Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل هلال احمر استان کرمان کمک به نیازمندان را از وظایف ذاتی جمعیت هلال‌احمر دانست و گفت: خانه‌ها هلال در روستاها و شهرها مانند یک حلقه واسط در جذب داوطلبان با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و تاب‌آوری جامعه در شرایط بحرانی فعالیت می‌کنند. ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۷ استانها کرمان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، دومین کارگاه یک روزه، آموزشی و توجیهی مسئولان خانه‌های هلال استان کرمان امروز صبح با حضور معاون امور داوطلبان جمعیت هلال‌احمر، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان و 50 نفر از مسئولان خانه‌های هلال شهرستان‌های سیرجان، شهربابک، بافت، رابر، بردسیر و ارزوئیه به میزبانی جمعیت هلال احمر شهرستان سیرجان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این کارگاه آموزشی رضا فلاح مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان اظهار داشت: جمعیت هلال احمر علاوه بر وظیفه ذاتی خویش در امدادونجات، در امر امداد به نیارمندان هم خدمات زیادی انجام داده است.

وی با اشاره به خدمات جوانان، امدادگران و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر در تمامی فصول سال گفت: اعضای داوطلب این جمعیت حتی در ایام نوروز نیز در کاهش تلفات جاده‌ای تلاش می‌کنند و در هر حادثه کوچک و بزرگ به عنوان یک وظیفه ذاتی در کنار مردم هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به فعالیت و خدمات امدادی و بشردوستانه این نهاد مردمی و بین‌المللی بیان کرد: در راستای ترویج اصول و ارزش‌های انسان‌دوستانه و تامین سلامت افراد که از وظایف این جمعیت است خدمات زیادی به نیازمندان ارائه شده است.

وی به رسالت سنگین‌هلال احمر در اقدامات بشر‌دوستانه اشاره کرد و گفت: جمعیت هلال‌احمر به عنوان یک نهاد مردمی با جذب خیران داوطلب تاکنون توانسته است با اجرای برنامه‌های بشردوستانه و عام‌المنفعه در مناطق محروم، خانواده‌های زیادی را کمک و یاری کند.

فلاح خانه‌های هلال را تریبون معرفی جمعیت هلال احمر عنوان کرد و افزود: خانه‌های هلال با هدف دسترسی آسان و راحت اهالی روستاها و شهرها به جمعیت هلال احمر و بهرمندی از برنامه‌های آموزشی، فعالیت‌های بشردوستانه و عام‌المنفعه راه‌اندازی شده‌اند.

وی بیان کرد: این خانه‌ها به عنوان جمعیت هلال‌احمر کوچک در روستاها و شهرها مانند یک حلقه واسط در جذب جوانان و داوطلبان با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و تاب‌آوری جامعه در شرایط بحرانی فعالیت می‌کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان افزود: توانمند‌سازی جامعه، گسترش آموزش‌های امداد برای مقابله با حوادث، تشکیل تیم‌های روستایی، مردم محور، داوطلبانه بودن و اقدامات فارغ از مناقشات سیاسی را از دیگر وظایف خانه‌های هلال معرفی کرد.

به گزارش تسنیم دومین کارگاه یک روزه، آموزشی و توجیهی مسئولان خانه‌های هلال با آموزش‌هایی چون سوانح و چرخه مدیریت بحران، جایگاه و نقش دهیاران در این زمینه و نحوه اجرای پروژه‌های داوطلبی آشنا و توجیه شدند.

انتهای پیام/ح

R7860/P1357/S6,67/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۷۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اردبیل، سیدعلی حجتی اظهار کرد: طرح یاس بر اساس تفاهم‌نامه منعقد شده میان هلال احمر و کمیته امداد در این استان با هدف جذب، ساماندهی و آموزش، ارتقای سطح دانش و مهارت‌های مخاطبین در خصوص پذیرش مسئولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ خودامدادی و دگر امدادی در بین مددجویان (دختران ۳۰ تا ۴۰ سال مجرد) زیر حمایت کمیته امداد اجرا می‌شود.
وی ادامه داد: در این طرح آموزش‌های مورد نیاز در خصوص شیوه‌های مواجهه با بحران و بلایای طبیعی توسط حوزه جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان به شرکت‌کنندگان ارائه می‌شود.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان اردبیل افزود: در این طرح افراد در خانه‌های هلال وارد چرخه و فرآیندی می‌شوند که در بروز بحران احتمالی می‌توانند در مرحله نخست خود، سپس خانواده و در مرحله سوم اعضای محله را از بحران نجات دهند.
استان اردبیل از جمله ۱۰ استان کشور در زمینه فراوانی وقوع حوادث طبیعی به شمار می‌رود و هر از گاهی بروز حادثه‌هایی مانند زمین لرزه، رانش زمین، سیل، خشکسالی، صاعقه، طوفان، سرمازدگی، برف سنگین، سرما و یخبندان شدید خسارت و تلفاتی برجای می‌گذارد.
این استان ۵۰ هزار امدادگر آموزش‌دیده برای بکارگیری در حوادث احتمالی غیرمترقبه دارد.

دیگر خبرها

  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر
  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • برخورد ال ۹۰ با گاردریل در آزادراه کاشان - قم با ۴ فوتی و مصدوم + عکس
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • بسیج نیروهای امدادی گلستان برای یافتن کودک ۴ ساله
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی