Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از دیجیتال ترندز، محققان انگلیسی دانشگاه وارویک می گویند البته این کار توسط افراد عادی و با استفاده از میخ و چکش قابل انجام نیست و ایجاد تغییرات در صفحات خورشیدی برای افزایش قدرت جذب آنها باید به طور دقیق و عملی و توسط افراد متخصص انجام شود.

در این روش حالت و شکل اصلی کریستال های نوع پی و ان که برای تولید نیمه هادی فتوولتائیک به کار گرفته می شوند، تغییر می یابد و آنها از حالت عادی خارج می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امروزه اکثر صفحات خورشیدی موجود در بازار متشکل از دو لایه هستند که در مرز اتصال این دو لایه از کریستال های یادشده استفاده می گردد. زمانی که صفحات خورشیدی نور را جذب می کنند، کریستال های یادشده به ذخیره سازی و هدایت این نور کمک می کنند و در نهایت جریان برق را خلق می کنند.

صفحات خورشیدی فعلی در مجموع قادر به جذب و تبدیل ۳۳.۷ درصد از انرژی خورشیدی دریافتی به برق هستند. اما با تغییر شکل و حالت کریستال های مورد استفاده که در ابعاد نانو رخ می دهد، میزان جذب نور خورشید بیشتر شده و به تبع آن برق بیشتری تولید می شود. البته این تحقیق هنوز در نیمه راه خود است و امید می رود با بررسی های بیشتر میزان تولید برق از طریق صفحات خورشیدی به دو برابر میزان فعلی برسد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۷۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران

محمد مهدی عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید می‌شود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.

او  افزود:استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار می‌رود و در همه عرصه‌های کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیره‌های مهم در استان مازندران به شمار می‌رود که قابلیت توسعه دارد.

عباس زاده  با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری می‌کند، کفت: مازندران از ظرفیت‌های بالقوه‌ای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید می‌شود.

او  با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می‌شود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استان‌های همجوار مشارکت دارد، گفت: در سالجاری با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.

عباس زاده ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سال‌های آینده با حمایت‌های بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد
  • ابداع صفحات خورشیدی خم شونده و قابل شستشو 
  • زنان در چه سنی دیگر توانایی باروری نخواهند داشت؟
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز