Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-30@01:50:19 GMT

اجازه بازگشایی شناگاه‌های آلوده را نمی‌دهیم

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۸۶۵۸۷

رئیس اداره دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: به متولیان شناگاه‌های آلوده و بحرانی در سطح مازندران اعلام کردیم تا زمانی‌که رفع آلودگی نشود اجازه بازگشایی در سال 97 نخواهند داشت در صورت رفع آلودگی اجازه فعالیت دارند. به گزارش بلاغ، ۱۳۵شناگاه با عنوان طرح‌های سالم‌سازی دریایی در شمال کشور وجود دارد، که از این تعداد ۵۶ شناگاه که بیشترین مراجعه کننده را دارد در سامانه پایش سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت بهداشت قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از بین ۵۶ شناگاه مهم ۱۰ شناگاه در مازندران، دو شناگاه در گیلان و یک شناگاه در گلستان پرچم زرد دریافت می‌کنند و شهروندان در صورت مراجعه به این شناگاه‌ها باید از شنا در آن‌ها خودداری کنند و تنها می‌توانند تفریحات ساحلی داشته باشند.

در ۱۰ شناگاه مازندران شامل نمک‌آبرود چالوس، رادیو دریای چالوس، سیترای چالوس، ساحل باغ ملی رامسر، ساحل طلایی رامسر، جمشیدآباد تنکابن، شهید رزاقی تنکابن، خشت‌سر محمودآباد، خط آهی محمودآباد و ساحل پشت سپاه محمودآباد پرچم زرد نصب می‌شود که نشانه آلوده بودن شناگاه است.

رئیس اداره دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: شناگاه‌های آلوده در سال 97 تا زمانی که رفع آلودگی نشود اجازه بازگشایی ندارند.

مریم‌السادات موسوی اظهار کرد: به متولیان شناگاه‌های آلوده و بحرانی در سطح مازندران اعلام کردیم تا زمانی‌که رفع آلودگی نشود اجازه بازگشایی در سال 97 نخواهند داشت در صورت رفع آلودگی اجازه فعالیت دارند.

وی بیان کرد: از مواردی که باید مورد توجه قرار گیرد بحث سیستم پساب بهداشتی و فاصله با رودخانه است که باید به آن توجه شود.

رئیس اداره دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران درباره نصب پرچم‌های سلامت در شناگاه‌های استان، تصریح کرد: قرار بود دستورالعمل جدید از سوی سازمان حفاظت محیط زیست ابلاغ شود ولی بحث جلوگیری از فعالیت شناگاه‌های آلوده در دستور کار قرار دارد.

این مسؤول با اشاره به اینکه بحث سنجش آلودگی میکروبی نیز در دستور کار قرار دارد، افزود: در فصل شنا دو بار و فصل غیرشنا یک بار سنجش آلودگی میکروبی در دستور کار قرار دارد.

موسوی یادآور شد: توصیه ما به افراد این است که به سایت سازمان محیط زیست مراجعه کرده که اسامی شناگاه‌های آلوده در سایت قابل مشاهده است.

وی گفت: شعار امسال روز زمین پاک، زمین بی‌پلاستیک است که باید در این زمینه فرهنگ‌سازی شود تا مصرف ظروف پلاستیک کاهش یاد و همچنین جداسازی زباله‌های خشک و تر در دستور کار قرار گیرد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۶۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد برارزاده ظهر شنبه در حاشیه بازدید از پروژه‌های اجرای شبکه‌های جمع آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب با اشاره به عقب ماندگی خدمات فاضلاب در استان دلیل اصلی این مهم را عدم تأمین اعتبارات کافی برای انجام طرح‌های فاضلاب بیان کرد و گفت: رشد جمعیت در جهان عموماً و به خصوص در جهان سوم و محدودیت محیط و زمین برای زندگی، انسان‌ها را وادار کرده است که از طبیعت و هر آنچه در آن وجود دارد با دقت و احتیاط کامل استفاده کنند اما استفاده بی رویه از خوان گسترده طبیعت در طول سالیان متمادی، محیط زیست را با مشکل احیا مجدد روبرو ساخته و بسیاری از نعمت‌های موجود را با خطر نابودی مواجه کرده است.

وی افزود: ورود فاضلاب‌های خام انسانی از طریق چاه‌های جاذب به سفره آب‌های زیرزمینی و نیز از کانالهای روباز و سرپوشیده به آب‌های سطحی و در نهایت تخلیه به دریا و دریاچه‌ها، موجب آلوده شدن این منابع گشته و بشر را با خطر کمبود آب آشامیدنی سالم و نابودی اکوسیستم دریایی و سرانجام تخریب محیط زیست انسانی و طبیعی مواجه ساخته است.

مدیر عامل آبفا مازندران دفع غیر بهداشتی فاضلاب را علاوه بر آلودگی منابع آب، ایجاد مناظر ناخوشایند زیست محیطی و جلب حشرات ناقل موجب شیوع بیماری‌های متعدد گوارشی و سایر بیماری‌های میکروبی و انگلی خطرناک دانست.

برارزاده با اشاره به تصفیه فاضلاب از نقطه نظر اقتصادی که باعث کاهش هزینه‌های درمانی و هزینه‌های بهسازی محیط زیست خواهد شد، گفت: از پساب حاصل از تصفیه فاضلاب‌ها نیز می‌توان در زمینه‌های مختلف از جمله آبیاری فضای سبز، کشاورزی و تغذیه آبخوان‌های زیرزمینی بهره برد در همین راستا به دلیل کمبود نزولات جوی در کشور، استفاده از پساب برای کشاورزی می‌تواند قسمتی از نیاز آبی استان را جبران کند.

وی تصریح کرد: قرارگیری بخش عمده سرزمینی استان مازندران در نوار ساحلی بزرگترین دریاچه دنیا، اهمیت و لزوم ساماندهی فاضلاب را دوچندان کرده در همین راستا ۱۸ پروژه فاضلاب در شهرهای استان مازندران و سه پروژه جمع آوری شبکه فاضلاب در روستاهای استان در دست اجراست که پس از بهره برداری ضمن حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی منابع آب‌های زیرزمینی و نیز حفظ سلامت جامعه می‌توان از پساب حاصله بیشترین بهره را داشت.

کد خبر 6089866

دیگر خبرها

  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • نجات جوجه جغد‌هایی که به بیرون لانه پرتاب شده بودند + فیلم
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • نجات جوجه جغد‌ها در پاسارگاد
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • تیمارگاه حیات وحش خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است