Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس آمار هیأت عالی نظارت بر سازمان های صنفی کشور تاکنون فقط ۲۴ برند خارجی پوشاک نمایندگی رسمی دریافت کرده اند که از میان آنها برندهای ترکیه با ۱۱ نمایندگی در رتبه نخست قرار دارند.

ایران آنلاین / قرار بود "دستورالعمل نحوه صدور گواهی فعالیت نمایندگان و شعب شرکت‌های خارجی عرضه‌کننده پوشاک در ایران" به منظور ساماندهی بازار پوشاک کشور 17 شهریورماه 95 اجرایی شود اما برخی مشکلات باعث شد تا این بخشنامه با 3 ماه تأخیر در دی ماه 95 به مرحله اجرا برسد، نکته قابل توجه آنکه از آن تاریخ تاکنون هنوز این دستور العمل به‌صورت جدی اجرایی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط واردات پوشاک هر روز افزایش یافته و وضعیت تولیدکننده داخلی نیز بدتر از گذشته شده است.

مطابق این دستورالعمل فقط اشخاص حقوقی (شرکت‌های تجاری) قادر به واردات پوشاک هستند و ظرف دوسال ابتدایی واردکنندگان و نمایندگان رسمی واردات پوشاک باید حداقل 20 درصد ارزش ریالی واردات را در داخل تولید کنند. همچنین واردکنندگان موظفند از تولیدی که در داخل کشور با برند ثبت‌شده انجام می‌شود، حداقل 50 درصد را به بازارهای هدف صادر کنند.

اوضاع این روزهای بازار پوشاک کشور نشان می شود که اجرای این دستورالعمل همچنان به کندی همراه است و سایر برندهای متفرقه که فاقد نمایندگی هستند با آسودگی خاطر و در نبود نظارت به فروش محصولات خود می پردازند. براساس آمار هیأت عالی نظارت بر سازمان های صنفی کشور تاکنون فقط 24 برند نمایندگی رسمی از دریافت کرده اند که از میان آنها برندهای ترکیه با 11 نمایندگی در رتبه نخست قرار دارند.

لیست برندهای خارجی موفق به نمایندگی رسمی در بازار به شرح زیر است:

 

      

تسنیم  

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۶۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان غربی صاحب رتبه نخست کشوری درتولید آرتمیا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، لطفی افزود: آرتمیا موجودآبزی، که یکی از محصولات پرفروش در بازارهای جهانی است، در 200 هکتار از زمین های شورآذربایجان غربی پرورش می یابد.

او اضافه کرد: این محصول به مبلغ  100 تا200 دلار فروش می رسد.

به گفته لطفی، برای آبزی پروری در مقیاس های بزرگ ، ماهیان ارزشمند صادراتی مانند میگو و ماهیان خاویاری حتی بخشی از ماهیان زینتی از آرتمیا به عنوان تغذیه استفاده می کنند.

آذربایجان غربی رتبه نخست کشوری را درتولید آرتمیا دارد.

 

 

دیگر خبرها

  • مشهد شهری فرا ملی اما با اعتبارات محلی است
  • کسب رتبه نخست گمرک پرویزخان در ترانزیت خارجی
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • گمرک پرویزخان رتبه نخست ترانزیت خارجی از مسیر ایران را کسب کرد
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه
  • (عکس) رونمایی رسمی از چری اومودا ۷
  • آذربایجان غربی صاحب رتبه نخست کشوری درتولید آرتمیا