Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمارستان 32 تختخوابی فاطمه الزهرا(س) تنها بیمارستان شهرستان کوار می باشد که پس از سالها انتظار به عنوان یکی از مطالبه های مهم و ارزشمند مردم کوار مورد بهره برداری قرار گرفته است و البته این روزها حال خوبی ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، بیمارستان 32 تختخوابی فاطمه الزهرا(س) تنها بیمارستان شهرستان کوار می باشد که پس از سالها انتظار به عنوان یکی از مطالبه های مهم و ارزشمند مردم کوار مورد بهره برداری قرار گرفته است و البته این روزها حال خوبی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متاسفانه این بیمارستان  پس از افتتاح هم نتوانست جلوی بسیاری از مشکلات درمانی این شهرستان یکصد هزار نفری را بگیرد و کمبود پزشک و پرسنل موردنیاز و عدم افتتاح بسیاری از بخش های این بیمارستان، آن را به درمانگاهی بزرگ با یک پزشک عمومی تبدیل کرده است و این روند باعث نارضایتی شدید مردم کوار شده است.

یکی از شهروندان کواری در گفتگو با خبرنگار ما می گوید: جهت تزریق آمپول به بیمارستان کوار که البته اگر بشود اسمش را بیمارستان گذاشت رفتم، در نگاه اول بیشتر به سردخانه شباهت داشت تا بیمارستان، در نیم ساعتی که آنجا بودم چهار نفر ارباب رجوع در فواصل زمانی متفاوت دیدم که با عصبانیت به وضعیت بیمارستان معترض بودند.

یکی دیگر از شهروندان با اعتراض به تعطیلی درمانگاه شهر و انتقال خدمات آن به بیمارستان می گوید: وقتی هنوز امکانات بیمارستان آماده نیست چرا درمانگاه را از مرکز شهر به بیمارستان انتقال دادید؟ من بیمارم را با آژانس به بیمارستان بردم بعد از یک ساعت که دکتر ویزیت کرده، داروخانه بیمارستان خیلی از داروها را نداشته و مجبور شدم مجدداً آژانس بگیرم و رفتم داخل شهر دارو گرفتم و دوباره برگشتم به بیمارستان، آخه چرا این هزینه های اضافی روی دست مردم می گذارید؟!

مادر پیری که گویا برای مداوای فرزندش به این بیمارستان مراجعه کرده بود در گفتگو با خبرنگار شیرازه می گوید: لطفا به مسئولان بگویید تکلیف بیمارستان کوار و وجود یک پزشک عمومی در آن برای کل شهرستان را مشخص کنید الان بیمارستان یک پزشک عمومی دارد و خیل عظیم بیمارانی که ساعت ها باید در صف منتظر نوبت باشند و پزشکانی که در شهر هستند هم فقط پزشک خانواده‌اند و فقط بیمارهای خودشان را پذیرش می کنند.



اعتراضات نسبت به وضعیت بیمارستان کوار کم نیست و ذکر همه‌ی موارد  در این گزارش نمی گنجد؛ از اعتراض به مدیریت شبکه بهداشت این شهرستان تا تعویق چند ماهه حقوق پرسنل، کمبود آمبولانس در شهرستان، عدم وجود خطوط تاکسیرانی در مسیر بیمارستان و موارد متعدد دیگر.

مردم شهرستان یکصد هزار نفری کوار در حالی پس از سالها انتظار برای ساخت بیمارستان 32 تخت خوابی این شهرستان شاهد مشکلات عدیده در این مرکز درمانی هستند که دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت در اسفند ماه 92 در سفری به شهرستان کوار گفته بود، جمعیت یکصد هزار نفری کوار به بیمارستانی بیش از 32 تخت نیاز دارد.

فارغ از همه‌ی مشکلات درمانی مردم کوار در طول سالیان گذشته و انتظار چندین و چند ساله این مردم، اکنون زمزمه هایی مبنی بر واگذاری امور بیمارستان کوار به بخش خصوصی توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز شنیده می شود، مسئله‌ای که با مخالفت مسئولین این شهرستان روبرو شده است.

رفع نواقص بیمارستان کوار تا پایان خرداد ماه

سید حجت حسینی عضو شورای شهر کوار در گفتگو با شیرازه گفت: ما در ابتدا مخالف افتتاح این بیمارستان بودیم، امّا نظر مسئولان شهرستان بر این بود که با انتقال درمانگاه کوار به بیمارستان و افتتاح آن، به مرور متوجه نواقص شده و آنها را برطرف می کنیم.

