Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@23:13:57 GMT

افراد آلرژیک، افسرده ترند!

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۴۲۱۶۸

افراد آلرژیک، افسرده ترند!

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از تلگراف، "تب یونجه" یا "رینیت آلرژیک"، التهاب مخاط بینی است که در اثر واکنش زیاد حساسیتی ایجاد می‌شود و باعث بروز علائمی شبیه علائم سرماخوردگی مانند آبریزش بینی، خارش چشم‌ها، گرفتگی بینی، عطسه و فشار در ناحیه سینوس‌ها می‌شود. اما بر خلاف سرماخوردگی، ویروس باعث ابتلای به تب یونجه نمی‌شود و در فصل بهار نیز میزان افراد مبتلا به این آلرژی افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در یک مطالعه جدید، محققان نزدیک به 200 هزار نفر را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. که در این مطالعه ارتباط میان "تب یونجه"،"آسم" و "اگزما" با بیماری‌های روانی بررسی شد.

در این راستا محققان معتقدند ارتباط میان این دو دسته بیماری، متخصصان را به پیش‌بینی بهتر اختلالات روانی کمک می‌کند.

محققان دریافتند، التهابات ناشی از آلرژی ممکن است احتمال بیماری‌های روانی را افزایش دهد. در همین رابطه، اضطراب ناشی از مواجهه با آلرژی، ممکن است علت این ارتباط را توضیح دهد.

در این تحقیق 46 هزار و 647 بیمار مبتلا به آلرژی و 139 هزار و 941 نفر بدون آلرژی، با هم مقایسه و بررسی شدند.

افرادی که مبتلا به یکی از سه آلرژی شایع نبودند، با احتمال 6.7 درصد، مبتلا به اختلالات روانی در مدت زمان 15 ساله شدند. این در حالی است که این احتمال برای افراد مبتلا به آلرژی، به 10.8 درصد افزایش یافت.  

دکتر نیان شنگ، از محققان این مطالعه که در بیمارستان تایوان انجام شد گفت: در این تحقیق، بیماران در تمامی سنین مورد بررسی قرار گرفتند.

وی افزود، ما به این نتیجه رسیدیم که بعضی از بیماران که مبتلا به یکی از اختلالات "اگزما"، "تب یونجه" و یا "آسم" بودند، از اختلالات احساسی رنج می‌بردند.

وی ادامه داد، بررسی شرایط عاطفی و سلامت روانی بیماران، می‌تواند به جلوگیری از بروز اختلالات روان بعدی در آن‌ها کمک کند.

دکتر سامانتا واکر، از "مرکز تحقیقات آسم" انگلیس گفت: این مطالعه یک گام در جهت نشان دادن پیوند میان سلامت روان و آلرژی است. ولی هنوز دقیق مشخص نیست که این احتمال یک رابطه علت و معلولی است یا نه.

وی افزود، تحقیقات بیشتری در این ارتباط لازم است.

نتایج این مطالعات در مجله " Frontiers in Psychiatry" منتشر شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۲۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلاء به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰۰۰۰ زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آنها تشخیص اولیه سرطان سینه شأن بین سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آنها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلاء به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد سایر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلاء به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در اولین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای اولین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلاء به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

کد خبر 6090452

دیگر خبرها

  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