Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - خبرگزاري اسپوتنيک درگزارشي نوشت: تحويل سيستم دفاع ضد موشکي اس 300 ساخت روسيه به سوريه از لحاظ قوانين بين‌المللي ممنوع نيست.
به گزارش پارس‌تودي، اسپوتنيک درگزارشي که در آن به بررسي وضعيت تحويل سيستم دفاع ضدموشکي اس 300 به سوريه ازنظر قوانين بين‌المللي پرداخت، نوشت: بنا بر اعلام وزارت امور خارجه روسيه، اين کشور مي‌تواند به سوريه سيستم اس 300 تحويل دهد و قوانين بين‌المللي هيچ محدوديتي در اين زمينه ايجاد نمي‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


درهمين حال؛ «ولاديميرارماکوف» مدير دپارتمان منع گسترش وکنترل تسليحات وزارت امور خارجه روسيه خاطرنشان کرد، تصميم تحويل سيستم اس 300 به سوريه يک تصميم دو جانبه است و هيچ توافق‌نامه بين‌المللي مانع چنين اقدامي نيست.
«ارماکوف» گفت: «توافق‌نامه بين‌المللي وجود ندارد که بتواند در تحويل تسليحات دفاعي به سوريه محدوديتي ايجاد کند. به هرترتيب اين مسائل در سطح مقامات کشورها حل مي‌شود و تصميمات اتخاذ شده در زمان مناسب اعلام خواهد شد.»
مدير دپارتمان منع گسترش و کنترل تسليحات وزارت امور خارجه روسيه با بيان اينکه تصميمگيري دراين خصوص دوجانبه است، تصريح کرد: «روسيه و يا سوريه هيچ توافق‌نامه بين‌المللي که درتحويل سيستم اس 300 مانعي ايجاد کند، امضا نکرده‌اند. اين سلاح دفاعي است و وقتي کشورها توافق کنند مي‌توان آن را تحويل داد.»
«رگئي رودوسکي» رئيس بخش عملياتي ستاد کل نيروهاي مسلح روسيه، 14 آوريل جاري پس از حملات هوايي انگليس، آمريکا و فرانسه به سوريه، از بررسي عرضه سامانه‌هاي دفاع موشکي اس 300 به سوريه خبر داد.
بامداد شنبه 14 آوريل، آمريکا، فرانسه و انگليس بيش از 100 فروند موشک به مواضع سوريه در مرکز و حوالي شهر دمشق شليک کردند که پدافند هوايي سوريه توانست 71 فروند موشک را رهگيري و منهدم کند.
آمريکا به همراه انگليس و فرانسه، مدعي استفاده از تسليحات شيميايي در شهر دوما در غوطه‌شرقي سوريه شدند و به همين بهانه، به سوريه حمله کردند.
اخبار انتشار يافته درخصوص تحويل سامانه «اس 300» به سوريه وحشت مقامات صهيونيست را هم به همراه داشته است.
«تحليلگران وبگاه آي‌24 »، روزنامه «جروزالم‌ پست» و ساير رسانه‌هاي رژيم صهيونيستي در تحليل‌هايي با ابراز نگراني از بيانيه وزارت دفاع روسيه درباره احتمال تحويل سامانه دفاع موشکي اس-300 به سوريه درپي تجاوز موشکي آمريکا، انگليس و فرانسه خواهان آن شده‌اند که رژيم صهيونيستي «اقدامات احتياطي و پيشگيرانه‌اي‌» را براي جلوگيري از فروش اين سامانه‌‌ها به سوريه مدنظر قرار دهد.
118/120

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۱۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی

رئیس جمهور فرانسه ضمن اعلام آمادگی برای ایفای نقش بیشتر در زمینه دفاع مشترک اروپایی، بازدارندگی هسته‌ای را عنصری اجتناب ناپذیر در این راستا دانسته و خواستار بحث درباره نقش این تسلیحات در دفاع مشترک اروپایی شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت"، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه اعلام کرده که این کشور آماده کمک بیشتر به دفاع از اروپا است. به گفته وی بازدارندگی هسته‌ای که می تواند ارائه شود یک "عنصر اجتناب ناپذیر" است.

به این ترتیب امانوئل ماکرون، خواستار بحث درباره نقش سلاح های هسته‌ای در دفاع مشترک اروپا شده است. ماکرون در مصاحبه‌ای با گروه رسانه ای ابرا که روز شنبه منتشر شد، گفت: او می خواهد بحثی را آغاز کند که باید شامل دفاع موشکی، قابلیت های دوربرد و تسلیحات هسته ای برای کسانی باشد که آنها را دارند یا سلاح های هسته‌ای آمریکایی در خاک خود دارند.

وی افزود: بیایید همه چیز را روی میز بگذاریم و به آنچه واقعاً قابل اعتماد از ما محافظت می کند، بنگریم. وی افزود: فرانسه آماده است بیشتر در زمینه دفاع از اروپا ایفای نقش کند. از زمان برگزیت، فرانسه تنها قدرت هسته ای در اتحادیه اروپا بوده است.

ماکرون پیش از این هم در سخنرانی روز پنجشنبه خود در دانشگاه سوربن پاریس خواستار تقویت دفاع اروپایی شده بود. مکرون گفت: اروپای ما فانی است، می تواند بمیرد و این بستگی به تصمیمات ما دارد. او خواستار دفاع «معتبر» اروپا شد. وی تاکید کرده بود که بازدارندگی هسته‌ای که فرانسه در اختیار دارد "یک عنصر اساسی دفاع از قاره اروپا" است.

رئیس‌جمهور فرانسه هشدار داد که کشورهای اروپایی در صورتی که به ایالات متحده وابسته بمانند و نتوانند سیستم‌های دفاعی پیشرفته مستقر کنند دچار مرگ خواهند شد.

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، مدت هاست که توسعه صنعت هسته‌ای اروپا را ترویج می کند که شامل فرآوری اورانیوم نیز می شود. در فوریه 2022، او از چرخش در فرانسه به سمت گسترش مجدد انرژی هسته‌ای خبر داد و وعده ساخت تا 14 راکتور جدید را داد.

ماکرون این موضوع را با بیان اینکه انرژی هسته‌ای کم انتشار است و به تامین مستقل انرژی کشور کمک می کند، توجیه می کند. منتقدان خاطرنشان می کنند که فرانسه حدود نیمی از اورانیوم مورد نیاز نیروگاه های هسته‌ای را از قزاقستان و ازبکستان وارد می کند.

بریتانیا و فرانسه تنها دو کشور اروپایی ناتو هستند که چنین سیستم های تسلیحاتی دارند. ماکرون پیش از این در سال 2020 به آلمان و دیگر شرکای اتحادیه اروپا پیشنهاد داده بود که درباره همکاری اروپا در زمینه بازدارندگی هسته‌ای صحبت کنند که تا کنون بی پاسخ مانده است.

ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیمتماس تلفنی ماکرون و نتانیاهو درباره وضعیت منطقه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روسیه ۶ موشک «اتکمز» ساخت آمریکا را سرنگون کرد
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • انهدام تجهیزات زرهی تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و لاذقیه
  • عملیات موفق ارتش سوریه علیه تروریست‌ها+فیلم
  • تصاویری از لحظه انهدام خودروهای زرهی تروریست‌ها در سوریه
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی