قم و تشکیل کشوری جدید شده بود واکنش نشان داد و گفت: «این پیشنهاد یک ویژه‌خواری محسوب می‌شود که علما به شدت با آن مخالفند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او با اظهار اینکه «کل ایران ام‌القری جهان اسلام است و نیازی به یک واتیکان جداگانه ندارد» گفت: «قم خصوصیت و ویژگی‌‌ای ندارد که مشهد نداشته باشد یا مشهد هم خصوصیتی ندارد که ری نداشته باشد. در تاریخ ۱۴ قرن تشیع در ایران بسیاری از شهرهای کشور جایگاه و زادگاه تشیع بوده‌اند؛ اینطور نبوده که ما بخشی را جدا کنیم و بگوییم تمایزی دارد و مردم آن بخش اعتقاد و دلبستگی‌ای دارند که سایر مردم ایران ندارد.»

نواب با یادآور اینکه «در طول تاریخ ما علمایی از شهرهای مختلف داشتیم که برای قم و مشهد نبودند بلکه از همه شهرهای کشور بودند، مثلاً شیخ انصاری برای دزفول بود» گفت: «آقایی که چنین پیشنهادی داده فکر می‌‌کند دیانت مردم دزفول از مردم قم کمتر است؟ نمی‌دانم ایشان چه خصوصیتی در قم دیده که گفته‌اند قم ام‌القری و واتیکان شود! آیا این پیشنهاد را به خاطر حضور تعدادی روحانی در قم داده است؟ اگر دلیل این است خوب زمانی حوزه علمیه اصفهان، حوزه برتر کشور بود.»

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: «من هیچ ویژگی در قم نمی‌بینم که واتیکان شود. مشهد هم حوزه بزرگی دارد؛ چرا مشهد واتیکان نشود؟! چرا اصفهان نشود؟! چرا دزفول نشود؟! با چه ملاکی ایشان پیشنهاد داده است که قم واتیکان شود؟ ایران یکپارچه است و همه مردمش یک اعتقاد دارند. مگر اعتقاد و تدین مردم دزفول کمتر از مردم قم است؟‌! قم چه خصوصیت ویژه‌ای دارد؟! ما این خصوصیت را نمی‌فهمیم. آیا تجمع چند هزار طلبه ملاک است؟! خوب این طلبه‌ها در اصفهان و مشهد هم هستند.»

نواب پیشنهاد رئیس جامعه‌المرتضی را ویژه خواری تفسیر و تأکید کرد که علما به شدت مخالف هستند که قم جدا شود.

او گفت: «این پیشنهاد یعنی ما جدایی‌طلبی را از قم شروع کنیم، آن زمان مردم استان‌های دیگر هم می‌گویند ما هم می‌خواهیم جدا شویم و دور ما هم دیوار بکشید.»

رئیس هیأت مدیره مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با یادآوری جدا شدن بخش‌های مختلف ایران در برهه‌‌های مختلف تاریخ گفت: «در طول تاریخ هر جنگی که شد بخشی از ایران جدا شد. تنها زمانی که نتوانستند بخشی از ایران را جدا کنند هنگام حمله صدام و زمامداری روحانیون بوده است. آن زمان چون روحانیت پشت داستان بود نگذاشتند یک وجب از خاک کشور کم شود. با این تفاسیر آیا درست است با چنین پیشنهادی روحانیون عامل تفرقه و جدایی شوند و مردم بگویند روحانیت جدایی‌طلب، انحصارطلب و ویژه‌خوار است.»

نواب گفت: «چنین پیشنهادهایی ذهن مردم را مشوش و آن‌ها را نسبت به روحانیت بدبین می‌‌کند. با این پیشنهادها مردم خواهند گفت روحانیون دنبال باج‌خواهی هستند. ما نباید با این پیشنهادها چنین تصوراتی را در ذهن مردم بیاوریم.»

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اظهار اینکه «روحانیت در طول تاریخ خادم و خدمتگزار مردم بوده است» گفت: «ایران جدایی‌ناپذیر است و هیچ واتیکانی در کار نیست.»

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۵۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش جمیله علم الهدی به اخبار مربوط به برخورد بد با زنان در ایران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جمیله علم الهدی، همسر رئیس دولت سیزدهم در سفر به پاکستان گفت که به دلیل سکوت ما، اسرائیل به ادامه خشونت تشویق شد.

به گزارش عصر ایران، همسر رئیس دولت سیزدهم گفت: خداوند هرگز کسانی را که سکوت کرده‌اند را نمی‌بخشد، سکوت آن‌ها بدتر از جنایتی است که در فلسطین رخ می‌دهد.

علم الهدی افزود: آنچه در غزه در حال وقوع است در جهان بی سابقه است. اما ما به مادران و خواهرانمان افتخار می‌کنیم که با این همه ساکت نمی‌نشینند و با اسرائیل می‌جنگند.

وی افزود: نه تنها زنان غزه، بلکه روزنامه نگاران و پزشکان نیز داوطلبانه در غزه حضور دارند.

همسر رئیس دولت سیزدهم ایران اظهار کرد: در مورد زنان غزه تصور می‌شود که آن‌ها ترس دارند، اما زنان فلسطینی در مقابل نسل کشی اسرائیل بی‌باک هستند. اسرائیل خود را پیرو حضرت موسی می‌داند، اما در واقع از پیروان فرعون هستند.

جمیله علم الهدی با اشاره به اخباری که رسانه‌های غربی درباره برخورد بد با زنان ایرانی منتشر می‌کنند، گفت: از رسانه‌های غربی می‌خواهم که به ایران بیایند و وضعیت را خودشان ببینند.

وی در ادامه گفت که بسیار خوشحالم که به پاکستان سفر کرده ام، قبل از اینکه به پاکستان بیایم، فکرم در مورد پاکستان مثبت بود، اما بعد از آمدن به اینجا، فکرم مثبت‌تر شد.

27211

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899832

دیگر خبرها

  • واکنش پلیس آگاهی به فیلمبرداری مردم از صحنه جرائم
  • تجمع جامعه دانشگاهی مشهد در محکومیت برخورد با حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا 
  • تجمع دانشگاهیان مشهدی در محکومیت جنایات آمریکا
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاه‌های آمریکا‌
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی به روسای دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از تجمعات ضداسرائیلی دانشجویان
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیسی، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • توجیه روزنامه دولت: در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیس جمهور ، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • واکنش جمیله علم الهدی به اخبار مربوط به برخورد بد با زنان در ایران
  • نور فلسفه و حکمت، روشنی‌بخش مسیر نصف جهان شدن اصفهان