Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@20:36:12 GMT

طرح جامع اقتصاد کشاورزی در کرمان اجرا می شود

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۸۶۷۸۹

طرح جامع اقتصاد کشاورزی در کرمان اجرا می شود

به گزارش ایرنا، علیرضا رزم حسینی روز شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان افزود: بر اساس طرح جامع اقتصاد کشاورزی استان به نحوی اقدام می شود که کشاورز نتواند هر محصول را بی برنامه بکارد و در فروش آن با مشکل روبرو شود.
وی با اشاره به اینکه سیاست توسعه استان کرمان در سال 97 را بر اساس اسناد بالادستی از جمله برنامه ششم توسعه دنبال می کنیم گفت: در سال جاری تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی را نیز به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه کرمان اظهار کرد: این استان در شرایط بسیار ویژه ای قرار گرفته و آثار بی توجهی، بی برنامگی و بی دقتی های انجام شده در گذشته را امروز می بینیم و این اقدامات موجب شده که در بحران جدی آب قرار بگیریم و دولت برای حل این مشکلات کارگروه ویژه ای را برای این موضوع تشکیل داده است.
وی گفت: در حالی 120 درصد از آبهای تجدیدپذیر در کشور را استفاده می کنیم که میانگین جهانی در این زمینه 40 درصد است و برای رفع این مشکل باید سیاست های جدید کشاورزی باید در سطح کشور و استان کرمان اجرایی شود.
استاندار کرمان موضوع خرده مالکی و نبود یکپارچگی اراضی را از مشکلات حوزه کشاورزی استان و کشور برشمرد و ادامه داد: این امر باعث شده که راندمان بخش کشاورزی زیر 20 درصد باشد.
وی خاطرنشان کرد: 6.3 میلیارد مترمکعب از آبهای زیرزمینی را در استان کرمان استفاده می کنیم که 6 میلیارد مترمکعب آن مربوط به بخش کشاورزی است.
وی با تاکید بر اینکه صدا و سیما و سایر رسانه ها باید فرهنگ مشارکت کشاورزی را توسعه دهد گفت: باید از روال سنتی کشاورزی فاصله گرفته و بحران های موجود را مدیریت کنیم.
استاندار کرمان افزود: لازم است وزارت جهاد کشاورزی برنامه جامع کشت های جایگزین را ارائه کند و البته پیگیری هایی نیز در این زمینه داشته ایم اما تاکنون به نتیجه ای نرسیده است.
وی تاکید کرد: جهاد کشاورزی استان کرمان نیز باید در راستای اجرای طرح اقتصاد کشاورزی در استان کرمان، کشت های مناسب جایگزین را کند.
وی با اشاره به اینکه تغییر اقلیم صورت گرفته و باید در این حوزه اطلاع رسانی لازم انجام شود گفت: در حوزه کشاورزی به شکلی کار شده که نابودی منابع کشور را به دنبال داشته است و بخش زیادی از کشور به دشت های ممنوعه تبدیل شده است.
وی بر حضور مدیران در جلسات شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان تاکید کرد و ادامه داد: درصد بودجه های دولتی نسبت به ظرفیت ها بسیار کم است و باید از ظرفیت های قانونی برای تامین اعتبارات مورد نیاز استفاده کنیم.
وی بیان کرد: اتمام پروژه های نیمه تمام دولتی نیز باید در دستور کار جدی قرار گیرد و باید مراکز قابل واگذاری در بخش های مختلف از جمله در بخش گردشگری به بخش خصوصی واگذار شود.
وی روز سربازان گمنام امام زمان (عج) را گرامی داشت و گفت: سربازان گمنام امام زمان (عج) به صورت شبانه روزی برای امنیت این مردم و کشور تلاش می کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان نیز به ظرفیت های بودجه ای سال 97 اشاره و بیان کرد: در مجموع در بودجه هزینه ای استان حدود 470 میلیارد تومان تحقق را داشته ایم که به جزء اعتبارات قوه قضاییه که در قالب ردیف مشخص می شود، عملکرد استان 437.3 میلیارد تومان بوده که نسبت به ابلاغی در ابتدای سال، 110 درصد تحقق را داشته ایم.
جعفر رودری با بیان اینکه در سال گذشته 788 میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی داشته ایم، اظهار کرد: در سال گذشته اداره کل راه جنوب حدود 80 درصد، آب منطقه ای 55 درصد و استانداری حدود 60 درصد جذب اعتبار داشته اند .
وی عنوان کرد: بودجه سال جاری کشور یک میلیون و 222 هزار میلیارد تومان است که 444 هزار میلیارد تومان آن بودجه عمومی کشور است و از این میزان 215 هزار میلیارد تومان مربوط به درآمدها است.
وی خاطرنشان کرد: در سال جاری با توجه به اصلاح ساختارها و واگذاری های انجام شده، استان ها 34 درصد در توزیع بودجه نقش دارند.
رودری گفت: در بودجه استان 14.4 درصد افزایش داشته ایم و افزایش بودجه استان از سرجمع تمامی استان های کشور بیشتر است.
3029/7440
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام زمان بخش کشاورزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۶۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، از تحویل فاز نخست طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل که یکی از بزرگترین طرح‌های امسال استان تا قبل از نیمه دوم خرداد به شالیکاران این روستا خبر داد.

بابک مومنی امروز درحاشیه بازدید از روند اجرای این طرح به خبرنگار ایسنا گفت، این طرح حدود درسطح ۱۶۹ هکتار از شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل درحال اجرا است و از نظر میزان سطح درحال اجرا درسال جاری، به عنوان بزرگترین طرح استان محسوب می‌شود.

وی افزود: اجرای این طرح دربخش عملیات خاکی آن بیش از ۷۵ درصد پیشرفت کاری دارد و درحال اجرا است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه برای کشت نشاء درسال جاری تمام تلاش پیمانکار و نیز پیگیری جهاد کشاورزی برای تحویل به موقع حداقل تا نیمه خرداد است، تصریح کرد: جای نگرانی برای کشاورزان برای کشت نشاء برنج وجود ندارد، هرچند قبول داریم که تاخیر دراین بخش وجود داشته است.

بهمنی ادامه داد: برای شن‌ریزی و ایجاد جاده بین مزارع نیز پس از برداشت شالی به عنوان تعهد پیمانکار انجام خواهد شد.

وی، تامین نشدن به موقع اعتبار با توجه به شرایط خاص اعتباری کشور را از دلایل اصلی تاخیر دراجرای به موقع تحویل طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» آمل اعلام کرد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارها به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های زیرساختی بخش کشاورزی اعلام کرد و گفت: این طرح با هدف ارتقاء بهره‌وری و اصلاح زیرساخت‌های عرصه کشت و کار و فراهم شدن توسعه بخش مکانیزاسیون در شالیزارها اجرا می‌شود.

مازندران دارای حدود ۲۱۵ هزارهکتار شالیزار است که کمتر از یک سوم آن تاکنون طرح نوسازی و یکپارچه سازی شالیزار اجرا شده است.

این استان با تولید سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید، ۴۴ درصد برنج مورد نیاز کشور را تولید و از این نظر رتبه نخست تولید این محصول را دارا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود