Web Analytics Made Easy - Statcounter

 گروه شرکت‌های اشترومن، بزرگ‌ترین تولیدکننده ایمپلنت‌های دندانی در جهان و شرکت کوشا فن پارس، در ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ هم‌زمان با کنگره سالیانه دندانپزشکی ایران EXCIDA، یک قرارداد همکاری مشترک در راستای تولید ایمپلنت‌ دندانی با طراحی و برند ایرانی امضا کردند.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام شرکت مهندسی و تولیدی کوشا فن پارس، پیشرفت صنعت دندانپزشکی ایران در سال‌های گذشته چشمگیر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخه‌ای از پزشکی با بیش از ۳۰۰۰ مرکز و کلینیک خدمات دندانپزشکی، حدود ۴۶ دانشگاه و دانشکده و مراکز تحقیقاتی پویا که هر روزه به تعداد آن‌ها افزوده می‌شود. روش درمانی ایمپلنت دندانی به‌عنوان جایگزین برای ریشه‌دندان طبیعی از دست‌رفته، روشی قابل‌اطمینان و با نتایج اثبات‌ شده که در سال‌­های اخیر اقبال عمومی نسبت به این روش درمانی در ترمیم و زیبایی با توسعه چشم­گیری مواجه بوده است. با استناد به آمارهای رسمی، مصرف سالیانه ایمپلنت دندانی در کشور بیش از ۶۷۰ هزار عدد در سال ۹۶ بوده که این میزان مصرف با توجه به میزان موفقیت بالا و حضور شرکت‌های متعدد در بازار ایران رشد سالیانه حدود ۵ درصد را شامل حال خود کرده است.

شرکت مهندسی و تولیدی کوشا فن پارس تولیدکننده تجهیزات دندانپزشکی، تنها شرکت دانش‌­بنیان این حوزه صنعتی بوده که صادرات به بیش از ۲۵ کشور را در سابقه ۳۰ ساله خود محفوظ دارد. این شرکت تولیدی «طرح تولید ایمپلنت دندانی» را که از اولویت‌های تولید در صنعت سلامت است، از سال ۱۳۹۳ آغاز کرد. پس از انجام مطالعات بازاری و امکان­‌سنجی­‌های تکنولوژیکی؛ با بهره‌­گیری از نخبگان دانش‌­آموخته رشته­‌های مهندسی پزشکی، مهندسی مکانیک و مهندسی مواد به همراه گروه مشاورین دندان‌پزشکان در تخصص‌­های جراحی فک و صورت، پریودنتولوژی و پروتزهای دندانی، فاز طراحی محصول و فرآیندهای تولید، تاسیس اولیه خط تولید و آزمایشگاه­‌های مرتبط، خرید ابتدایی تجهیزات و ماشین­‌آلات را آغاز و نمونه‌­های اولیه محصول جهت انجام تست‌­های تخصصی (مکانیکی، بیولوژیکی و آنالیز مواد) تولید شد.

از سوی دیگر پس از برجام و ایجاد بستر مناسب برای سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ دنیا در ایران، گروه اشترومن، شرکت سوئیسی و شناخته‌شده در جهان که طی ۲۳ سال گذشته از طریق شرکت توزیع‌کننده داخلی، تأمین‌کننده راهکارهای ایمپلنتی در ایران بوده، تصمیم به حضور مستقیم و سرمایه‌گذاری در ایران گرفت. این شرکت پس از افتتاح دفتر مرکزی در تهران با عنوان شرکت اشترومن خاورمیانه، به‌طور مستقیم با دندان‌پزشکان ایرانی، کلینیک‌ها، لابراتوارهای دندان‌پزشکی و نمایندگان دانشکده‌های دندان‌پزشکی در ارتباط بود. این مجموعه با شناسایی هرچه بیشتر بازار بالقوه ایران و با هدف توسعه و ارتقای صنعت دندانپزشکی با شرکت کوشافن پارس همکاری در طرح تولید ملی یک برند ایرانی ایمپلنت دندانی را کلید زد. این همکاری شامل سرمایه‌گذاری مستقیم، انتقال تکنولوژی، آموزش و پشتیبانی علمی و فنی است.

گروه اشترومن به پیروی از سیاست‌های جهانی خود، از ابتدای حضور در ایران اعلام کرد که به دنبال فرصت‌هایی برای تولید یک ایمپلنت ایرانی برای بازار ایران است.

پیرو عقد تفاهم‌نامه همکاری در سال ۱۳۹۶ همزمان با بیستمین نمایشگاه ایران ­هلث که با حضور مسئولان عالی‌رتبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور انجام شد، پس از یک سال مذاکره و رایزنی در خصوص همه اصول و جوانب همکاری شامل ارزیابی‌­های حقوقی، علمی، صنعتی و تجاری صورت پذیرفت و متن قرارداد با موضوع تأسیس شرکت جدید مشترک برای تولید ایمپلنت دندانی با برند جدید ملی با طراحی متفاوت، تهیه شد.

به همین منظور در ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ در سالن تشریفات اصفهان در محل نمایشگاه­‌های بین‌­المللی تهران مقارن با کنگره سالیانه دندانپزشکی ایرانEXCIDA، مراسم عقد قرارداد بین دو شرکت با حضور مسئولان عالی‌­رتبه از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اتاق بازرگانی تهران و ایران-سوئیس، سازمان توسعه تجارت و سفارت سوئیس در تهران برگزار شد. این قرارداد توسط ولفگانگ بکر، قائم‌مقام مدیرعامل شرکت StraumannGroup سوئیس و دکتر مجید روحی مدیرعامل شرکت کوشا فن پارس امضا شد.

امید است در سال حمایت از کالای ایرانی؛ به دلیل برخورداری این طرح از سطح بالای تکنولوژی که مستلزم به‌کارگیری نیروهای متخصص دانشگاهی بوده، شاهد کارآفرینی تخصصی برای فارغ‌التحصیلان نخبه آماده‌به‌کار باشیم. همچنین با تولید با کیفیت ایمپلنت دندانی مطابق با استانداردهای جهانی که تحت نظارت کمپانی صاحب تکنولوژی صورت می­‌پذیرد، بتوانیم علاوه بر پوشش حداکثری بازار کشور و فراهم آوردن امکان دسترسی اقشار مختلف جامعه به محصول باکیفیت و با هزینه کمتر و اطمینان از پشتیبانی پس از فروش، خط صادرات قابل‌ توجه این محصول برای تقویت پایه­‌های اقتصاد مقاومتی و دانش‌­بنیان کشور راه‌اندازی شود و موجبات ارتقای سطح علمی و فناوری حوزه تجهیزات پزشکی و همچنین سطح بهداشت دهان و دندان فراهم آید.

درباره گروه اشترومن

گروه شرکت‌های اشترومن با هدف جلوگیری از خرابی و از دست دادن دندان، با همکاری کلینیک‌ها، مؤسسات و دانشگاه‌های پیشتاز، توانسته است با تحقیق و توسعه‌ ایده‌های خود، جهت استفاده در جای‌گذاری و ترمیم دندان به ساخت و تولید ایمپلنت‌های دندان، ابزارآلات، پروتزهایCADCAM، بیومتریال و راهکارهای دیجیتالی دست پیدا کند. دفتر مرکزی گروه اشترومن در جهان، در شهر بازل سوئیس واقع‌ شده است. این شرکت دارای ۳۸۰۰ نفر پرسنل در سراسر دنیا بوده و محصولات، راهکارها و خدماتش به‌واسطه شبکه‌ای گسترده از شرکا و زیرمجموعه‌های توزیع‌کننده در بیش از ۱۰۰ کشور دنیا در دسترس مصرف‌کنندگان است.

