Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- مديرعامل سازمان بهشت زهرا(س) با اشاره به آمار فوتي هاي پذيرش شده در اين سازمان گفت: ثبت 243 متوفي در دهم بهمن سال 96، در يك شرايط عادي رکورد بهشت زهرا(س) را در تاريخ 47 ساله آن شکست.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شهرنوشت، سعيد خال با اشاره به ثبت 56 هزار و 99 فوتي در سال 96، اظهار کرد: از کل تعداد فوتي ها 31 هزار و 725 نفر مذکر و 22 هزار و 887 نفر مونث و هزار و 487 نفر نوزاد بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنين 17هزار و 649 متوفي به خارج از سازمان و شهرستان ها انتقال يافته و مابقي در بهشت زهرا(س) دفن شدند.
وي با بيان اينکه هزار و 60 تن از والدين معزز شهدا در سال 96 به فرزندان برومندشان پيوستند، افزود: 90 شهيد نيز در سال گذشته در بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شدند. همچنين 26 نفر از نام آوران و ورزشکاران، 24 نفر از نويسندگان، 51 نفر از هنرمندان و 29 نفر از اهدا کنندگان اعضاء سال گذشته در سازمان بهشت زهرا(س) دفن شدند.
به گفته مديرعامل سازمان بهشت زهرا(س) بيشترين علت فوت تهراني ها در سال 96 سکته قلبي و بيشترين دامنه سني متوفيان با تعداد 6 هزار و 842 نفر مربوط به رده سني 85 تا 90 سال بوده است.
وي در خصوص اينکه پذيرش 5 هزار و 264 متوفي در دي ماه سال 96 به نسبت ماه هاي ديگر سال بيشترين آمار فوتي را داشت، تصريح کرد: همچنين بيشترين آمار فوت در يک روز با 243 متوفي مربوط به روز دهم بهمن بود که در طول تاريخ 47 سال بهشت زهرا(س) در شرايط عادي بدون هيچ بحراني نظير سيل، زلزله، جنگ و ... وجود نداشت، بي سابقه بود.
به گفته مديرعامل سازمان بهشت زهرا(س) در سال گذشته 20 هزار و 448 قبر رايگان به شهروندان تهراني اختصاص يافته است.
خال در مقايسه آمار متوفيان در 15 روز اول سال 97 نسبت به مدت مشابه در سال 96، خاطرنشان کرد: آمارها نشان مي دهد که در اين مدت فوت در سال 96، 2 هزار و 147 نفر و در سال 97، 2 هزار و 245 نفر ثبت شده است. بيشترين تعداد متوفي در 15 روز اول سال 97 با 186 نفر مربوط به روز دوم فروردين و کمترين تعداد در روز 13 فروردين با 60 متوفي بود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۱۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی سرهنگ فریدون قنبرزاده در نشست تجزیه و تحلیل آمار تصادفات استان گفت: میزان فوتی‌ها در تصادفات درون شهری سال ۱۴۰۲ در استان نسبت به سال قبل از آن ۳۸ درصد بیشتر شده است که تبریز با ۶۰ درصد تصادفات در جایگاه نخست و مراغه با ۲۰ درصد در رتبه دوم قرار دارد.

وی ادامه داد: میزان تصادفات جرحی و فوتی در استان نگران کننده است و بر اساس آمار میزان تصادفات در سال گذشته سیر افزایشی داشت.

سرهنگ قنبرزاده با بیان اینکه رده سنی فوتی‌ها در فرودین امسال بین ۲۰ تا ۲۵ سال است افزود: در فروردین ماه سال جاری ۱۹ نفر در رده سنی یاد شده در تصادفات درون شهری استان جان خود را از دست داده اند که ۴۰ درصد کل فوتی‌ها را شامل می‌شود و انتظارمان از والدین این است اجازه ندهند فرزندانشان بدون گواهینامه و رعایت قوانین رانندگی‌ کنند.
وی ادامه داد: اکثر تصادفات منجر به فوت از ساعت ۱۸ به بعد اتفاق افتاده است که ۶۰ درصد کل تصادفات فرودین را شامل می‌شود.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی به عوامل اصلی تصادفات منجر به فوت اشاره کرد و گفت: ناتوانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه با ۹ مورد در رتبه اول و بی توجهی به جلو با ۴ مورد در رتبه بعدی قرار گرفته است.

سرهنگ قنبرزاده کنترل ترافیک را وظیفه همگانی دانست و گفت: تمام دستگاه‌ها در کنترل ترافیک و تصادفات باید به میدان بیایند و صرف حضور پلیس کافی نیست به طوری که که در ایام تعطیلات عید به دلیل حضور دستگاه‌های مختلف میزان تصادفات کاهشی بود.

وی با انتقاد از عقب ماندگی تبریز در هوشمند سازی معابر اظهار کرد : تبریز از لحاظ هوشمندسازی معابر فقیر است به طوری که در بین کلانشهر‌های کشور در جایگاه‌های آخر قرار گرفته، بنابراین ضروری است مسئولان برنامه ریزی جدی داشته باشند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی با  اشاره به اینکه برخورد با تخلفات حادثه ساز افزایش یافته است گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان برخورد با تخلفات حادثه ساز ۳۸ درصد در عناوین مختلف افزایش یافته است؛ برای نمونه برخورد با تخلف تجاوز از سرعت مجاز حدود ۲۲۳ درصد افزایش داشت.

وی ادامه داد: همچنین در فروردین ماه جاری ۶۵۸ مورد توقیف گواهینامه و خودرو اتفاق افتاده که ۳۳۴ مورد مربوط به دلیل نداشتن گواهینامه، ۱۵۰ مورد تخلفات حادثه ساز ۱۲۵ مورد نمره منفی و ۴۹ مورد نیز به دلیل استفاده از مواد روانگردان بود.

 

دیگر خبرها

  • (ویدئو) رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد
  • رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد!
  • رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد + فیلم
  • ماجرای غرق شدن پسر بچه ۷ ساله در اردوی ازمیغان تا بهشت
  • روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • با گل هری مگوایر مقابل شفیلدیونایتد؛ رکورد گلزنی در لیگ برتر انگلیس شکسته شد
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان