Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@22:45:53 GMT

باقی‌مانده سود سهام عدالت امروز واریز می‌شود

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۲۳۷۷۷

باقی‌مانده سود سهام عدالت امروز واریز می‌شود

به گزارش جهان نيوز، جعفر سبحانی، مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی، درباره واریزی سودسهام عدالت مربوط به سال مالی ۹۵ اظهار کرد: سهام عدالت در مجموع شامل ۲۰ گروه است که تاکنون با ۱۹ دسته از این گروه‌ها تسویه حساب کامل شده است.  سبحانی بیان کرد: تنها دسته باقی مانده از پرداختی‌های سود سهام عدالت مربوط به گروه بازنشستگان لشگری، کشوری و تامین اجتماعی می‌شود که این گروه شامل ۹ میلیون نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: علت تاخیر پرداختی‌های این گروه ناشی از بدقولی شرکت‌های سرمایه‌پذیر است که پرداختی‌های خود را با تاخیر زیادی واریز کردند.
هم اکنون هم برخی از شرکت‌ها با گذر مهلت هشت ماهه اتمام سال مالی شرکت، پرداختی‌های خود را هنوز واریز نکردند، البته فرصت هشت ماهه دسته دیگر از شرکت‌ها هنوز به پایان نرسیده است.

مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی افزود: بخشی از شرکت‌هایی که هنوز مهلت ۸ ماهه آنها به پایان نرسیده است؛ تا خرداد ماه واریزی‌های خود را پرداخت می‌کنند. بنابراین تا پایان خرداد ماه تمام سود سال مالی ۹۵ مشمولان واریز می‌شود.

وی در خصوص تسویه حساب تنها گروه باقی‌مانده سال مالی ۹۵ بیان کرد: به واسطه ۲۷ الی ۲۸ بانک عامل، سود سال مالی ۹۵ به مشمولان پرداخت شده است و با آغاز سال ۹۷؛ تنها ۶ بانک عامل دیگر باقی مانده است.

سبحانی ادامه داد: از میان ۶ بانک باقی‌مانده که مشمولان سهام عدالت در آن حسابی برای دریافت سودهای خود دارند، با ۲ بانک تجارت و انصار تا پایان دیروز تسویه حساب شده است.

مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی تصریح کرد: از میان چهار بانک باقی مانده امروز با سه بانک عامل دیگر که شامل بانک‌های ملی، ملت و کشاورزی است، تسویه حساب می‌شود.

سبحانی خبر داد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان هفته با مشترکانی که در بانک صادرات حساب دارند، تسویه حساب کامل شود.
وی افزود: برخی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر اعم از مس ایران، پتروشیمی مارون، پتروشیمی تبریز و … پیش از اینکه مهلت هشت ماهه آنها به پایان برسد، پرداختی‌های سود سهام عدالت را واریز کردند، اما در کنار این شرکت‌های خوب بازده، برخی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر هم همانند مپنا، فولاد مبارکه و … با گذر مدت هشت ماهه داده شده، هنوز بخشی از واریزی‌های خود را تکمیل نکردند.

سبحانی اضافه کرد: البته برخی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر همانند هلدینگ خلیج فارس تا ۳۱ خرداد ماه، مهلتی برای پرداخت سود سهام عدالت دارند؛ بنابراین راجع به اینگونه شرکت‌های سرمایه پذیر پس از پایان خرداد ماه امسال، می‌توان راجع به سود دهی و عملیات آنها قضاوت صحیحی کرد.
وی در مورد مشمولانی که تاکنون شمارش شبای خود را اعلام نکردند، گفت: حدود هفت الی هشت میلیون نفر تاکنون شماره شبای خود را ثبت نکردند و پس از اینکه افراد شماره خود را در سامانه در نظر گرفته به ثبت برسانند، اطلاعات آنها با بانک عامل راستی‌آزمایی می‌شود و در نهایت تا پایان اردیبهشت و یا خرداد ماه امسال از این سود بهره مند شده و با آنها تسویه حساب می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برخورد خاصی برای شرکت‌های سرمایه‌پذیر بد عهد در نظر گرفته شده است یا خیر، بیان کرد: در حال حاضر هیچ برخورد مشخصی با آنها نشده است و تنها به بیان نشان تجاری آنها در سایت رسمی خصوصی سازی اکتفا کردیم و امید به عمل کردن پیمان‌های آنها داریم.

سبحانی گفت: از آغاز پرداخت سود سهام عدالت تاکنون اقدامی از جانب مجموعه افرادی که شماره شبای خود را پرداخت نکرده‌اند، دیده نشده است.
اگر این افراد نسبت به ثبت شماره حساب خود اقدام کنند، سازمان متولی اهرم فشارهای خود را برای دریافت سود سهام شرکت‌های سرمایه‌پذیر را بیشتر می‌کند.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۳۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه

محمد بهمن مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه گفت : پیوستن شرکت‌های کرمانشاهی به بازار بورس کشور، یک فرآیند چندین مرحله‌ای و چندین ساله است که با پیگیری‌های استاندار، معاون اقتصادی استاندار و مدیران دستگاه‌های اقتصادی استان برای استان کرمانشاه به یک فرآیند با بازده زمانی کوتاه تبدیل شد و توانستیم با بازار سرمایه ارتباط برقرار کنیم چرا که طی ۱۵ سال گذشته هیچ شرکتی در سازمان بورس پذیرش نشده است.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه عنوان کرد: با پیگیری‌های انجام شده در سال ۱۴۰۲، شرکت ذوب آهن بیستون به عنوان اولین شرکت بخش خصوصی در سازمان بورس مورد پذیرش، درج نماد و معارفه قرار گرفت و تنها عرضه این شرکت باقی‌مانده که ان‌شاءالله با ارائه مجوز عرضه سهام از سازمان بورس، عرضه این سهام آغاز خواهد شد.

بهمن با اشاره به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان کرمانشاه در بازار بورس، اذعان کرد: در استان کرمانشاه یک شرکت دانش‌بنیان برای بازار بورس پذیرش شده که در حال طی مراحل درج نماد هستیم و این شرکت هم در فصل بهار عرضه خواهد شد؛ در آخرین روز‌های سال گذشته، پذیرش شرکت مانیزان در سازمان بورس صورت گرفت که از طرف سازمان این شرکت پذیرش شد و اکنون در حال رفع شروطی هستیم که فروش اوراق بهادار تهران برای این شرکت در نظر گرفته شده و پس از رفع این شروط، نماد آن درج و عرضه خواهد شد.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه ابراز کرد: اتفاق خوب دیگری که برای استان کرمانشاه و کشور در سال ۱۴۰۲ افتاد، این بود که اولین سهام پروژه کشور در بازار سرمایه‌گذاران حرفه‌ای پذیره‌نویسی شد و این بازار برای پذیره نویسی شرکت بیواتانول کرمانشاه یا همان سوخت سبز زاگرس ایجاد شد و مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان برای پذیره‌نویسی آن انجام شده است.

بهمن از پیگیری شرکت‌های بیشتر برای ورود به بازار بورس خبر داد و گفت: به دنبال این هستیم که در سال جاری تعداد شرکت‌های مشمول بورس شده را در بازار بورس افزایش دهیم و در این راستا در حال مذاکره و بررسی شرایط دو عدد از شرکت‌های استان برای پذیرش در بازار بورس هستیم؛ علاوه بر این یک شرکت‌پروژه دیگر را هم پیگیری می‌کنیم تا پذیره‌نویسی آن در سرمایه‌گذاری حرفه‌ای انجام شود.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه در رابطه با تأثیر حضور شرکت‌ها در بازار بورس خاطرنشان کرد: یکی از منابعی که معمولاً واحد‌های صنعتی و تولیدی برای گسترش فعالیت و افزایش ظرفیت تولیداتشان استفاده می‌کنند تسهیلات بانکی است، لذا با توجه به اینکه در سال‌های اخیر تسهیلات بانکی محدود شده، شرکت‌ها می‌توانند با پذیرش سهام خود در بازار سرمایه و عرضه، تأمین مالی مورد نیاز خود را از بازار بورس انجام دهند و از مابقی مشوق‌های بازار سرمایه به نفع خودشان استفاده کنند.

وی با اشاره به مهم‌ترین تأثیر حضور شرکت‌ها در بازار بورس بیان کرد: بزرگ‌ترین و مهم‌ترین مسئله با توجه به حضور شرکت‌ها در بازار بورس و سرمایه‌گذاری، تأمین مالی لازم است که به راحتی انجام می‌گیرد و دیگر نیازی به تسهیلات ندارند و حتی با این امتیاز می‌توانند پروژه‌های جدیدی اجرا کرده و در فاز توسعه شرکت مشکل نداشته باشند.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه در مورد آمار شرکت‌های بورسی کرمانشاه اذعان کرد: با وجود سه شرکت و سهام پروژه‌ای که در سال ۱۴۰۲ اضافه شد، تعداد شرکت‌های بورسی استان کرمانشاه از سه به هفت شرکت افزایش پیدا کرد و دو شرکت دیگر نیز در بازار فرابورس داریم که جمعا تعداد شرکت‌ها پروژه‌های استان در بورس و فرابورس از ۵ مورد به ۹ مورد افزایش پیدا کرد است.

بهمن با اشاره به میزان معاملات استان کرمانشاه بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ ارزش معاملاتی که توسط مردم استان کرمانشاه صورت گرفته است حدودا ۵ هزار میلیارد تومان بوده که از این مبلغ ۶۰ درصد فروش سهام و ۴۰ درصد خرید سهام بوده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • افشای واریز ۷۰۰ میلیونی به حساب بانکی دخترِ کوچولو آقای خبرنگار! +تصویر
  • کوین اونز: 9 ماه از قراردادم باقی مانده و از آینده مطمئن نیستم/ اخبار WWE
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است