اشترومن از معدود شرکت‌هایی است که همواره توجه ویژه‌ای به حوزه تحقیق، توسعه و پرورش داشته به‌طوری‌ که همکاری با گروه بین‌المللی ITI، این شرکت را قادر ساخته تا جلسات آموزشی متعددی نظیر ایمپلنت، پروتز، ترمیم بافت و راهکارهای پیشرفته دیجیتال در تمام سطوح دندانپزشکی حرفه‌ای در دنیا برگزار کند. انجمن بین‌المللی ایمپلنتولوژی(ITI)، شبکه‌ای مستقل و بین‌المللی، شامل متخصصان دندانی از کلینیک‌های پیشرو، مؤسسات تحقیقاتی و دانشگاه‌های معتبر دنیا است.

در حال حاضر گروه اشترومن بزرگ‌ترین سهام‌دار بازار در صنعت جهانی ایمپلنت است. علت اصلی رشد اشترومن را می‌توان خواست و اراده این شرکت در جهت تبدیل به سازمانی با عملکرد عالی و پیشرو در ارائه راهکار درزمینه جایگذاری دندان دانست.

بنابراین نام تجاری گروه اشترومن با پیشروی در عرصه راهکارهای جایگذاری دندان در جهان، لبخند و اطمینان را برای همگان به ارمغان می‌آورد. ضمناً آن‌ها برندهای جهانی و بین‌المللی را که به‌واسطه خلاقیت، کیفیت و عملکرد بدون نقص در زمینه جایگذاری دندان و زیبایی شناخته می‌شوند، متحد کرده‌اند(همچون برندهای (Neodent, Instradent, Medentika, Etkon

دفتر مرکزی گروه اشترومن در ایران در خیابان شریفی، خیابان گاندی شمالی واقع‌ شده است. برای ارتباط مستقیم با دفاتر خدمات پس از فروش، تلفن ۸۸۸۷۴۴۸۷، داخلی ۲۰۱ برای سؤالات فنی و نیز داخلی ۲۰۲ برای سؤالات پزشکی با در نظر گرفته‌ شده است.

درباره شرکت مهندسی و تولیدی کوشا فن پارس

شـرکت مهندسـی تولیدی کوشـا فن پارس در زمینه تولید تجهیـزات دندانپزشـکی و دندانسـازی و نیـز تامین مـوادمصرفی فعالیت می‌کند. کوشـافـن پـارس بزرگ‌ترین تولیـدکننده تجهیـزات و لوازم دندانپزشـکی و دندانسـازی در کشـور است کـه بـا سرمایه‌گذاری در بخـش تحقیـق و توسـعه و باهدف توسـعه فنـاوری در زمینـه طراحـی، سـاخت و تولیـد تجهیـزات مرتبـط بـا صنعت دندانپزشـکی و دندانسـازی فعالیت دارد. هم‌اکنون محصـولات تولیدی این شرکت با بالاتریـن کیفیت و قیمت رقابتی نسـبت بـه سـایر برندهـای هم‌تراز خود در دنیـا مورد استفاده مصرف‌کنندگان قـرار می‌گیرد.

کوره‌های دندان‌سازی شامل کوره پرسلن AT ۱۰۰ و AT ۳۰۰ تمام اتوماتیک، کوره پرس AT ۳۰۰P تمام‌اتوماتیک، کوره پرسلن AT ۳۰۰۰ تمام‌اتوماتیک، کوره‌های حذف موم سیلندر، کوره گلیزر، کوره زینترینگ زیرکونیا است. میزهای تولیدی این شرکت به دو گروه لابراتواری و آموزشی کلینیکی تقسیم می‌شود؛ و اتوکلاو دندانپزشکی نوع B که جدیدترین محصول تولیدی این شرکت مطابق با استانداردهای روز جهان است.

دفتر مرکزی این مجموعه در تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، بالاتر از بیمارستان آتیه، خیابان سپهر، شماره ۴۵ واقع شده؛ علاقه‌مندان می‌توانند با شماره ۴۲۸۰۴-۰۲۱ تماس بگیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۸۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد و کشاورزی، جمعیت بازدید کننده در کنار نمایندگان ایرانی شرکت‌ها و صدها بازرگان خارجی عبور و مرور در ۸۰۰ غرفه ۱۷ سالن نمایشگاه را بسیار سخت می‌کند. برای فرصت دو ساعته، چاره‌ای جز انتخاب نیست. انتخاب اساسی وزیر حضور در غرفه‌های فعال در زمینه تحقیقات، دانش‌بنیان، صنایع ماشین‌آلات کشاورزی، بسته‌بندی و غرفه صادر کنندگان نهایی این محصولات بیشتر نمود دارد.

در این نمایشگاه پنج روزه، محصولات و دستاوردها در حوزه‌های مختلف صنعتی و کشاورزی در هفت گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، فرش و صنایع دستی و …عرضه می‌شد.

نخستین انتخاب وزیر جهاد کشاورزی حضور در میان محققان است که در چندین غرفه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناورانه مستقر بودند. توصیه وزیر به معاونان خود به ویژه رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بر تسهیل امور مجوزها استوار است تا محققان و فن‌آوران در پیچ و خم‌های اداری اذیت نشوند.

تولید کننده‌ای می‌گوید: «ما تولید گوشت گیاهی داریم»، اقدامی که توجه آقای نیکخت را به خود جلب می‌کند. از قیمت نهایی می‌پرسد و تولید کننده می‌گوید: «قیمت نهایی محصول ما در هر کیلو فقط ۱۵۰ هزار تومان است در حالی که دو برابر گوشت حیوانی هم پروتئین دارد.»

در غرفه جهاد دانشگاهی تولید آزمایشگاهی جنین حیوانی هم مورد توجه وزیر قرار می‌گیرد که نماینده شرکت تولید کننده جنین حیوانی می‌گوید: «سالانه ۳ هزار جنین آزمایشگاهی در این شرکت زیرمجموعه جهاد دانشگاهی تولید می‌کنیم» اما برای توسعه کار به بازارهای صادراتی خارجی نیاز دارند که از وزیر جهاد کشاورزی تقاضای همکاری دارد.

علاقمندی وزیر جهاد کشاورزی برای برگزاری نشست ویژه با نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، مورد توجه همراهان قرار می‌گیرد تا در برنامه‌های کاری وزارتخانه قرار گیرد.

تولید کننده ادوات کشاورزی از استان همدان اصرار دارد که وزیر هم در غرفه حاضر شود و هم به استان همدان سفر کند و از نزدیک ۱۱۰ مدل ماشین‌آلات تولید این شرکت ایرانی را ببیند که بازارهای صادراتی هم دارد.

او توضیح می‌دهد: «سالانه سه هزار ماشین مورد نیاز صنعت کشاورزی در بخش‌های مختلف کاشت، داشت و برداشت را تولید می‌کنیم.»

صنایع بسته‌بندی و صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی هم مورد توجه ویژه وزیر جهاد کشاورزی است. یکی از تولید کنندگان دستگاه‌های صنایع تبدیلی می‌گوید: «وقتی یک کیلو سیب‌زمینی به فرآوره تبدیل می‌شود بالغ بر ۲۰ تا ۵۰ برابر ارزش افزوده می‌یابد. ما به جای صادرات سیب‌زمینی باید فرآورده نهایی صادر کنیم.»

تولید کننده دیگر صنعت بسته‌بندی غذا می‌گوید: «وضعیت کیفی محصولات ایرانی کاملاً در لبه علم جهانی بسته‌بندی مواد غذایی قرار دارد، با اینکه رقابت در این علم و صنعت امروزه به ساعت رسیده است.»

وزیر جهاد کشاورزی با تأیید سخنان این تولید کننده می‌گوید: «وظیفه ما حمایت از عملی شدن این تفکر با ارزش است و با صمیم قلب کمک می‌کنیم.»

شرکت دیگر، صادر کننده بزرگی است، نماینده شرکت می‌گوید: «ما بازارهای پایدار صادراتی داریم که با ایجاد زیرساخت‌های مناسب در روسیه، عراق و سلیمانیه و نیز صادرات به کانادا، ۱۲ منطقه اروپایی، هلند و آلمان بدست آوردیم؛ اما اگر شرایط صادراتی تسهیل شود ما می‌توانیم ۱۰ برابر بیشتر صادرات داشته باشیم زیرا مصرف کننده خارجی در میان انبوه نمونه‌های خارجی، محصول ایرانی را به دلیل امنیت غذایی محصول انتخاب می‌کند و این انتخاب برای نام ایران بسیار باارزش است.»

در غرفه استانداری مازندران از وزیر جهاد کشاورزی می‌خواهند به توسعه زیرساخت‌های صنعت شیلات مازندران کمک کند.

نماینده استانداری می‌افزاید: «یکی از حوزه‌های مهم اقتصادی و درآمدی مردم استان‌های شمالی شیلات است که نقش مهم در ایجاد اشتغال و توسعه اقتصاد این خطه و به تبع آن کشور می‌تواند ایفا کند.»

در غرفه خراسان جنوبی نیز، جعفری رئیس جهاد کشاورزی علاوه بر توضیح ارزش افزوده برای تولیدات کشاورزی استان، می‌گوید: «۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی در قالب کتابی به ۲ زبان زنده دنیا ترجمه شده و در اختیار سرمایه‌گذاران و تجار قرار می‌گیرد، زنجیره‌های ارزش استان (گوهرسنگ‌ها، زعفران، زرشک و بنتونیت) هم به پنج زبان ترجمه شده‌اند.»

حسینی رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی هم می‌گوید: «ما دو هزار تعاونی در استان داریم که عمدتاً در حوزه کشاورزی فعال هستند.»

مؤسسه تحقیقات خاک و آب کشور هم در غرفه بسیار بزرگی، دستاوردهای برتر خود در زمینه کودهای زیستی و بیوتکنولوژی خاک را به نمایش گذاشت. مواردی مانند اکسید کننده‌های گوگرد، حل کننده‌های فسفر، محرک‌های رشد گیاه، میکروارگانیسم‌های تجزیه کننده مواد آلی و انواع مورد استفاده در زیست پالایی نفت در این نمایشگاه عرضه شدند.

تولید کننده‌ای می‌گوید: «ما با همین میکروارگانیسم‌های تجزیه می‌توانیم از کمپوست مواد آلی تا گوشت مصنوعی که دو برابر گوشت طبیعی پروتئین دارد، به صورت میکروبی تولید کنیم.»

نماینده شرکت‌ها می‌گوید: «۶۴۰ شرکت دانش‌بنیان در پارک‌های ملی و دهکده‌های علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی فعال هستند.»

آقای نیکبخت در گفتگو با فعالان این عرصه می‌گوید: «هر قدر فضای رشد و کار به شرکت‌های دانش‌بنیان داده شود هم سبب رونق کسب و کار است و هم ارزش افزوده محصولات کشاورزی بیشتر می‌شود.»

بازرگانان از کشورهای مختلف آسیایی، آفریقایی و اروپایی در نمایشگاه حضور دارند. اعراب کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله کویت و عمان و عراق نمود بیشتری دارند. البته بازرگانانی از چین، کشورهای آفریقایی و اروپای شرقی نیز فراوان به چشم می‌آیند.

نمایشگاه اکسپوی ۱۴۰۳ تهران، علاوه بر ایجاد فرصتی مناسب برای معرفی صنعتگران و شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازارهای هدف جهانی و مشتریان بین‌المللی کالا و خدمات، بستر بی‌نظیری برای نمایش فرهنگ و تمدن ایرانی به شرکت کنندگان خارجی و همچنین ایجاد و توسعه دیپلماسی فرهنگی و علمی بین ایران و دیگر کشورهای جهان هم بوده است.

کد خبر 6094360

دیگر خبرها

  • از استخر‌های بزاق تا وجود میلیون‌ها باکتری در دهان
  • آریایی‌ها چه کسانی بودند؟/ نگاهی عمیق به مهاجرت آریایی‌ها به فلات ایران
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی