Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@04:55:30 GMT

معاون امور عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری دشتی معرفی شد

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۱۵۸۵۵

معاون امور عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری دشتی معرفی شد

دشتی- در آئینی با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر ،معاون امور عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری دشتی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله نادری دوشنبه شب در جلسه شورای اداری شهرستان دشتی با بیان اینکه این شهرستان از شخصت های برجسته ای در سطح کشور و استان برخوردار است، اظهار داشت: شهرستان دشتی در حوزه فرهنگی و هنری از ظرفیت های خوبی در سطح استان برخوردار است به طوری که در حال حاضر دارای ۳۷ کانون، شش انجمن خیریه، ۱۷۰ هئیت مذهبی، ۳۱ مرکز قرآنی و شش کتابخانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این شهرستان دارای بیش از ۱۴ هزار دانش آموز، ۱۷ هئیت ورزشی و سه هزارو۵۰۰ ورزشکار سازمان یافته است.

نادری بیان کرد: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید اقدامات ارزشمندی در سطح شهرستان صورت گرفت و با احداث ۲۲ زمین چمن مصنوعی و تکمیل سالن های ورزشی نشاط وشادابی خوبی در بین جوانان ایجاد کرد.

وی ادامه داد: در حوزه گردشگری نیز این شهرستان با وجود آثار زیاد گردشگری و طبیعی از ظرفیت خوبی برخوردار است و در فصول مختلف گردشگران زیادی به شهرستان عزیمت پیدا می کنند و در سال گذشته بیش از هزار گردشگر داخلی و ۱۵۰ گردشگری خارجی در روستای فقیه حسنان حضور پیدا کردند.

نادری با بیان اینکه گمرک لاور ساحلی و همجواری با ۲۵ کیلومتر مرز آبی از دیگر ظرفیت های مهم شهرستان به شمار می رود، تصریح کرد: ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در شهرستان دشتی وجود دارد که باید از این فرصت به نحو مطلوب در جهت ایجاد شغل استفاده کرد.

فرماندار دشتی با تاکید بر اینکه شهرستان دشتی یکی از قطب های کشاورزی استان محسوب می شود، گفت: دشتی دارای پنج دشت مستعد و ۶۴ هزار هکتار اراضی قابل کشت و ۵۸ هکتار کشت گلخانه ای است.

وی ادامه داد: در سال گذشته آبیاری تحت فشار در هزارو۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان دشتی صورت گرفته است.

نادری خاطر نشان کرد: در بخش آموزش نیز کارهای خوبی صورت گرفته و در همین مدت  مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان بیش از دو هزارو۴۶۰ نفر آموزش دادند و تلاش شد دوره های آموزشی در روستاهای شهرستان نیز برگزار شود که نقش بسزایی در توانمند سازی نیرو انسانی دارد.

وی گفت: در ایام نوروز با تلاش شبانه روزی همه دستگاههای اجرایی بویژه پلیس راه، راهور و راهداری تصادفات منجر به فوت در شهرستان صورت نگرفته است.

نادری خاطر نشان کرد: در سال جاری نگاه ویژه ای به مسائل اقتصادی و رفع موانع تولید داریم به طوی که در هر هفته بازدیدهایی در این خصوص انجام می شود.

وی افزود: از ابتدای سال جاری با حضور مسئولین بازدید از روستاها و شهرها و دیدار با مردم را  در دستور کار قرار داریم که امیدواری خوبی در بین آنها صورت گرفت و خیلی از گره های مردم در این دیدارها باز شده است.

فرماندار دشتی از نگاه ارزشمند استاندار بوشهر به شهرستان دشتی تقدیر کرد و گفت: مهندس بردستانی به عنوان یکی از نیروهای توانمند، پیگیر و کاردان در حوزه عمرانی است و مهندس منصوری نیز از نیروهای بومی شهرستان و متخصص در این حوزه می باشد.

وی یادآور شد: مدیران شهرستان باید با یک انگیزه قوی و روحیه جهادی مشکلات اشتغال را مرتفع کنند و برای تحقق آن باید شبانه روزی کار کنند.

نادری اظهار کرد: در حال حاضرهیچ کاری در شهرستان مهمتر از ایجاد شغل برای مردم نیست.

در پایان حیدر منصوری به عنوان معاون برنامه ریزی و امور عمران فرمانداری دشتی معرفی و از خدمات حمید بردستانی تقدیر می شود.

منبع: مهر

کلیدواژه: دشتی عبدالله نادری مراسم تودیع و معارفه مجله ایران مهر بوشهر کرمانشاه گرگان بارش باران شهرکرد شیراز خرم آباد خطبه های نماز جمعه بارش برف کهگیلویه و بویراحمد بیرجند ارتش جمهوری اسلامی ایران یاسوج هفته سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۱۵۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه

جعفر رحمانی معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد  در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور، با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، گفت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم. 

وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط ۳۰ درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین، اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است. 

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد. 

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بستر‌ها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است. 

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختار‌ها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد. 

در ادامه این نشست افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، اظهار داشت: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است. 

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود. 

کسلائیی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان داشت: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها، رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بستر‌های پیشرفت کشور ترسیم شده است. 

در پایان این نشست حاضرین به طرح سوالات و ابهامات خود در خصوص این برنامه پرداختند و نظرات و دیدگاه‌هایشان را نیز بیان کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • تضمین سلامت و رضایتمندی مردم«معمولان» در حوزه آرد و نان
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • حضور غرفه سیستان و بلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • حضورغرفه سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد
  • پاسخگویی مدیران استانداری خراسان رضوی به هم‌استانی‌ها در سامانه سامد
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه