Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌و‌پرورش بیان کرد: افزایش سهم سوابق تحصیلی در کنکور سراسری منوط به تصمیم شورای سنجش و پذیریش دانشجو است و تاکنون پیشنهاد وزارت آموزش‌و‌پرورش مبنی بر افزایش این سهم مورد بررسی قرار نگرفته است.

عبدالرسول عمادی، رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌و‌پرورش در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره پیشنهاد وزارتخانه مبنی بر افزایش سهم سوابق تحصیلی در کنکور سراسری، گفت: در نظام پذیریش دانشجو سهمی برای سوابق تحصیلی دانش‌آموزان و سهمی هم برای نتایج آزمون‌های دروس عمومی و اختصاصی در نظر گرفته می‌شود که درصد سهم هر یک با توجه به اقتضاعات قانون در شورای سنجش و پذیریش دانشجو تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سازمان آموزش‌و‌پرورش پیشنهاد داده که سهم درصد سوابق عملکرد تحصیلی در کنکور سال 98 به 40 درصد ارتقاء یابد، افزود: افزایش سهم درصد سوابق عملکرد تحصیلی به معنای حذف کنکور نیست.

عمادی با بیان اینکه مطابق قانون سنجش و پذیریش دانشجو باید هر ساله سهم سوابق تحصیلی افزایش یابد، یادآور شد: از سال 93 تاکنون سهم سوابق تحصیلی در کنکور سراسری در سال‌های اول 25 درصد و طی سال‌های بعد 30 درصد با تاثیر مثبت در نظر گرفته شد.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌و‌پرورش یادآور شد: قانون تاکید کرده است که درصد سوابق تحصیلی در کنکور 25 درصد در نظر گرفته شود و سپس سالانه افزایش یابد تا نهایتا 85 درصد ظرفیت محل‌های دانشگاهی از محل سوابق باشد که در حال حاضر 85 درصد محقق شده اما سهم درصد تاثیر سوابق افزایش پیدا نکرده است.

وی درباره علت عدم افزایش سهم تاثیر سوابق تحصیلی یادآور شد: در قانون اصلاحیه آمده که با این افزایش باید متناسب با تحت پوشش رفتن دروس جدید در امتحان نهایی صورت گیرد و چون تاکنون دروس جدیدی به لیست امتحانات نهایی افزوده نشده، افزایش تاثیر نیز اعمال نشده است.

عمادی با تاکید براینکه افزایش سهم سوابق تحصیلی در کنکور سراسری منوط به تصمیم شورای سنجش و پذیریش دانشجو است، خاطرنشان کرد: در این شورا نمایندگانی از وزارت‌خانه‌های آموزش‌و‌پرورش، بهداشت و درمان، علوم و تحقیقات و مجلس شورای اسلامی حضور دارند که هر وزارتخانه 2 رای و مجلس شورای اسلامی یک رای دارد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۷۰۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان گفت: از آغاز اجرای برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی (۲۳ آبان۱۴۰۲) تا کنون ۲۴ هزار و ۱۰۷ نوآموز کردستانی بدو ورود به دبستان اقدام به نوبت‌گیری کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، طالب محمدی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به سنجش نوآموزان اظهار داشت:از آغاز اجرای برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی (23 آبان1402) تاکنون 24 هزار و 107 نوآموز بدو ورود به دبستان در استان اقدام به نوبت‌گیری کرده که از این تعداد 23 هزار و 604 نوآموز ارزیابی شدند.

وی سازمان آموزش و پرورش استثنایی را متولی و مجری اجرای برنامه سنجش دانست و افزود: 20 پایگاه در مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی ومداخله به‌هنگام رشدی- تربیتی در شهرستان‌ها و مناطق تابعه استان برای اجرای برنامه سنجش اختصاص یافته است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان کردستان عنوان کرد: اولیاء می‌توانند تا اواخر اردیبهشت ماه جاری با مراجعه به آدرس اینترنتی https://my.medu.ir نسبت به ثبت‌نام نوآموزان در پایگاه های سنجش محل زندگی خود اقدام کنند.

وی گفت: تعرفه عادی سنجش 600 هزار ریال و تعرفه عشایر، افاغنه و دانش‌آموزان بی‌بضاعت رایگان (از طریق شناسایی کد ملی واتصال به درگاه الکترونیک سازمان ملی هدفمندی یارانه‌ها) و پرداخت از طریق درگاه الکترونیکی است.

محمدی عنوان کرد: پیش بینی می‌شود امسال بیش از 30هزار نوآموز چهار و پنج ساله با مراجعه به مراکز جامع از لحاظ بینایی، شنوایی، جسمی و هوش ارزیابی شوند. استفاده از مراکز جامع سنجش به عنوان پایگاه سنجش، بهره‌گیری از نیروهای توانمند این مراکز، تغییر نوع و درجه پایگاه‌ها و اجرای برنامه سنجش در طول سال تحصیلی چهار ویژگی سنجش با رویکرد جدید است.

وی هدف برنامه سنجش را شناسایی به موقع مشکلات نوآموزان و تهیه بانک اطلاعات جامعی از نارسایی‌ها و نقاط ممتاز در ابعاد مختلف جسمانی، ذهنی، عاطفی واجتماعی کلیه کودکان ورود به مدرسه به منظور مداخلات به هنگام آموزشی وتوان بخشی جهت انجام برنامه‌ریزی آموزشی و درسی مناسب وجایدهی درست آنان برشمرد.

دبیر اجرایی ستاد سنجش استان کردستان ادامه داد: این اطلاعات و خصوصیات با هدف برنامه‌ریزی آموزشی و درسی مناسب متناسب با توانمندی و نیازهای نوآموزان، جایدهی مناسب، جلوگیری از هدررفت سرمایه‌های مادی و معنوی کشور، ارتقای وضعیت و حرکت در راستای استانداردهای آموزشی بین‌المللی، بهره‌برداری‌های مدیریتی و مداخلات بهنگام آموزشی و توانبخشی در اختیار متولیان آموزش وپرورش قرار می‌گیرد.

محمدی یادآور شد: یکی از گلوگاه‌های بسیار بنیادین در کیفیت بخشی نظام آموزشی، اجرای برنامه سنجش سلامت جسمانی، ذهنی، عاطفی، اجتماعی وآمادگی تحصیلی نوآموزان است.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • آغاز فرایند تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • آغاز فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور آغاز شد
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده