Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه تهران در رابطه با رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بر این باور است که با توسعه کمی و کیفی تشکل‌های مردم نهاد در راستای فعالیت نسبت به فرهنگ‌سازی در حوزه پیشگیری و درمان اعتیاد، حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی همراه با موفقیت خواهد بود.

به گزارش ایسنا،  نیلوفر میناوند افزود: در حال حاضر اعتیاد به مصرف مواد مخدر به عنوان یکی از مسائل پیچیده اجتماعی در بروز بسیاری از آسیب‌ها و انحرافات اجتماعی مطرح است، فعال کردن و گسترش سازمان‌های غیردولتی برای مبارزه با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی و استفاده از ظرفیت‌های سمن‌ها و صاحب‌نظران برای تحقق رویکرد اجتماعی با اعتیاد ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: در جامعه ‌ای که درصدد اجرای دموکراسی است تشکل‌های مردم نهاد نقش مهمی ایفا می‌کنند اما اینکه توسعه کمی تشکل‌ها و مداخله آنها در حوزه اعتیاد ثمربخش خواهد بود یا خیر، امری است که در دراز مدت مشخص خواهد شد.


این استاد دانشگاه با بیان اینکه در هر صورت اجتماعی کردن پیشگیری، مقابله و درمان اعتیاد و جلب مشارکت مردم در این حوزه امری جدی و مهم است ،تصریح کرد: در حال حاضر زنگ خطر سونامی مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی در جامعه به صدا در آمده و  آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد از موضوعات مورد توجه دولت است.


به گفته میناوند، در همین راستا تاکید بر رشد کمی و کیفی تشکل‌های مردم نهاد و تعامل آنها با دولت از رویکردهای اصلی بوده و بر همین اساس اجتماعی شدن امر مقابله با اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی و رفتن به سمت کمک گرفتن از مردم در قالب سمن‌ها دوچندان شده است.


به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه تقویت سمن‌های مرتبط با حوزه مقابله با اعتیاد در بین سایر آسیب‌های اجتماعی باید پررنگ تر شود، افزود:اعتیاد به مواد مخدر صنعتی و شیمیایی بسیار آسیب زننده  است و باید مردم به کمک سازمانهای مردم نهاد بیایند و در امر پیشگیری ،مقابله و درمان فعال تر از گذشته شوند و نسبت به بحث مبارزه اجتماعی با اعتیاد بی تفاوت نباشند و آن را فقط وظیفه دولت و مسوولان ندانند.


میناوند در پایان خاطرنشان کرد: بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر نیاز به همراهی سه نهاد از جمله خانواده ، تشکل های مردم نهاد و مسوولان دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۷۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری

به‌گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، محسن حسین‌میرزایی درنشست شورای اطلاع‌رسانی استان تأکید کرد: تقویت تشکل‌های مردمی از مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های دولت سیزدهم به‌شمار می‌رود.

وی افزود: راهبُرد اصلی دولت سیزدهم استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی برای تحقق اهداف است و به‌همین علت از نظر کمی و کیفی به تشکل‌های مردمی توجه می‌شود.

حیدری تصریح کرد: تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در دولت سیزدهم نسبت به قبل ۵۰ درصد رشد کمی داشته و از نظر کیفی نیز نظارت‌ها بر انجام فعالیت‌های این سازمان‌ها افزایش داشته است.

حسین‌میرزایی یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم را واگذاری امور به مردم و کمک گرفتن از آنان برای انجام بهتر کارها اعلام و تصریح کرد: در این سال‌ها مشخص شده است که هرجا از ظرفیت و مشارکت مردمی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری استفاده شد، کارها پویاتر پیش رفت.

وی یادآور شد: در دوره‌های گذشته سازمان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در یک نقطه خاص یا یک شهر و تنها در سه یا چهار بخش محدود فعالیت داشتند، در حالی‌که سیاست دولت سیزدهم افزایش فعالیت سمن‌های مردمی در بخش‌های مختلف است که این امر نیاز به اطلاع‌رسانی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری به اجرای ثبت‌نام طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی در استان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد اشاره و اضافه کرد: در این طرح تمامی ظرفیت و توان گروه‌های مردمی و تشکل‌های اجتماعی برای تحقق مفاد سند تحول دولت مردمی است و سازمان‌های مردم‌نهاد برای اجرای طرح ملی نهضت اجتماعی و طرح نهضت ملی مشارکت اجتماعی شناسایی می‌شود.

وی گفت: رسانه‌های گروهی در زمینه ثبت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) در این سامانه اطلاع‌رسانی مستمر، مرثر و کامل داشته باشند تا سمن‌های فعال در نقاط مختلف استان برای ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.

حسین‌میرزایی به اهمیت آگاهی‌بخشی رسانه‌های گروهی اشاره و تأکید کرد: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی مهم‌ترین شاخص رسانه‌ها به‌شمار می‌رود.

وی افزود: با توجه به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری درخواست می‌شود تا کارهای تخصصی در زمینه تحقق این شعار در حوزه‌های مختلف زیر نظر شورای اطلاع‌رسانی استان انجام دهند.

حسین‌میرزایی تشکیل قرارگاه یا کمیته اطلاع‌رسانی در راستای شعار سال را ضروری اعلام و تصریح کرد: هم اکنون بخش‌های مختلف استان برای اجرایی کردن شعار سال در حال فعالیت هستند و بحث اطلاع‌رسانی، بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی در زمینه این فعالیت‌ها بسیار مهم است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901236

دیگر خبرها

  • خرده‌فروشی مواد مخدر معضلی جدی در کنارک
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