وی ضمن تأیید کمبودهای بیمارستان افزود: ما هم بر همین باوریم که بیمارستان کمبودها و نواقصی دارد که باید برطرف شود.

عضو شورای شهر کوار اظهار داشت: روزهای گذشته جلسه مسئولان شهرستان کوار با دکتر کشاورزی معاون درمان و مهندس افراشی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد و تمام کمبود ها و نواقص را منعکس کردیم و ایشان قول دادند تا پایان خرداد ماه 97 بسیاری از این نواقص برطرف شود.

حسینی با اشاره به تجهیزات موجود در بیمارستان فاطمه الزهرا (س) کوار خاطرنشان کرد: در حال حاضر امکانات بسیار خوبی در این بیمارستان موجود است، امّا مشکل بزرگ ما نبودن نیروی انسانی پرسنلی و تخصصی است که امیدوارم با پیگیری های انجام شده به زودی این مسئله حل شود.

عضو شورای شهر کوار تأکید کرد: سال 96 هزینه ای بالغ بر 7 میلیارد تومان برای بیمارستان هزینه شد و امیدواریم در سال 97 بقیه هزینه های مورد نیاز توسط خیرین و دانشگاه علوم پزشکی تأمین شود تا مردم این شهرستان از امکانات درمانی بی بهره نباشند.

حسینی درباره عدم وجود تاکسی در مسیر بیمارستان نیز گفت: چون مکان فعلی بیمارستان بیرون از محدوده شهری است، تاکسی ها قانوناً اجازه رفتن ندارند و البته خیلی تمایلی هم به این موضوع ندارند، ولی پیگیری می کنیم تا بتوانیم برای رفاه همشهریان در مسیر بیمارستان سرویس های ایاب و ذهاب موجود باشد.



در همین راستا دکتر "عبدالخالق کشاورزی" معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جلسه با مسئولان شهرستان کوار، ضمن اشاره به این موضوع که در یک سال گذشته با حرکت جهادی، کار ساخت و تکمیل بیمارستان صورت گرفته است، گفت: تاکنون 18 میلیارد تومان برای ساخت و تجهیز بیمارستان کوار هزینه شده و بیمارستان کوار از نظر امکانات و تجهیزات در رده بهترین بیمارستان های شیراز است.

کشاورزی، از خریداری دستگاه رادیولوژی نصب شده در بیمارستان کوار با اعتبار 800 میلیون تومان خبر داد و افزود: این دستگاه، با دستگاه های موجود در بهترین بیمارستان های شیراز برابری می کند و در حال حاضر نیز در بیمارستان  این شهر مورد استفاده قرار می گیرد.

معاون درمان علوم پزشکی شیراز با تأکید بر اینکه در حال حاضر مهمترین مشکل بیمارستان کوار، تأمین نیروی انسانی است، خاطرنشان کرد: آزمون تأمین نیروی موردنیاز  بیمارستان کوار از سوی سازمان سنجش کشور برگزار شده است که برگزیدگان در مرحله گزینش هستند و امیدواریم بتوانیم هرچه زودتر از حضور این نیروها استفاده کنیم.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۶۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر روستاها را رها کنیم و توجهی به مشکلاتشان نداشته باشیم حاشیه‌نشینی به مهمترین معضل تبدیل خواهد شد.

هادی محمدپور ۱۱ اردیبهشت در نخستین همایش وحدت و همدلی گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم مشهد که در تالار همایش ابن هیثم دانشگاه فرهنگیان برگزار شد، با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه و معرفی برنامه‌های خود، توسعه روستایی را از مهمترین اولویت‌های خود دانست و اظهار کرد: اگر روستاها را رها کنیم و توجهی به مشکلاتشان نداشته باشیم حاشیه‌نشینی به مهمترین معضل تبدیل خواهد شد.

نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید تمام توان خود را در خدمت به مردم و روستائیان به کار بگیریم، عنوان کرد: متأسفانه توسعه روستایی در دهه‌های گذشته مغفول مانده است.

بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت مهمترین اولویت دولت و مجلس باشد

وی با اشاره به رویکرد مقام معظم رهبری در موضوع اقتصاد، گفت: دولت و مجلس باید اولین اولویت کاری خود را بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت مردم و مهار گرانی‌ها قرار دهند.

محمدپور در همین خصوص خاطرنشان کرد: در نظرسنجی که صورت گرفت اولین اولویت خراسان رضوی موضوع گرانی، معیشت و اشتغال مردم و جوانان است، خوشبختانه در مجمع نمایندگان استان از ۱۸ نماینده ۱۲ نماینده جدید هستند که رویکرد همه بر اقتصاد و معیشت است.

وی با بیان اینکه کوچکترین اقدام دولت در زمینه مسائل اقتصادی در دورترین روستای منطقه گناباد و بجستان تأثیر بسیار زیادی دارد، گفت: برخی روستائیان با ۹۰۰ هزار تومان زندگی می‌کنند.

نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تا اقتصاد و این اسب سرکش تورم را آرام نکنیم و قیمت‌ها تثبیت نشود هیچ کاری در زمینه اشتغال، آسفالت و جاده و... شکل نخواهد گرفت، اظهار کرد: باید نرخ ارز و دلار و قیمت‌ها تثبیت شود.

وی با تأکید بر اینکه دولت و مجلس باید اولین اولویت کاری را بهبود اقتصاد و وضعیت معیشت مردم و مهار گرانی قرار دهند، افزود: در راستای رفع این مشکلات همه در حال تلاش هستند و این جای تقدیر دارد.

فرسودگی لوله‌های آب شرب مشکلی جدی

محمدپور خط انتقال آب گناباد را ۱۳۰ کیلومتر و بجستان را ۴۰ کیلومتر اعلام کرد و افزود: فرسودگی لوله‌های آب شرب از دیگر مشکلات جدی در این دو شهرستان است.

وی با بیان اینکه برای رفع این مشکلات اقدامات خوبی در حال انجام است، گفت: ۲۲ کیلومتر از مسیر خط لوله گیسور به گناباد تا یک ماه آینده در مسیر بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی همچنین افزود: آب‌شیرین‌کن‌های بجستان بالغ‌بر ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تاکنون ۵۰ میلیارد هزینه شده است. همچنین با ارتباطی که با وزارت نفت و استانداری برقرار شد امیدواریم تا یک ماه آینده اولین آب‌شیرین‌کن‌های این شهر وارد مدار شود و مشکل مردم در این زمینه حل شود.

وی با بیان اینکه همه ما به خصوص نخبگان وظیفه داریم در راستای رفع مشکلات مردم قدم برداریم، ادامه داد: تمامی مسائل و مشکلات از جمله خشکسالی و کاهش سفره‌های آب زیرزمینی را نباید با دولت مرتبط دانست.

مشکل برق را تا ۵ سال آینده داریم

وی با اشاره به اینکه چون در گذشته در حوزه زیرساخت‌های برق اقدامی نشده امروز شاهد خاموشی چاه موتورها هستیم، گفت: بر اساس آنچه اعلام شده تا ۵ سال آینده مشکل برق را خواهیم داشت.

محمدپور اذعان کرد: خاموشی چاه موتورها موجب وارد شدن خسارت‌های جدی به کشاورزان و دامداران در شهرهای مختلف شده و متضرر می‌شوند، استاندار خراسان رضوی به جد پیگیر هستند که امسال خاموشی‌ها را نداشته باشیم و یا به حداقل برسد. متأسفانه در زمینه توسعه زیرساخت‌های برق به خصوص در بجستان و پست جدید برق شهرک انار اقدام جدی نشده که در حال پیگیری هستیم.

مجلس قدرتمند، دولت را پاسخگو می‌کند

منتخب مردم بجستان و گناباد در دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس قدرتمند، دولت را پاسخگو می‌کند، تأکید کرد: قطعاً همه گروه‌های سیاسی در کنار ما خواهند بود. لذا به جد پیگیر هستم که با کمک نمایندگان محترم مشکلات مردم را حل و یا به حداقل برسانم.

وی ضمن اشاره به اهمیت بالای فرودگاه گناباد خاطرنشان کرد: فرودگاهی که به کمک مردم و نمایندگان و مدیران دغدغه‌مند ایجاد شد، برای اینکه به عنوان فرودگاهی منطقه‌ای، نقش خود را در توسعه منطقه ایفاء کند همچنان نیازمند پیگیری است.

محمدپور با بیان اینکه فرودگاه شهدای گناباد همچنان با مشکلاتی مواجه است، اذعان کرد: بوئینگ ۷۳۷ با ۱۴۰ صندلی اما با ۶۷ مسافر در فرودگاه شهدای گناباد به زمین می‌نشیند.

وی گفت: در شهرستان بجستان بحث راه را به طور جد در حال پیگیری هستیم و ان‌شاءالله که در این حوزه چند پروژه مهم را پی‌ریزی کنیم. از جمله این پروژه‌ها جاده دوغارون، خواف، گناباد و بجستان و پروژه جاده گناباد، بجستان و بردسکن است که در راستای توسعه کریدور شرق کشور محسوب می‌شوند. همچنین جاده‌های روستایی در اولویت‌های ما قرار دارند و در حال طرح‌ریزی و برنامه‌ریزی هستیم.

نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در ادامه توجه به قنوات را از دیگر اولویت‌ها دانست و بیان کرد: متأسفانه در سفر اول ریاست محترم جمهور در حوزه قنوات برای شهرستان‌های گناباد و بجستان تخصیص نداشتیم.

وی در همین خصوص خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ۶۵ درصد مردم منطقه گناباد و بجستان در بخش کشاورزی فعالیت دارند اگر نتوانیم قنات‌ها این میراث ماندگار اجدادی را حفظ کنیم اقتصادی شکل نخواهد گرفت.

ضرورت تبدیل شدن مجتمع آموزش عالی به دانشگاه

محمدپور در ادامه با بیان اینکه در حال جمع‌بندی پروژه‌ها هستیم تا در اختیار استاندار محترم قرار دهیم و برای سفر دور دوم ریاست محترم جمهوری مورد بررسی قرار گیرد، ادامه داد: علاوه بر این‌ پروژه‌های زیربنایی دیگری نیز از جمله مجتمع آموزش عالی برای اینکه تبدیل به دانشگاه شود در برنامه قرار دارد.

وی گفت: بیمارستان ۶۴ تخت خوابی بجستان نیاز به تطبیق و استفاده از ماده ۲۳ سازمان برنامه و بودجه دارد که وزارت بهداشت موافقت لازم را اعلام کرده و امیدوارم هرچه سریع‌تر کلنگ زنی شود.

شهرک صنعتی بجستان و معادن منطقه نیازمند توجه جدی مسئولان

منتخب مردم بجستان و گناباد در مجلس شورای اسلامی شهرک صنعتی بجستان و معادن منطقه را نیازمند توجه جدی مسئولان استانی دانست و افزود: میزان برداشتی که از معادن بجستان و گناباد انجام می‌شود حتی در خواف انجام نمی‌شود اما اصلاً راه مناسب ندارد و بسیار حادثه آفرین است.

وی با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه ۱۵ درصد منابع دولتی قرار است به مناطق محروم اختصاص یابد، گفت: تلاش می‌شود بتوانیم در راستای رفع مشکلات شهرستان گام‌های بهتری برداریم.

محمدپور نهضت ملی مسکن را یکی دیگر از مهمترین موضوعات اساسی دو شهرستان دانست و تصریح کرد: به جد می‌توان گفت رتبه اول و دوم استان مربوط به دو شهرستان گناباد و بجستان است.

تابستان امسال در گناباد با کمبود ۹۰ لیتر آب در ثانیه مواجه هستیم

وی با بیان اینکه مشکل اصلی در بجستان مربوط به کیفیت آب است، گفت: با نصب دستگاه آب‌شیرین‌کن این مشکل رفع خواهد شد، به زودی مشکل برخی روستاها هم رفع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تابستان با کمبود ۹۰ لیتر آب در ثانیه برای گناباد مواجه خواهیم بود، گفت: با توجه به توسعه صنعت و ساخت ۳۶۰۰ مسکن ملی که تا یک سال آینده در گناباد به بهره‌برداری می‌رسد تا ۴ سال آینده باید برای این شهرستان هم دستگاه آب‌شیرین‌کن نصب کنیم.

در این همایش نمایندگانی از تشکل‌های فعال منطقه (سرای گناباد، مهک کاخک، یاقوت بجستان) در مشهد به ایراد صحبت پرداخته و نکاتی را بیان کردند، همچنین در پایان بیانیه‌ای با موضوع وحدت و همدلی قرائت شده و به امضای تعدادی از حاضرین رسید.

نخستین همایش وحدت و همدلی گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم مشهد با حضور پرشور گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم مشهد و برخی مدیران این دو شهرستان و به همت تشکل‌های مردمی سرای گناباد، یاقوت بجستان و مهک کاخک در محل تالار همایش ابن هیثم دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • به فکر تلفات تصادفات در جاده تایباد ـ خواف باشید
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • وعده‌های پوچ نمکی بر زخم اهالی شهرک ابریشم چهارباغ
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • تصاویری از تشکیل چندین دریاچه‌ شیرابه در تهران؛ وعده مسئولان دروغ شد! | فیلم