Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@13:26:48 GMT

کشورهای غربی از تمدن قرآن کریم وحشت دارند

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۸۴۲۸۰

کشورهای غربی از تمدن قرآن کریم وحشت دارند

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، آیت الله علیرضا اعرافی در آیین افتتاحیه دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم طلاب علوم دینی که در سالن همایش‌های مدرسه علمیه امام کاظم(ع) برگزار شد، با اشاره به اینکه این‌گونه مسابقات تاثیر بسیاری در ترویج مبانی و معارف قرآنی در جهان اسلام دارد، اظهار کرد: در راستای اهمیت قرآن بخش زیادی از معارف مشترک در میان تمام مذاهب اسلامی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از 100 روایت در میان تمام فرقه‌های اسلامی در رابطه با قرآن کریم آمده است، مطرح کرد: در روایات ائمه اطهار(ع) شاهد حجم عظیمی از بیان ارزش‌ها و اهمیت قرآن کریم هستیم.

امام جمعه قم با اشاره به اینکه قرآن محوریت تمدن اسلامی را دارا است، عنوان کرد: قرآن کریم زمانی در جامعه فرهنگ‌ساز و تمدن آفرین خواهد شد که انسان‌ها از این نعمت بهره برده و نسبت به آن توجه لازم را داشته باشند.

وی از توصیف‌های قرآن کریم در نهج البلاغه و سایر فرقه‌های اسلامی یاد کرد و گفت: اگر از سوی انسان‌ها اقدام و استقبالی برای قرآن کریم وجود داشته باشد آن‌گاه قرآن کریم نیز تاثیر خود را در جامعه خواهد گذاشت.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه قرآن برای تحول آمده است، خاطرنشان کرد: اگر در انسان‌ها روح جست‌وجوگر و به دنبال درمان نباشد، هیچ‌گاه شامل شفاعت قرآن کریم نمی‌شوند.

وی با بیان اینکه قرآن درمان تمام مشکلات انسان‌ها است، تصریح کرد: زمانی قرآن می‌تواند مسلمانان را نجات دهد که همه مسلمانان تمام افکار خود را بر مدار قرآن کریم تنظیم کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه ادامه داد: اگر مسلمانان با سوال‌ها و پرسش‌های فراوان به سمت قرآن بروند قطعا تحول عظیمی در جامعه اسلامی رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه تاکنون از برخی از مراحل تفسیر قرآن کریم عبور کرده‌ایم، یادآور شد: مراکز علمی و حوزه‌های علمیه برای اینکه بتوانند دستاوردهای بیشتر و بزرگتری را کسب کنند باید حرکت عظیمی در عرصه تفسیر قرآن کریم انجام دهند.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه پاسخ تمام سؤالات مرتبط با مباحث روز جهان در قرآن کریم آمده است، افزود: اگر مراکز علمی و نهادهای حوزوی با یک منطق جامع در مقابل قرآن کریم حاضر شوند می‌توانند درمان دردهای امروز جامعه اسلام را پیدا کنند.

وی با بیان اینکه امیدواریم با مشارکت نهادهای مختلف در برگزاری این مسابقات شاهد دستاوردهای مطلوبی باشیم، اضافه کرد: این مسابقه، مسابقه عام برای قاریان و حافظان عام قرآن کریم نیست بلکه مسابقه قاریان و حافظان خاص قرآن کریم است.

مدیر حوزه‌های علمیه از ایده‌های دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم یاد کرد و گفت: این مسابقات به دلیل بعد بین المللی می‌تواند تمام قرآن دوستان را با هر فرقه‌ای که هستند دور یکدیگر جمع کند.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات راه گفت‌وگوی بین المللی در جهان اسلام بر مبنای قرآن کریم را می‌گشاید، اظهار کرد: قرآن باید تمام فرهنگ و تمدن ما را بر محور خود قرار دهد تا بتوانیم در جهان پیشرو باشیم.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه مشکلات امروزه کشورهای اسلامی به دلیل دوری از قرآن کریم است، عنوان کرد: دوری از قرآن کریم موجب عقب افتادگی و حمله استکبار جهانی به کشورهای اسلامی شده است.

وی با اشاره به اینکه کشورهای غربی از تمدن قرآن کریم وحشت دارند، مطرح کرد: این مسابقات باید قرآن را در شریان حیاتی جهان اسلام به حرکت در آورد.

امام جمعه قم با بیان اینکه برای سال آینده باید گام‌های موثرتری برداشته شود، خاطرنشان کرد: در تمام محورهای قرآن کریم در ابتدای راه هستیم و رسالت اصلی این مسابقات نیز پیشروی در این محورهای قرآنی است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تمدن جهان اسلام قرآن قرآن کریم کشورهای غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۴۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما  و به نقل از روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه دبیران و مدیران جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) در دوره بیست‌ویکم افزود: برگزارکنندگان در این دوره مجموعه‌ای از عناصر هنری در بخش‌های مختلف را گردآوری کردند. حضور افراد تراز اول در این جلسه فرصت مغتنمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جشنواره فیلم رضوان اتفاق مبارکی است و هرآنچه در جلسه مطرح شد سرشار از امید و انگیزه برای آینده بود.

اسماعیلی افزود: جشنواره امام رضا (ع) باید به عنوان معتبرترین جشنواره فرهنگی هنری کشور قرار گیرد چراکه تمام داشته‌ها و افتخارات فرهنگی هنری ما به برکت وجود امام رضا (ع) است.

وی با اشاره به کتاب دو قرن سکوت عبدالحسین زرین‌کوب گفت: آغاز قرن سوم همزمان با حضور علی‌بن موسی الرضا است و این درخشش تمدن اسلامی و ایرانی که از قرن سوم درخشش خود را آغاز کرده و در قرن پنجم به قله خودش رسیده، نشان دهنده‌ی این موضوع است که اساسا نام دیگر این تمدن تمدن رضوی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: مجالس در این دوره به صورت مجالس علمی و آزاداندیشی بوده و به‌طور کلی هر جامعه‌ای که می‌خواهد به حوزه تمدنی برسد با استفاده از ذات آزاداندیشی است که در فرهنگ اسلامی جاری است. دوره جمهوری اسلامی دوره‌ای نو از تمدن نوین اسلامی است. ما در حال بازخوانی تمدن رضوی هستیم.

اسماعیلی با اشاره به نگاه بین‌المللی در بنیاد امام رضا گفت: حضرت رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است. در سفر اخیر خود به پاکستان مشتاقان از مردم تا مقامات برای زیارت امام رضا (ع) ابزار علاقه می‌کردند.

وی افزود: بعد از امام حسین (ع) در میان ائمه‌اطهار (ع) این میزان از تشویق به زیارت را برای امام رضا (ع) داریم چرا که منبع فیض است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: افتخار داریم در این جشنواره همگی خادم امام رضا (ع) باشیم.

اسماعیلی در پایان با آرزوی بهره‌مندی از شفاعت و عنایت امام رضا (ع) و صلوات بر محمد و آل محمد به جلسه پایان داد.

جلسه دبیران و مدیران بیست‌ویکمین دوره جشنواره امام رضا (ع) ۸ اردیبهشت با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محلل این وزارتخانه برگزار شد.

تبادل نظر درباره رویکرد‌های آتی جشنواره و ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده از محور‌های این جلسه بود.

سیدمحمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ، سیدمحمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، فرهاد قائمیان دبیر بیست‌ویکمین دوره جشنواره بین‌المللی و فرهنگی امام رضا (ع)، سعید زمانی مدیرعامل بیست‌ویکمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع)، محمدحسین لطیفی دبیر جشنواره فیلم رضوی و فیلم رضوان و جمعی از دبیران و مدیران این دوره از جشنواره از حاضران در جلسه بودند.

دیگر خبرها

  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی