Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-04-30@23:07:54 GMT

مقاومت در برابر تغییرات آموزش و پرورش زیاد است

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۲۵۱۱۹

مقاومت در برابر تغییرات آموزش و پرورش زیاد است

به گزارش«نماینده»، سید محمد بطحایی، در مراسم اختتامیه دوره مجلس دانش‌آموزی که در مجلس شورای اسلامی قدیم برگزار شد، اظهار کرد: نقد و انتقاد دانش آموزان قابل تحسین است.

وی با بیان اینکه بخشی از یادگیری، مهارت‌های شناختی است که دانش آموزان در دوره مدرسه باید بیاموزند، افزود: گسترش و توسعه مهارت هایی که افراد برای زندگی فردی و اجتماعی به آن نیاز دارند از دیگر اهداف آموزشی محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام هدف ما ورود به دانشگاه و طی دوره های علمی نیست.

بطحایی ادامه داد: یکی از رسالت‌های آموزش و پرورش عمومی تقویت مهارت‌های لازم برای ورود افراد به جامعه است. علاوه بر آموزش های عمومی،  تقویت مهارت ها و توانمندی ها از دیگر اهداف خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در دهه های اخیر کشورهای مختلف حجم آموزش مهارت‌ها را افزایش می دهند گفت: جای تمرین این مهارت ها در مدرسه است و پیچیدگی‌های زندگی امروزی در همه جوامع رو به افزایش است. 

بطحایی با اشاره  نظام های جدید آموزشی در دنیا گفت: مدارس محلی برای تمرین مهارت ها است و آموزش و پرورش امروز حفظ فرمول و مختصات و حافظه محوری را کنار می گذارند. مدرسه به محلی برای تحمل صبوری و کنترل خشم است.  مدارس امروز باید به دنبال تقویت روحیه انقلابی و حس عاطفه  و نوع دوستی  و دانش آموزان باشند.

وی با تاکید بر اینکه توسعه مهارت از اهداف ما است اظهار کرد: آموزش و پرورش ما قصد دارد مسیر را از حافظه محوری دور کند.

بطحایی با بیان  اینکه مدرسه ما مدرسه با نشاطی نیست، گفت: یکی از مصادیق ما ایجاد نشاط در مدارس و  دوری از انباشت مهارت های شناختی و مسائلی مانند حافظه محوری است. برای تصحیح این مسئله به تشکل های دانش آموزی نیازمند هستیم.

وی ادامه داد: همه سازمان ها در برابر تغییرات مقاومت می کنند، مقاومت در برابر آموزش و پرورش نه تنها در ایران بلکه در دنیا بسیار است. برای کاهش مقاومت های سازمانی به ظرفیت تشکل ها و مجلس دانش آموزی نیازمند هستیم.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: مجلس دانش آموزی نباید به برنامه ای تشریفاتی تبدیل شود چرا که ظرفیت عظیمی در این مجلس برای تحولات آموزش و پرورش داریم. به دنبال این هستیم تا استرس و فشار عصبی در دوره  ابتدایی کاهش یابد که ظرفیت تشکل های دانش آموزی در این مسیر به ما کمک می کند.

بهره مندی از نگاه نقادانه دانش آموزان

علیرضا کاظمی گفت: در منظر نخست، مجلس دانش آموزی موجب می شود تا دانش آموزان به تمرین عملی دموکراسی بپردازند، در منظر دوم نگاه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که تعلیم و تربیت تمام ساحت را مورد توجه قرار داده است. سومین منظر نیز  این است که آموزش و پرورش به رغم تمام مشکلات می تواند بروندادهای جامعه را عرضه کند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش تصریح کرد: امروز جلوه های تعلیم و تربیت اسلامی را از جمع هایی مانند مجلس عرضه می کنیم و  پیش بینی می کنیم مدیران آینده از میان چنین گروه هایی انتخاب شوند.

وی با بیان اینکه  بیش از پنج هزار دانش آموز در مجالس و مجامع استانی حضور دارندگفت: تعداد ۱۵۰ عضو مجلس  حاضر در این مراسم  نماینده بیش‌از ۶۲۰هزار دانش آموز عضو شوراهای دانش آموزی هستند. نگاه نقادانه این دانش آموزان  به مسائل مختلف تعلیم و تربیت را ارج می نهیم و از پیشنهادات و انتقادات آنان استفاده خواهیم کرد.

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۵۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد پیشکاری شامگاه دوشنبه کردستان در نشست معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با نماینده ولی فقیه در استان با تبریک هفته کار و کارگر، آموزش های فنی و حرفه ای را مقدمه‌ای برای مهارت آموزی و توانمندی سازی جوانان برای ایجاد اشتغال خواند و اظهار کرد: با گذراندن این دوره ها و تلاش و همت شبانه روزی، زمینه اشتغال در جامعه فراهم خواهد شد.

پیشکاری آموزش و مهارت آموزی کارگران را نیز از مهمترین اولویت های وزارت کار و لازم وضروری عنوان کرد و با بیان اینکه این آموزش ها موجب مهارت آموزی و ارتقای سطح علمی در کارگران به ویژه کارگران ساختمانی خواهد شد، اظهار داشت: با آموزش و مهارت آموزی کارگران، شاهد کاهش حوادث کارگری و جلو گیری از آسیب های اجتماعی خواهیم بود.

مدیر کل کار کردستان با بیان اینکه مهارت آموزی و تربیت نیروی کار حرفه‌ای و ماهر موجب ایجاد اشتغال پایدار در کشور می شود، خواستار آموزش بیشتر کارگران ساختمانی در بحث ایمنی و حفاظت فردی شد و گفت: ایمنی نقش موثری در دستیابی به ارتقاء سطح سلامت کارگران در جامعه دارد.

رئیس شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت کار در استان با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از دستگاه‌هایی است که در خط مقدم ارتباط با مردم و خدمت‌رسانی قرار دارد، گفت: بیش از ۷۰ درصد جامعه تحت پوشش خدمات این وزارتخانه هستند و مدیران تابعه وزارت کار در کردستان توانسته اند با همدلی و هماهنگی مقدمات رضایتمندی مردم را فراهم آورند.

پیشکاری عملکرد ادارات تابعه وزارت کار در کردستان را رضایت بخش خواند و گفت: خوشبختانه ادارات تابعه وزارت کار در کردستان شبانه روزی در راستای خدمت رسانی به جامعه مخاطب تلاش کرده و تعامل بسیار خوبی با هم و سایر ادارات در استان دارند که این خود نقطه عطفی برای پیشبرد سیاست های دولت مردمی و وزارت کار در کردستان است.

کد خبر 6092571

دیگر خبرها

  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج