Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-05@03:08:18 GMT

رشد 70 درصدی ماست بندی در 5 سال گذشته

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۳۷۸۷۹

پول نیوز- دورتادور مغازه، همه محصولات، پسوندی از سنتی و محلی دارد. مثل دوغ محلی، شیرمحلی، عسل طبیعی، ماست محلی، پنیر لیقوان اصل و تخم مرغ محلی دوزرده و... . محصولات بعضی از لبنیاتی‌های سنتی هم خاص‌تر می‌شود و شاید عجیب و غریب به‌نظر برسد؛ مثل ماست گاومیش و شیر و دوغ شتر. 

صف های تقریبا طولانی در مقابل واحدهای فروش لبنیات از استقبال بالای مردم از این واحدها حکایت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 علی رجبی رییس اتحادیه لبنیات به پول نیوز می گوید تعداد واحدهای فروش لبنیات از سال 92 تاکنون رشد 70 درصدی را تجربه کرده و تعداد واحدهای سنتی فروش لبنیات درشهر تهران به 1200 واحد و در استان تهران به 2 هزار واحد رسیده است.

همچنين براساس صحبت‌هاي او در كل كشور حدود 30هزار نفر در اين زمينه فعاليت دارند. اما در حالی این فعال صنفی از تغییر گرایش مردم از مصرف مواد لبنی صنعتی به سنتی به دلیل بی اعتمادی مردم به سلامت لبنیات صنعتی خبر می دهد که دیروز رییس جامعه دامپزشکی ایران اعلام کرده بود شیرهای با بارمیکروبی بالا و فلزات سنگین از لبنیات سنتی در سرمی آورند. آنگونه که محبی می گوید: شیرهای برگشتی از کارخانه‌ها که دارای بار میکروبی و فلزات سنگین بالا هستند، از کارگاه‌های لبنیات سنتی سر درمی‌آورد. او اما در حالی توزیع شیر به صورت فله ای را یکی از مهم ترین عوامل شیوع تب مالت در ایران می داند، که فعالان صنفی این ادعا را رد می کنند. 

علی رجبی رئيس اتحاديه فروشندگان لبنيات سنتي تهران در اینباره می گوید : در حال حاضر واحدهای صنفی فعال در این بخش شیر مصرفی خود را از دامداری های صنعتی و تحت نظارت وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی تهیه می کنند و شاخص های سلامت به آنها به صورت کامل رعایت می شود.

او در ادامه می گوید: اگر شیرهای مصرفی در ماست بندی‌ها ناسالم است چرا به صورت قانونی به آنها برخورد نمی شود و هیچ مرجع ذی صلاحی در این رابطه اظهار نظر نمی کند. اعلام اخباری از این قبیل از طریق تریبون رسانه بدون هیچ دلیل و مدرکی تنها سوئ استفاده از موقعیت رسانه و فریب افکار عمومی است.

او همچنین این نکته را اضافه کرد که استفاده از شیری که بار میکروبی بالایی دارد در واحدهای فروش سنتی امکان پذیر نیست و نمی توان از آن شیر ماست زد.

به گفته رجبی، وزارت بهداشت و اتاق اصناف بر فعالیت فروشندگان لبنيات سنتي تهران نظارت داشته و اگر هم اشتباهی در این بخش رخ دهد حتما به متخلفان برخورد خواهد شد.

 

پالم به داد سنت رسید

4 سال پيش ماجراي افزودن روغن پالم به محصولات صنايع لبني خبرساز شد و آنقدر ترس از خوردن پالم و بيماري‌هاي قلبي و عروقي در هر مجلسي بيان مي‌شد كه رسانه‌ها سعي‌كردند بعد از جنجال روغن پالم بگويند؛ "روغن پالم خطرناك است اما كاهش مصرف لبنيات خطرناك‌تر است" . حتي عباس پاپي‌زاده، عضو كميسيون كشاورزي مجلس هم سال 95 اعلام كرد: «حواشي مربوط به مصرف پالم در فرآورده‌هاي لبني منجر به كاهش مصرف شير و لبنيات و ورشكستگي ۳۰درصد از دامداري‌هاي كشور شده است. اما همين پالمي كه صنايع لبني را با مشكل مواجه مي‌كرد، رونق را به لبنياتي‌هاي سنتي بازگرداند. به‌گفته علي رجبي، رئيس اتحاديه فروشندگان لبنيات سنتي تهران، در حال حال حاضر نوعی بی اعتمادی میان مردم نسبت به مصرف لبنیات صنعتی در کشور وجود دارد و مردم ترجیح می دهند که لبنیات مصرفی خود را از واحدهای سنتی خریداری کنند .

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۷۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای خراسان جنوبی، مدیر کل صنعت، معدن وتجارت استان در گفتگو با خبرنگار صدا وسیمای استان افزود: سال گذشته یک‌میلیون و ۳۵۹ هزار تن سیمان در خراسان جنوبی تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷ درصد افزایش داشته است.

آریافر افزود: سال ۱۴۰۲ نیز یک میلیون ۲۷۱ هزار تن سیمان در دو کارخانه سیمان قاین و باقران تولید شد.


وی گفت: در کارخانه‌های سیمان استان تاکنون برای حدود ۷۰۰ نفر شغل ایجاد شده است.


مدیر کل صنعت، معدن وتجارت استان افزود: سیمان استان علاوه بر تأمین نیاز داخل، به کشور افغانستان نیز صادر می‌شود.


آریافر افزود: سال گذشته ۵۰۲ هزار تن سیمان به ارزش ۱۵ میلیون دلار صادر شده است.


همچنین در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کاری و واحد‌های نمونه خراسان جنوبی، واحد کارگری سیمان قاین به عنوان واحد نمونه استان معرفی شد.


در این جشنواره از شرکت سیمان قاین به عنوان واحد نمونه استان تقدیر شد.تولید سیمان در خراسان جنوبی ۷ درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • رده‌بندی یوفا از 10 تیم برتر اروپا در 5 سال گذشته؛ غیبت آرسنال و بارسلونا / عکس
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • درخواست جالب ستاره جنجالی: دستمزدم را کم کنید
  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • فروش برق با نرخ‌های جذاب در بورس انرژی